Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η κλήρωση των ομίλων του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων


Την Παρασκευή, 23.03.2012 και ώρα 16.00 στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάσης του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων (ΠΠΠΔΣ). Η διαδικασία ήταν δημόσια και για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του θεσμού έγινε σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dsanet.gr.
Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση χωρίς κλήρωση των ομάδων από τα νησιά στους τρεις ομίλους του Νότου. Στον έναν όμιλο τοποθετήθηκε η ομάδα της Ρόδου στη θέση 1, στον άλλο όμιλο του Νότου τοποθετήθηκε η ομάδα του Ηρακλείου στη θέση 1 και στον τρίτο όμιλο του Νότου η ομάδα των Χανίων στη θέση 1. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε η ομάδα του Ρεθύμνου κατόπιν κλήρωσης στον όμιλο των Χανίων και θα κατέλαβε χωρίς κλήρωση την θέση 6. Στη συνέχεια κληρωνόταν μία ομάδα ανά όμιλο η οποία και κατελάμβανε την αντίστοιχη θέση στον όμιλο κατά τη σειρά εξαγωγής από την κληρωτίδα, μέχρι να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις κάθε ομίλου.
Η σειρά των αγώνων και η έδρα ήταν εξ αρχής προδιαγεγραμμένες σύμφωνα με τον κλειδάριθμο της κλήρωσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ομίλων έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ

Α ΄ Αγωνιστική (7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΝΟΜΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΡΟΔΟΣ – ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Β΄ Αγωνιστική (21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΡΟΔΟΣ
ΝΟΜΟΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΤΡΙΠΟΛΗ
ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Γ ΄ Αγωνιστική (28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΡΟΔΟΣ – ΝΟΜΟΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΓΡΙΝΙΟ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Δ ΄ Αγωνιστική (12-13 ΜΑΙΟΥ)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΟΔΟΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΑΓΡΙΝΙΟ – ΝΟΜΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

Ε ΄ Αγωνιστική (19-20 ΜΑΙΟΥ)

ΡΟΔΟΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΑΓΡΙΝΙΟ
ΝΟΜΟΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ


Α ΄ Αγωνιστική (7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΗΛΕΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΠΕΙΡΑΙΑ - ΛΑΜΙΑ

Β΄ Αγωνιστική (21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΛΑΜΙΑ – ΗΛΕΙΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Γ ΄ Αγωνιστική (28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΑΜΙΑ
ΗΛΕΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ ΄ Αγωνιστική (12-13 ΜΑΙΟΥ)

ΛΑΡΙΣΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΗΛΕΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Ε ΄ Αγωνιστική (19-20 ΜΑΙΟΥ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΗΛΕΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΛΑΜΙΑ – ΛΑΡΙΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ΄ ΟΜΙΛΟΥ


Α ΄ Αγωνιστική (7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΧΑΝΙΑ – ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΒΟΛΟΣ – ΠΑΤΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Β΄ Αγωνιστική (21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΧΑΝΙΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ – ΒΟΛΟΣ
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΠΑΤΡΑ

Γ ΄ Αγωνιστική (28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΧΑΝΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ
ΒΟΛΟΣ – ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΠΑΤΡΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ ΄ Αγωνιστική (12-13 ΜΑΪΟΥ)

ΠΑΤΡΑ – ΧΑΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΡΕΘΥΜΝΟ

Ε ΄ Αγωνιστική (19-20 ΜΑΪΟΥ)

ΧΑΝΙΑ – ΒΟΛΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΤΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ΄ ΟΜΙΛΟΥ


Α ΄ Αγωνιστική (7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΚΟΖΑΝΗ – ΣΕΡΡΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΞΑΝΘΗ
ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΡΟΔΟΠΗ

Β΄ Αγωνιστική (21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ
ΡΟΔΟΠΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΕΡΡΕΣ - ΞΑΝΘΗ

Γ ΄ Αγωνιστική (28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΚΟΖΑΝΗ - ΡΟΔΟΠΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΕΡΡΕΣ
ΞΑΝΘΗ - ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δ ΄ Αγωνιστική (12-13 ΜΑΪΟΥ)

ΞΑΝΘΗ – ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ - ΡΟΔΟΠΗ

Ε ΄ Αγωνιστική (19-20 ΜΑΪΟΥ)

ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ/ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΣΕΡΡΕΣ
ΡΟΔΟΠΗ – ΞΑΝΘΗ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε΄ ΟΜΙΛΟΥ


Α ΄ Αγωνιστική (7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ

Β΄ Αγωνιστική (21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ- ΕΔΕΣΣΑ

Γ ΄ Αγωνιστική (28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΕΔΕΣΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δ ΄ Αγωνιστική (12-13 ΜΑΪΟΥ)

ΕΔΕΣΣΑ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΒΕΡΟΙΑ

Ε ΄ Αγωνιστική (19-20 ΜΑΪΟΥ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΔΕΣΣΑ

4 σχόλια:

  1. Ειδικός Αναλυτής26 Μαρτίου 2012 στις 1:26 μ.μ.

    O Ε΄ όμιλος, στον οποίο μετέχει η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών είναι ένας περίεργος όμιλος, καθώς περιλαμβάνει τις δύο καλύτερες, κατά τεκμήριο (με βάση τα αποτελέσματά τους τα τελευταία χρόνια) ομάδες, που μετέχουν στην προκριματική φάση των ομίλων και του Βορά, αλλά και του Νότου, τον Αριστοτέλη και τα Ιωάννινα, που αποτελούν και τα φαβορί για την πρόκριση και τέσσερις ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, με καλύτερη από αυτές (πάντα με βάση τα αποτελέσματά τους τα τελευταία χρόνια) την ομάδα των Γιαννιτσών, που είναι και το βασικό αουτσάιντερ και μπορεί να μπει σφήνα στα δύο φαβορί (κυρίως σε βάρος των Ιωαννίνων, λόγω προγράμματος των αγώνων). Κλειδί για την πρόκριση θα αποτελέσουν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο φαβορί και του αουτσάιντερ, με πρώτο αυτό που θα γίνει με την επίσκεψη του Αριστοτέλη στα Ιωάννινα. Αν σ’ αυτό το παιχνίδι δεν νικήσουν τα Ιωάννινα, τότε οι ελπίδες της ομάδας των Γιαννιτσών αυξάνονται αρκετά, καθώς στην προτελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τα Ιωάννινα και με νίκη θα μπορεί να περάσει. Στην αντίθετη περίπτωση, μάλλον οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να έχει δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα απέναντι στα δύο φαβορί τις τελευταίες αγωνιστικές. Εννοείται ότι τα παραπάνω ισχύουν, μόνο αν η ομάδα των Γιαννιτσών παρουσιασθεί σοβαρή και κερδίσει στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, με αντιπάλους που είναι στα μέτρα της, με τα δύο παιχνίδια μάλιστα να είναι στην έδρα της

    Στον άλλο όμιλο του Βορά, στον Δ΄, το ακλόνητο φαβορί, λόγω δυναμικότητας και προγράμματος, φαίνεται να είναι η άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, που προέρχεται από την συγχώνευση του Αρμενόπουλου και του Μ. Αλέξανδρου και φαίνεται να ενισχύεται ιδιαίτερα. Η δεύτερη προνομιούχος θέση, μάλλον φαίνεται να πηγαίνει την ομάδα της Κατερίνης, καθώς έχοντας τρία παιχνίδια στην έδρα της, πλεονεκτεί σε σχέση με την ομάδα της Κομοτηνής, αλλά και της Ξάνθης, ενώ η ομάδα της Κοζάνης, είναι απίθανο να πετύχει το απόλυτο στην έδρα της και πολύ δύσκολο να μαζέψει βαθμούς εκτός έδρας. Οι Σέρρες, μόνο εντός έδρας μπορεί να πάρουν κάποιο βαθμό.

    Στους ομίλους του Νότου, με τις δύο καλύτερες ομάδες του Λεκανοπεδίου, Δράκοντα και Σόλωνα, να είναι ήδη στην τελική φάση και την ομάδα της Χαλκίδας, που παρουσιαζόταν τα τελευταία χρόνια αρκετά δυνατή, να μην έχει δηλώσει συμμετοχή, μικρό προβάδισμα για την πρόκριση παίρνουν οι ομάδες των νησιωτικής χώρας, που έχουν το πλεονέκτημα των τριών αγώνων εντός έδρας, με τις ομάδες που θα τις επισκεφτούν, να είναι πολύ δύσκολο, ελέω οικονομικής κρίσης, να πάνε με πλήρες ρόστερ.
    Στον Α΄ όμιλο η μάχη για την πρόκριση είναι αρκετά αμφίρροπη και τα δύο εισιτήρια θα τα διεκδικήσουν η Καλαμάτα, λόγω καλύτερου προγράμματος, ο Δημοσθένης, η Ρόδος και η Νόμος, που φέτος εμφανίζεται πιο δυνατή.
    Στον Β’ όμιλο Ηράκλειο και Λάρισα, εμφανίζονται ως τα μεγάλα φαβορί και δύσκολα δεν θα βρεθούν στην Αθήνα το καλοκαίρι, με την ομάδα της Ηλείας να μπαίνει σφήνα, ιδίως αν καταφέρει να κερδίσει την Λάρισα εντός έδρας.
    Ο Γ΄ όμιλος είναι μάλλον ο πιο ισοδύναμος με τα Χανιά, τον Βόλο, το Ρέθυμνο και την Αναγέννηση Πειραιά, να έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση.

    Συμπερασματικά μπορεί να πει κάποιος ότι αν και το φετινό σύστημα διεξαγωγής της πρώτης φάσης, με τους μονούς αγώνες, εμφανίζεται ν’ αδικεί κάποιες ομάδες, εντούτοις έχει κάνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο αντικειμενική η ανάλυση, άλλο τόσο υποκειμενική μπορεί να είναι. Προσωπικά με τον τρόπο που γίνεται το πρωτάθλημα (προκριματικός γύρος) φέτος, έχω την εντύπωση πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουμε. Κι αυτό γιατί τα λίγα παιχνίδια ελαχιστοποιούν τη δυνατότητα να μαζέψεις βαθμούς αργότερα, αν τύχει να κάνεις κανένα στραβοπάτημα. Και "στραβοπάτημα" ειναι πολύ ευκολότερο να κάνουν ομάδες της δικής μας δυναμικότητας (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν) παρά τα φαβορί. Πόσο μάλλον αν απ' ότι διαπιστώνει κάποιος φέτος μάλλον θα είμαστε ελλιπέστεροι από πέρσι.
    Ας κοιτάξει η ομάδα να απολαύσει στη κυριολεξία το ποδόσφαιρο και μακάρι να κάνει το καλύτερο. Καλή επιτυχία στους αντιπάλους, χωρίς τραυματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλος της εικόνας26 Μαρτίου 2012 στις 5:24 μ.μ.

    θα ήταν καλό οι διοργανωτές να ανεβάζαν στο youtube το βίντεο της κλήρωσης, για να το δουν και όσοι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν την ώρα της κλήρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος της τεχνολογίας26 Μαρτίου 2012 στις 8:42 μ.μ.

    Φίλε της εικόνας συμφωνώ απόλυτα. Αν κάποιος που μας διαβάζει, διαθέτει λογαριασμό στο face book και έχει τη δυνατότητα να το πει, ας το κάνει στη σελίδα του 28ου πρωταθλήματος. Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που έχεις την ίδια περιέργεια νομίζω. (Όχι φυσικά ότι υπάρχει αμφισβήτηση για το νόμιμο της διαδικασίας, αλλά περισσότερο από περιέργεια αφού υποτίθεται ότι θα μεταδίδονταν για πρώτη φορά διαδικτιακά. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή