Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τα νέα του 13ου φιλικού αγώνα της περιόδου 2011-2012, με αντίπαλο την ομάδα των Επίλεκτων Πελατών


Σκωτσέζικο ντους οι εμφανίσεις της ομάδας του «Δικαιόπολις» στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια, καθώς μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στην Βέροια, ήρθε μια μέτρια, με αντίπαλο τους Επίλεκτους – Πελάτες, μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα με αυτή της Βέροιας, στο 13ο φιλικό της ομάδας, για την περίοδο 2011-2012, που διεξήχθη στο γήπεδο του Μεσιανού, την Παρασκευή 16-3-2012. Με τους περισσότερους παίκτες της να βρίσκονται μάλλον σε κακή μέρα, η ομάδα του «Δικαιόπολις» ξεκίνησε το παιχνίδι, με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και με τις γραμμές της να παρουσιάζουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά η αντίπαλη ομάδα παρουσιάσθηκε ενισχυμένη, σε σχέση με τα προηγούμενα μεταξύ μας φιλικά, με δύο - τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο με το σκορ ν’ ανοίγει ο giades στο 41΄ με πλασέ, κάνοντας το 1-0. Οι αντίπαλοι όμως εκμεταλλευόμενοι το άγχος του christiano, από την παρουσία του Τανάλια, που μόλις είχε κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο, ισοφάρισαν πολύ γρήγορα σε 1-1 και με το σκορ αυτό πήγαν οι ομάδες στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του «Δικαιόπολις» μπήκε πιο συγκεντρωμένα επέβαλε το παιχνίδι της και με δύο πολύ ωραία γκολ, από τον Αναντάμ Παπανταμ και τον Κώστιγκα (!!), που προήλθαν από εξαιρετικούς συνδυασμούς, έκανε το 3-1. Η ξαφνική αποχώρηση όμως των δύο αμυντικών χαφ της ομάδας (αφού ο Στόγιαν τραυματίσθηκε ξανά και δεν δέχτηκε να κάνει και πάλι ένεση ξυλοκαϊνης και ο Χάτζι έπρεπε να πάει τον γιο του στον οδοντίατρο), άδειασε το χώρο του κέντρου αποδιοργανώνοντας την ομάδα, η οποία μέχρι να ανασυγκροτηθεί βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάνοντας τελικά με 4-3.
Συμπερασματικά μπορεί να πει κανείς ότι σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίσθηκε στη Βέροια, η προσθήκη του Παπανταμ, γνωστού και ως θέλω μια μπάλα μόνος μου, απελευθέρωσε τα ατομικιστικά ένστικτα του Κώστιγκα και του giades, με τους τρεις τους να κάνουν πάντα την ενέργεια παραπάνω, που χαλούσε την τελική προσπάθεια της ομάδας.
Συνέχεια είχαμε στις επανεμφανίσεις, με τον Τανάλια, να συμμετέχει έπειτα από πολύ καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εμφανιζόμενος όμως σε «οικογενειακή συσκευασία», με 50% περισσότερο περιεχόμενο, γεγονός που τον εμπόδιζε να πηδήξει εφημερίδα!!! Αντίθετα ο Κούλιο, απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με συνθήκες ιδανικές για τον οργανισμό του, δείχνοντας στον προπονητή του ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν. Από την γρίπη των ηλικιωμένων προσβλήθηκαν οι Παλτετσανάκης, Kill Bill και Καρατζότι κι ελπίζουν να επανέρθουν στις υποχρεώσεις της ομάδας από την ερχόμενη εβδομάδα.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Τανάλιας
5. Κώστιγκα
6. Λαζό
7. Χριστιάνο
8. Ανανταμ Παπανταμ
9. Μανουέλ
10. Sailor
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Χατζηπαράς

Την Τετάρτη, 21-4-2012, πιθανόν να έχουμε νέο φιλικό αγώνα, με ομάδα γειτονικού συλλόγου (οι υποψηφιότητες είναι δύο).

3 σχόλια:

  1. Δύο σχόλια:
    1) Η φανέλα με τον αριθμό 88 είναι όντως πολύ βαριά. Μόνο αν την έχει φορέσει κάποιος θα καταλάβει για τι βάρος μιλάμε...Δεν μπορούσα να τρέξω καθόλου.
    Σημειωτέον ότι ζήτησα από τον αδερφό μου να με βγάλει φωτογραφία με τη φανέλα για να την κάνω κορνίζα.
    2) Ο Τανάλιας επανεμφανίστηκε κατόπιν αιτήματος της Χατζηδιοίκησης και για έναν και μόνο λόγο: για να "προσγειώσει" τον γράφοντα από τα ύψη στα οποία είχε ανέβει...
    Ο γράφων όμως δηλώνει κατηγορηματικώς ότι εμμένει στις προηγούμενες δηλώσεις του:
    α) θέλω προπονητή τερματοφυλάκων και
    β) Θέλω συμβόλαιο για του χρόνου...Το τζάμπα πέθανε...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο ρε Χριστιάνο. Γιατί μου φαίνεται ότι η παράγκα πάει να τη βγάλει στο τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. christiano, μάλλον να εκθέσει τον ταναλια ήθελε η χατζηδιοίκηση και όχι να προσγειώσει εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή