Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Προκήρυξη του 28ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων (Π.Π.Π.Δ.Σ.)


Σήμερα, Πέμπτη 8-3-2012, εστάλη από τον διοργανωτή, Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η Προκήρυξη του 28ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων (Π.Π.Π.Δ.Σ.), η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στην Αθήνα. Το κείμενο της προκήρυξης έχει ως εξής:






ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αθήνα, 07.03.2012
Προς:
Τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δικηγορικών Συλλόγων
Τους Δικηγορικούς Συλλόγους

Θέμα:
Προκήρυξη πρωταθλήματος, δηλώσεις συμμετοχής, ενημέρωση για τη διοργάνωση

…………………….

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα, με την οικονομική και κοινωνικοπολιτική αναταραχή που έχει επιφέρει η μνημονιακή πραγματικότητα, και ειδικότερα στις ιδιαίτερα δυσχερείς συνθήκες που επιβάλλονται και επικρατούν στον κλάδο μας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του φετινού Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, δεδομένης και της έλλειψης άλλης σχετικής υποψηφιότητας από άλλο Δικηγορικό Σύλλογο της χώρας. Η σχετική πρωτοβουλία έτυχε της ομόφωνης αποδοχής από τους εκπροσώπους των ομάδων κατά την έκτακτη συνδιάσκεψη που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο στην Αθήνα. Έκτοτε μεσολάβησαν κινητοποιήσεις του κλάδου που κατέστησαν δυσχερή την άμεση υλοποίηση των απαραίτητων διαδικαστικών ενεργειών για την έναρξη της διοργάνωσης. Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την κοινή αγάπη μας για το θεσμό, που αποτελεί μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες σύσφιξης των σχέσεων και εκδήλωσης συναδελφικής αλληλεγγύης, με την παρούσα απευθυνόμαστε στους εκπροσώπους των ομάδων καθώς και στους λοιπούς Δικηγορικούς Συλλόγους και προκηρύσσουμε τη διοργάνωση του 28ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, σύμφωνα με τους όρους του ισχύοντος κανονισμού, καλώντας όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες των Δικηγορικών Συλλόγων να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Σύμφωνα και με τις απόψεις της πλειοψηφίας των εκπροσώπων, όπως αυτές διατυπώθηκαν κατά την έκτακτη συνδιάσκεψη, και με σχετική απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, κατά την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα σχηματιστούν πέντε (5) όμιλοι αποτελούμενοι από επτά (7) ομάδες (ο ακριβής αριθμός των ομάδων ανά όμιλο θα εξαρτηθεί από τον συνολικό τελικό αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή) έκαστος, κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί δημόσια, μετά από έγκαιρη σχετική ειδοποίηση, αφού ληφθούν υπόψη αποκλειστικά γεωγραφικά κριτήρια, χωρίς να συνυπολογιστούν κριτήρια δυναμικότητας ή αιτήσεις προτίμησης ή αιτήσεις εξαίρεσης . Στην περίπτωση που οι όμιλοι απαρτίζονται από επτά ομάδες, κάθε ομάδα θα δώσει έξι (6) συνολικά αγώνες για την πρώτη φάση, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι εντός έδρας και οι τρεις εκτός έδρας. Οι ομάδες κάθε ομίλου, η σειρά των αγώνων και η έδρα αυτών θα προκύψουν από την επικείμενη κλήρωση. Από κάθε έναν από τους πέντε ομίλους θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (σύνολο 10 ομάδες) που θα συμμετάσχουν απευθείας (χωρίς τη διενέργεια αγώνων νοκ άουτ) στην τελική φάση. Στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί με το σύστημα των δώδεκα ομάδων (τέσσερις όμιλοι από τρεις ομάδες), θα συμμετάσχουν οι δέκα ομάδες που θα προκριθούν από την πρώτη φάση των ομίλων, μαζί με τις δύο ομάδες του διοργανωτή Συλλόγου της Αθήνας, σύμφωνα με τον κανονισμό, όπως αυτές προέκυψαν από τη διοργάνωση προκριματικών αγώνων μεταξύ των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (οι ομάδες αυτές είναι οι ομάδες Σόλων και Δράκων).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ–ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, με την αποστολή της σχετικής δήλωσης και την καταβολή του προβλεπόμενου παραβόλου συμμετοχής. Η καταβολή του παραβόλου, ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ, θα πρέπει να γίνει στην τράπεζα Πειραιώς, στον υπ’ αριθ. 5011-033422-571 λογαριασμό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από την λίστα αγωνιζομένων της ομάδας, σύμφωνα με τις διατυπώσεις του κανονισμού, να περιλαμβάνει δηλαδή όλους τους παίκτες της ομάδας με τις ιδιότητές τους και να έχει σφραγίδα και υπογραφή του εκπροσώπου της ομάδας και του Προέδρου του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου. Στην ίδια δήλωση πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου κάθε ομάδας και του αναπληρωτή του. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι να μην παραλείψουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς η βασική επικοινωνία – ενημέρωση θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Η ως άνω δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει έγκυρα, εντός της ως άνω οριζόμενης προθεσμίας, με έναν από τους κάτωθι τρόπους:
- ταχυδρομικά, με αποστολή των σχετικών εγγράφων στη διεύθυνση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, ΤΚ 10679 Αθήνα, με την ένδειξη «για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα»
- με φαξ στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στον αριθμό 2103610537
- με e mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση protathlima2012@gmail.com

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, εντός του τρέχοντος μηνός, σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που θα έχουν δηλώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα συμμετοχή, θα διεξαχθεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάσης και το πρόγραμμα των αγώνων. Η έναρξη των αγώνων της πρώτης φάσης προβλέπεται για το Σάββατο 31/3 και η ολοκλήρωσή τους το Σαββατοκύριακο 2-3/6. Οι αγώνες της τελικής φάσης αναμένεται να διεξαχθούν – χωρίς αυτό να είναι ακόμα απολύτως σίγουρο – μεταξύ 29/6 και 8/7.

Για κάθε ερώτηση – απορία σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε προσωρινά να επικοινωνείτε με τους:
- Βασίλειο Μπαλαφούτη, τηλ. 2103630344, 6974550550, mail mpalafou@otenet.gr

- Νικόλαο Ζερβό, τηλ. 2103647348, 6936790053, mail zervos79@hotmail.com

- Ελευθέριο Κεραμίδα, τηλ. 6946575786, mail keramidas.law@gmail.com

- Τίτο Χριστόπουλο, τηλ. 2103819927, 6945295733, mail titosxr@yahoo.com
Με νεώτερο έγγραφο, που θα αποσταλεί στους εκπροσώπους των ομάδων μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής και πριν τη διενέργεια της κλήρωσης, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, για τη σύσταση και τα μέλη των Επιτροπών της διοργάνωσης, το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα/πρόγραμμα των αγωνιστικών, τις αλλαγές του κανονισμού που προέκυψαν από την έκτακτη συνδιάσκεψη καθώς και για όλα τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα.

Φιλοδοξία όσων θα εργαστούν για την ομαλή διεξαγωγή και την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης αλλά και επιδίωξη, πιστεύουμε, όλων όσων θα συμμετάσχουν σε αυτή, ομάδων και παικτών, είναι η εμπέδωση κλίματος συναδελφικής αλληλεγγύης και η ανάδειξη του πολύπλευρου ρόλου των Δικηγορικών Συλλόγων και των Δικηγόρων, μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν τόσο στον κλάδο όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η οργανωτική επιτροπή

2 σχόλια: