Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα νέα της 24ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012

Η αρχική ευφορία των μελών του Δικαιόπολι, που προκάλεσε η είδηση της απουσίας των Στόγιαν- Κώστιγκα, μετατράπηκε τελικά σε ενθουσιασμό όταν έμαθαν ότι και ο Χάτζι θα απουσίαζε λόγω τενοντίτιδας που προκάλεσε η υπερέκταση του χεριού του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του τραπεζιού, όπου κόπηκε η αγιοβασιλιάτικη (ενόψει Πάσχα) πίτα. "Ευκαιρία να παιχτεί λίγο ποδόσφαιρο" αναφώνησαν όλοι και κατευθύνθηκαν σύσσωμοι προς το γήπεδο του Πενταπλατάνου, όπου η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης φρόντισε να τελειώσει γρήγορα την προπόνησή της και να παραχωρήσει το γήπεδο όταν είδαν τα μέλη του Δικαιόπολι να εισέρχονται με περισσή ορμή και ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά η προπόνηση περιελάμβανε 10 λεπτά τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 20 λεπτά κορόιδο και περί τα 40 λεπτά οικογενειακό διπλό, στο οποίο έλαμψε η εκτελεστική δεινότητα του Λαζό και -ως συνήθως- η υπουλία του γιάντες, ο οποίος προσπαθούσε με τα ψέματα (ανύπαρκτα φάουλ, χτυπήματα εκτός φάσης κλπ.) να αναστήσει την ομάδα του, η οποία όμως τελικά ηττήθηκε παρά τις συνεχείς παρατάσεις που δόθηκαν στο οικογενειακό διπλό.
Παρόντες ήταν:

1) Γιάντες
2) Πάντελιτς
3) Χατζηπαράς
4) Λαζό
5) Μανουέλ
6) Kill Bill
7) Μαυρίνιο
8) Αναντάμ Παπαντάμ

Η επόμενη προπόνηση ή φιλικό θα διεξαχθεί όποτε, όταν και εάν αποφασίσει η (δημοκρατική) Χατζηδιοίκηση.

4 σχόλια:

  1. Άργησες Μανουέλ, αλλά το ρεπορτάζ ήταν δημοκρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ξέρω και τα γράφω εγώ τα ρεπορτάζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΣΤΡΩΝΕΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ο ΧΑΤΖΙ, ΗΡΘΕ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ "ΧΑΤΖΙ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ BALL-BOY ΜΑΝΟΥΕΛ ΗΡΘΕ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ-ΒΛΕΠΕ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΣΙΕΣΤΑ).ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ.ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ "ΣΦΑΓΗ" ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!!!!
    ΥΓ: ΛΗΣΜΟΝΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΙΓΙΩΡΓΗ (ΚΑΛΑ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΣ "ΕΨΗΝΕ" ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
    ΥΓ2: ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ (ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΞΗΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ): ΠΕΡΙ ΤΙΣ 3:10 ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ:ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3:30 ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΖΙ;...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΩΡΕΣ) ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ:ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΥΓ3: ΦΙΛΕ ΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!
    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής Αγίας Παρασκευής6 Μαρτίου 2012 στις 12:02 μ.μ.

    Εμ, τα βλέπεις Giades; Άμα είναι δουλεμένη η ομάδα απ' τον Κώστιγκα και ο προγραμματισμός απ' τη Χατζηδιοίκηση, το πράγμα τσουλάει μόνο του.

    Υ.Γ. Δεν είμαι Κωστικώσκυλο, ούτε τσιράκι της διοίκησης. Θέλω και τα γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή