Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τα νέα της 28ης προπόνησης ποδοσφαίρου για την περίοδο 2011-2012

Με αρκετές απουσίες, αλλά με τη συμμετοχή αρκετών φίλων, πραγματοποιήθηκε η 28η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις», την Τετάρτη, 28-3-2012, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Αν και οι παρόντες έδειξαν αρχικά διάθεση για προπόνηση, καθώς παρά την ηλιοφάνεια και την αυξημένη θερμοκρασία, φυσούσε ένα δροσερό αεράκι, στη συνέχεια (ιδίως στο οικογενειακό διπλό) σχεδόν όλοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έδειχναν παντελή αδιαφορία!! Το πρόγραμμα της προπόνησης, που επιμελήθηκε, μέχρι το σημείο που παραιτήθηκε και πάλι, ο Κώστιγκα, περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις, 10΄κορόιδο, 6 ταχύτητες, 8΄ κορόιδο, 12΄ διατήρηση και 30΄ οικογενειακό διπλό, μεταξύ των παικτών της ομάδας και των φίλων, που πήραν μαζί τους και τους γερόλυκους, Κώστιγκα, Μαυρίνιο και Καμαρά και συνέτριψαν τους αδιάφορους παίκτες της ομάδας! Ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός του Παπαντάμ και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει πέσει με τα μούτρα, προκειμένου να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα κόντρα στην Έδεσσα, ενώ ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι πλέον είναι εμφανέστατα τα σημάδια του χρόνου στον Παλτετσανάκη!! Ο άλλοτε κραταιός και γρήγορος επιθετικός, έχει γίνει πλέον πολύ βαρύς, ενώ δεν μπορεί να βγάλει και ολόκληρο το πρόγραμμα, ερχόμενος πάντα στα μισά της προπόνησης.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Καμαρά
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Ανανταμ Παπανταμ
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Γκαγκάτσης
12. Πάντελιτς
13. Μπίλιτς
14. new entry

Την Παρασκευή 30-3-2012 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού.

8 σχόλια:

  1. Αφού προλαβαίνω να πάρω κι έναν υπνάκο λέω να έρχομαι μόνο στο οικογενειακό διπλό. (Μπρος στο δρόμο που χάραξε ο Manuel).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργατολόγος, ειδικός σε θέματα ασφαλιστικού δικαίου29 Μαρτίου 2012 στις 8:53 μ.μ.

    Βλέπω Παλτετσανάκη τα χρόνια πέρασαν και ετοιμάζεσαι για σύνταξη! Εξετάζοντας τα στοιχεία του φακέλου σου, διαπιστώνω ότι έχεις τις προϋποθέσεις, ιδίως τώρα που θα αποκτήσεις και τρίτο παιδί.
    Σε κάθε περίπτωση, με τις εμφανίσεις που κάνεις τελευταία στους αγωνιστικούς χώρους, μπορείς καταθέσεις και αίτηση για σύνταξη αναπηρίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα τη πάρω τη σύνταξη και με βούλα. Δυστυχώς στην ομάδα θα συνεχίσουν να παίζουν "αδήλωτοι" ανάπηροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είναι ώρα για διχόνοια... συσπείρωση και όλοι μαζί να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Γιατί αξίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Στόγιαν εμψυχωτή..σε κάθε περίπτωση, ειδικά για το φιλικό με την Αραβησσό, θεωρώ ότι η συσπείρωση πρέπει να γίνει μεταξύ περισσότερων ατόμων και όχι έντεκα..

      Διαγραφή
  5. Θα στείλουμε στη δικαιοσύνη όσους δεν είναι ανάπηροι και παίρνουν το επίδομα, αλλά και αυτούς που ενώ είναι ανάπηροι, είναι «αδήλωτοι» και παίζουν σε βάρος της ομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάρκο. Κοίτα να στείλεις επίσης στη δικαιοσύνη και όσους παίζουν στην ομάδα, δεν είναι ανάπηροι, εντούτοις αποδίδουν ως ανάπηροι. Αυτοί κι αν είναι γιαλαντζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή