Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τα νέα της 26ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012


Παρά τον πολύ καλό καιρό (μύρισε επιτέλους άνοιξη) και τις παραινέσεις μέσα από το παρόν ιστολόγιο για εγρήγορση και επιστροφή στις προπονήσεις της ομάδας, παικτών που έχουμε ξεχάσει τα πρόσωπά τους, εντούτοις, πέρα από την εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Μπάμπιτς και του Νικολά Καμαρά, μάλλον είχαμε απώλειες παρά προσθήκες στην 26η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις» για την περίοδο 2011-12, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη 14-2012. Εκκωφαντικά απών ήταν ο Μανουέλ, ο οποίος την ημέρα που συμπλήρωσε τα 28 πρώτα χρόνια της ζωής του δήλωσε πραγματικά κουρασμένος και αφού μαγείρεψε στον άσωτο αδελφό του, Πασκουάλε, που επέστρεψε στην πατρική του οικία, το αγαπημένο του φαγητό, στη συνέχεια απόλαυσε τη μεσημεριανή του σιέστα για τρεις περίπου ώρες!! Μυστήριο καλύπτει και την απουσία του Christiano, o οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είχε «ύποπτο» ραντεβού στις 4:00μμ με άρωμα γυναίκας. Απών ήταν και ο Κούλιο, παρά τις, περί του αντιθέτου, προβλέψεις, καθώς η καλοκαιρία, εκτός από ποδόσφαιρο άνοιξε, στους επιρρεπείς, την όρεξη για τσιπουροκατάσταση, ενώ ο Κώστιγκα, προτίμησε την πρώτη του «αγάπη» και πήγε να βοηθήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στον αγώνα που δίνει για τη σωτηρία.
Το ερώτημα που κυριάρχησε κατά την διάρκεια της προπόνησης ήταν αν «βγήκε» ο πόνος στο τραυματισμένο πόδι του sailor, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι μάλλον δεν «βγήκε» ακόμη, αλλά αναμένεται στα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 12΄ κορόιδο, ασκήσεις ενδυνάμωσης, έξι ανοίγματα 50 μέτρων, 12΄ διατήρηση και 45΄ οικογενειακό διπλό, το οποίο τελικά έληξε ισόπαλο, καθώς παρά την μεγάλη διαφορά τερμάτων που είχαν αποκτήσει αρχικά οι «κόκκινοι» (με την εύνοια της διαιτησίας φυσικά, αφού τους δόθηκαν τρία πέναλντι!!!!) οι «κίτρινοι» με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν γυρίσουν το παιχνίδι και να ισοφαρίσουν στο τέλος. Πολύ καλή εμφάνιση από τους δύο «ξεχασμένους» Μπάμπιτς και Καμαρά, που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μπάμπιτς
3. Giades
4. Μαυρίνιο
5. Καμαρά
6. Λαζό
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν

Την Παρασκευή, 16-3-2012 είναι πολύ πιθανό να έχουμε φιλικό και πάλι με την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

5 σχόλια:

  1. επειδή διακρίνω άρωμα ειρωνείας στην ατμόσφαιρα, σε σχέση με το τραυματισμένο μου πόδι, οι εξετάσεις είναι στη διάθεση του ιατρού της ομάδας, ο οποίος θα βεβαιώσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού μου (δεν παίζει ρόλο που είναι κουμπάρος μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρατηρητής πάγκου15 Μαρτίου 2012 στις 4:38 π.μ.

    Sailor. Kι εσύ βλέπω νοοτροπία παράγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hatzigoal, αν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω ρεπόρτερ στη μεσημεριανή ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι ο Καμαρά είπε στη γυναίκα του ότι πάει να πετάξει τα σκουπίδια κι αυτός ήρθε στην προπόνηση (μαζί με τα σκουπίδια);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ακούστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή