Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τα νέα της 25ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012


Κάτω από «ιδανικές» καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 7-3-2012, στο γήπεδο του Δαμιανού, η 25η προπόνηση της ομάδας του … «Δαμιανόπολις» (νονός ο giades), για την περίοδο 2011-2012. Με τον «Επίτιμο» να φιγουράρει από το πρωί στο ιστολόγιο της ομάδας, λογικό και επόμενο ήταν η ανεπαίσθητη, μέχρι εκείνη την ώρα, βροχή να δυναμώσει και η θερμοκρασία να σημειώσει κάθετη πτώση, παρόλαυτά οι παίκτες της ομάδας μας, έχοντας επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες δυσκολίες και προεξάρχοντος του Kill Bill, που εκστασιάζεται με το κρύο και τη βροχή, έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου, παρά τη βροχόπτωση, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Το πρόγραμμα της προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε υπό συνεχές χιονόνερο και τσουχτερό κρύο, περιλάμβανε περίπου 10΄-15΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, δύο 10΄-13΄ κορόιδο, 10΄-14΄ διατήρηση και 25΄-30΄ οικογενειακό φιλικό διπλό, μεταξύ των παικτών του Δαμιανού και του Δικαιόπολις. Με την ομάδα του Δαμιανού αγωνίσθηκαν και οι Λαζό, βοηθώντας την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και Μανουέλ, που τα είχε «τσουγκρίσει» πιο πριν με τους Παλτετσανάκη, giades και Κώστιγκα, οι οποίοι τον κατηγόρησαν «αδίκως» για καθυστερημένη προσέλευση. Βέβαια για τον giades, η χθεσινή, ήταν ημέρα γκρίνιας, αφού ξεκίνησε πρώτα για την επιλογή του γηπέδου, που ως προελέχθη ήταν εξαιρετικό, στη συνέχεια τα έβαλε με τον Πάντελιτς, γιατί δεν είχε τα κλειδιά από τα αποδυτήρια, μετά με τον Μανουέλ, γιατί, ενώ είχε τις μπάλες, «δήθεν» άργησε να έρθει και στο τέλος τα έβαλε με …. τα παπούτσια του, γιατί δεν μπορούσε να δώσει ούτε μία σωστή πάσα!!
Παρόντες ήταν:
1. Giades
2. Κώστιγκα
3. Kill Bill
4. Λαζό
5. Μανουέλ
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν
9. Πάντελιτς
10. Μπίλιτς
Την Παρασκευή, 9-3-2012, όπως είναι ήδη γνωστό έχει κλεισθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Δημοσιογραφική πηγή8 Μαρτίου 2012 στις 12:11 μ.μ.

    Με τέτοιες "ιδανικές" συνθήκες για προπόνηση, απορώ που στους παρόντες δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Κούλιο;;;;;

    Υ.Γ. Τελευταία δημοσιογραφική πηγή, καλά πληροφορημένη, αναφέρει ότι τα περισσότερα μέλη του Δικαιόπολις που έλαβαν μέρος στη χθεσινή προπόνηση, συμμετείχαν ταυτόχρονα και σε ένα πρωτοποριακό πείραμα. Καταναλώνουν αδιευκρίνιστες ποσότητες ληγμένων φαρμάκων, πριν τα στείλουν στην οργάνωση "Γιατροί του κόσμου" κι έπειτα μπαίνουν στο γήπεδο. "Μυστικός" εγκέφαλος του όλου εγχειρήματος φέρεται ο Τεν Κάκε, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα, ότι η απόδοση των παικτών με αυτόν τον τρόπο (αφού έχουν δοκιμαστεί πλέον τα πάντα) θα ανέβει κατακόρυφα. Σε περίπτωση που το πείραμα αποτύχει, λέγεται ότι θα φορτώσει ευθύνες στον Κώστιγκα, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του ως υπηρεσιακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προπονητής-κέρβερος των επιτυχιών, Τεν Κάκε, έδωσε και πάλι το καλό παράδειγμα στους πρώην παίκτες του... (σε αντίθεση με κάτι άλλους προπονητές που δεν έχουν αφήσει τραπέζι για τραπέζι και προκειμένου μετά να καλύψουν τις κρεπάλες τους και να δείξουν ότι ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής πίνουν...λεμονάδες).
    Ενώ, λοιπόν, ο προπονητής των επιτυχιών παρεβρέθη σε συνεστίαση στην οποία συμμετείχαν περί τα δεκαπέντε (15) άτομα και η οποία έλαβε χώρα σε γνωστή, γωνιακή πιτσαρία της πόλης στην πλατεία ΕΠΟΝ (πλησίον καφετεριών), δεν παρασύρθηκε από τους επίμονους συνδαιτυμόνες του ("φάε κάτι ρε Καρα....., πιες κανένα κρασάκι για το καλό της παρέας"), δεν έφαγε ούτε ένα κομμάτι πίτσας, απέφυγε ευγενικά τη μακαρονάδα που του προσφέρθηκε και αρκέστηκε σε λίγη σαλάτα του σεφ (δεν έφαγε αυγά από τη σαλάτα, καθώς τρώει αυγά μόνο από αλανιάρες κότες του χωριού του) και ένα ποτήρι ανθρακούχο μεταλλικό νερό γνωστής ετικέτας.
    Απόδειξη όλων των ανωτέρω αποτελεί και το γεγονός ότι οι συνδαιτυμόνες του αρνήθηκαν την καταβολή από αυτόν οποιουδήποτε ποσού για την εξόφληση του λογαριασμού (ο οποίος ήταν και πάρα πολύ μεγάλος).

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό ο Τεν Κάκε αποφεύγει τα δικά μας τραπέζια. Γιατί σε εμάς ισχύει ο κανόνας "φας- δεν φας πληρώνεις".

      Διαγραφή
  3. Κριστιάνο αγόρι μου. Σαν πολύ γλύψιμο να πέφτει. Είπαμε δεν είσαι Κωστικόσκυλο, αλλά όχι κι έτσι.
    Φτάνει το γλύψιμο. Το παράκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή