Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Προπόνηση ομάδας


Την Τετάρτη, 28-3-2012 η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης φιλοξενείται στις Σέρρες, οπότε το γήπεδο του Πενταπλατάνου θα είναι ελεύθερο να υποδεχτεί τους παίκτες της ομάδας του «Δικαιόπολις» για την προπόνησή τους, που θα πραγματοποιηθεί περί τις 3:30μμ.
Μετά την κλήρωση των ομίλων (επιτέλους) για το επικείμενο πρωτάθλημα, αναμένεται πανστρατιά από τους παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Μανουέλ, που δήλωσε ενώπιον πλήθους ανθρώπων ότι δεν χάνει πλέον προπόνηση κι ας μην κοιμηθεί κανένα μεσημέρι μέχρι το καλοκαίρι!!!.

9 σχόλια:

  1. Άσχετο, αλλά αν δε κάνω λάθος ο κύριος Μανουέλ, χρωστάει "ρεπορτάζ" από την παταγωδώς αποτυχημένη προπόνηση της Παρασκευής. Οι κακές γλώσσες λένε ότι με την αργοπορημένη εμφάνιση του Καμαρά, συμπληρώθηκε ο μαγικός αριθμός τόσων παικτών ώστε να συμπληρώνουν και ταξί. (Κακώς βέβαια που δεν πήγαν για κανένα τσιπουράκι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ της Παρασκευής αναβάλλεται επ' αόριστον καθώς μου χρωστάνε ήδη τα δεδουλευμένα (συν το ένσημο) από προηγούμενο ρεπορτάζ μου..οπότε προχώρησα σε επίσχεση εργασίας..ταξί συμπληρώναμε και πριν τον Καμαρά πάντως..όσο για την παρουσία μου στην σημερινή προπόνηση είναι εξαιρετικά αμφίβολη..

      Διαγραφή
  2. Μ' αρέσει ο αυτοσαρκασμός Μανουέλ, δείχνει ότι υπάρχει η αίσθηση του χιούμορ.
    Σήμερα μπορείς να έρθεις άνετα, το πρόγραμμα δεν θα είναι βαρύ γιατί την Παρασκευή θα έχουμε φιλικό με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την μεγάλη μεταγραφή "ΑΠΑΤΗ" (που πήγε κι άπατη) και που υποσχέθηκε η Χατζηδιοίκηση, βλέπω την πορεία της ομάδας όλο και πιο ξεκρέμαστη.
    Το ενδιαφέρον πολλών παικτών (αν όχι των περισσοτέρων) είναι στο ναδίρ. Οι τραυματισμοί στο φόρτε τους. Όσο πλησιάζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόσο πιο χάλια βλέπω να πηγαίνει η ομάδα.

    Για το φιλικό της Παρασκευής προβλέπω "φιάσκο" αντίστοιχο με την προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κασσάνδρα από την Έδεσσα η ομάδα θα δείξει το μέταλλό της όταν έρθει η ώρα και τότε θα τρίβεις τα μάτια σου..Όσο για την μεταγραφή που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, εγώ είχα πει από καιρό να μην ανατεθεί η διεκπεραίωσή της στον γιαντες, αλλά σε εμένα..δεν εισακούσθηκα και ιδού τα αποτελέσματα..

      Διαγραφή
  4. Αντικειμενικός παρατηρητής29 Μαρτίου 2012 στις 11:28 π.μ.

    Καλά. Και πέρα της μεταγραφής, κοντεύει να γίνει παροιμιώδης η συμπεριφορά του giades (αναφέρομαι στις προπονήσεις). Όπου λούφα και ξάπλα, αυτός μέσα. Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο και για προβοκάτσια χθες στη προπόνηση, προκειμένου να χτυπηθεί ο Κώστιγκα. Εξ' ού λέει, έλαβε χώρα και θερμό επεισόδιο. Μακάρι να πληροφορήθηκα λάθος.

    Όσο για το "μέταλλο" της ομάδας Manuel, που θα αστράψει στο πρώτο παιχνίδι, επέτρεψέ μου να είμαι επιφυλακτικός. Κασσίτερο (κοινώς "μπακίρι") το βλέπω το μέταλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ.ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!!
    ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 15-16 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!!!!
    ΥΓ:ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ... ΜΟΥ!!!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο GIADES ΦΕΤΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω με τον Γιάννη μου, πίστευω πως είναι "τρατζικ" να έρχονται στις προπονήσεις οι "εξωτερικοί συνεργάτες" και οι παίκτες μας να πετάνε αετό. Ας ξυπνήσουμε άμεσα(ας είναι η αρχή αύριο στο Φιλικό) γιατί αλλίως μας περιμένει δύσκολη πρεμιέρα, δεν είναι μακριά τον πατατράκ που πάθαμε στον Προφήτη πριν ένα χρόνο. Δυστηχώς η Λατρεία του Γιαννη μου φέτος δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα, οπότε ας ενωθούμε και ας παίξουμε όπως ξέρουμε είναι κρίμα οι κόποι 30 προπονήσεων και 15 φιλικών μέσα σε βροχές και χιόνια να πάνε χαμένοι.

    Ας έρθει ο κόσμος στο φιλικό να παίξει για να δούμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα(και κυρίως οι βασικοί παίκτες) μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή