Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 27ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2010-11


Κάθισε βαριά, φαίνεται, σε ορισμένους παίκτες η προπόνηση της Τετάρτης, 2-2-2011, και έτσι στην 27η προπόνηση της περιόδου 2010-11, που διεξήχθη στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, την Παρασκευή, 4-2-2011, εκτός του ότι υπήρχαν αρκετές απουσίες και αυτοί που εμφανίσθηκαν δεν είχαν το κουράγιο για πολλά πράγματα. Ορισμένοι μάλιστα, όπως είπε και ηλικιωμένος παρατηρητής πάγκου, ήρθαν μόνο και μόνο για να εγγραφούν στον κατάλογο των παρόντων!!! Το πρόγραμμα, που εκπόνησε ο Τεν Κάκε (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) ήταν σχετικά ελαφρύ, δίνοντας βαρύτητα στη διατήρηση, αφού περιλάμβανε 4,5΄ τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 7,5΄ λεπτά διατήρηση, διατατικές ασκήσεις, 8 ταχύτητες 6μ, 7,5΄ λεπτά διατήρηση, διατατικές ασκήσεις, 8 ταχύτητες 6μ διατατικές ασκήσεις, 8,5΄ διατήρηση με εστίες, διατατικές ασκήσεις και 40΄ οικογενειακό διπλό.
Κατά την διάρκεια του διπλού αρχικά την εμφάνισή του έκανε ο συμπαθής πρόεδρος της ομάδας του Παλαιού Μυλοτόπου, που αφού γκρίνιαξε κανένα πεντάλεπτο, μας αποκάλυψε ότι έχει καταλάβει το σχέδιο μας να κρυβόμαστε πίσω από το Γυμναστήριο για να μην μας βλέπει και στη συνέχεια αποχώρησε, απειλώντας ότι θα έρθει ο «Πόντιος» (;;;) και θα μας ξεφουσκώσει τα λάστιχα!!! Πράγματι μετά από λίγο, ανησυχήσαμε κάπως, καθώς έκανε την εμφάνισή του ένας καλοντυμένος κύριος, με casual εμφάνιση και σκούφο, ηλικίας περίπου 55 χρονών, που έμοιαζε αρκετά στον Παλτετσανάκη, στο πιο ηλικιωμένο του, και χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, κάθισε στον πάγκο 30-40 μέτρα μακριά από το γήπεδο που παιζόταν το παιχνίδι. Μετά από αρκετή ώρα, στη λήξη περίπου του οικογενειακού διπλού, ο Enwsitis, που παρατήρησε ότι ο κύριος αυτός από την στιγμή, που ήρθε κάθισε στην άκρη του πάγκου χωρίς να κουνιέται καθόλου, ανησύχησε μήπως έπαθε κάτι. Κατευθυνθήκαμε τότε όλοι προς τον πάγκο (αφού είχε λήξει το διπλό) και διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο τελικά για τον Παλτετσανάκη, ο οποίος ήταν φανερά κατεβεβλημένος από τον σοβαρό τραυματισμό του στον δεξί αντίχειρα, που τον κρατά μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.
Στη προπόνηση που είχε μικτή διάρκεια περίπου μία ώρα και 30 λεπτά διανύθηκαν περίπου 5 km και καταναλώθηκαν περίπου 450 kcal.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Μπόμπιρας
3. Κώστιγκα
4. Μαυρίνιο
5. Χριστιάνο
6. Ανανταμ Παπανταμ
7. Μανουέλ
8. Κούλιο
9. Sailor
10. Χάτζι
11. Στόγιαν
12. El Sid

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 9-2-2011, εκτός αν ο giades κλείσει φιλικό με τους πελάτες μας, την ομάδα του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης

6 σχόλια:

  1. Κόουτς έχω ήδη ψηφίσει από δύο υπολογιστές την ανάρτησή σου ως ενδιαφέρουσα. Τώρα κάνω και ένα σχόλιο για να μην μείνει έτσι ορφανή. Δυστυχώς οι συμπαίκτες μας δεν ξέρουν να εκτιμούν την ποιοτική δημοσιογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρχισε το γλύψιμο βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν συμφωνώ. Θα το έλεγα "Παραγκογλύψιμο..."

    Ανώνυμος παρατηρητής "Ποιοτικής δημοσιογραφίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι ήμουν εγώ.
    Είχα πάει να συναντήσω τους συμφοιτητές μου "Μαυρίνιο" και "Κομαντάντε", μια που έμαθα ότι παίζουν ποδόσφαιρο στην ομάδα των επιτυχιών.
    Αλλά δεν μπόρεσα να τους αναγνωρίσω αμέσως (προχωρημένο της ηλικίας μου). Γι' αυτό και χρειάστηκε να παραμείνω ακίνητος επί 40λεπτο, προκειμένου στο τέλος να τα καταφέρω... Η υπομονή ως γνωστός πάντα αμείβεται και τουλάχιστον τον έναν απ' τους δύο κατάφερα να τον χαιρετήσω. Ο δεύτερος δεν αποκλείεται να ήταν εκεί αλλά να μη μπόρεσα να τον δω (προχωρημένο της ηλικίας μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κάποιος έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα, αυτός είναι ο Μανουέλ, οπότε δεν χρειάζεται να γλείφει. Αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη (το γλύψιμο) είναι οι Ανώνυμοι!!!
    ΥΓ "Τα νέα της 27ης προπόνησης" ήταν η τελευταία δημοσιογραφική ανάρτηση, στο ιστολόγιο, από 'δω και στο εξής, ρεπορτάζ θα αποστέλλονται μόνο με email και μόνο σ' αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόουτς οφείλω να σε συγχαρώ (λίγο καθυστερημένα είναι η αλήθεια) για την νηφαλιότητα και την ευθυκρισία σου!! (στείλε μόνο αν θέλεις και το Ι-ΒΑΝ γιατί μόνο με αρ. λογαριασμού δεν γίνεται η μεταβίβαση).
    Επιτέλους δικαιώνονται οι κόποι του πατέρα μου που με έβαζε να παίζω με το αριστερό, έχω καπαρώσει θέση στην ενδεκάδα και δεν κουνιέμαι. Είναι βέβαια και ο Σούπι Τζούνιορ, αλλά κρίμα που θα τραυματιστεί σε μία από τις επόμενες προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή