Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τα νέα του 14ου φιλικού αγώνα της περιόδου 2011-2012, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού


ΤΡΑΑΤΖΙΚ!!! Μέχρι και GPS έβαλε στον γάιδαρο η Χατζηδιοίκηση, για να βρει παίκτες, αλλά μάταια! Εικόνα διάλυσης παρουσίασε η ομάδα του «Δικαιόπολις», στον 14ο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2011-2012, που διεξήχθη την Παρασκευή, 30-3-2012, στο γήπεδο της Αραβησσού, με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ. Αν και απομένει μόλις μια εβδομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην συντοπίτισσα Έδεσσα, εντούτοις τίποτα δεν φαίνεται ικανό να αναστρέψει την εικόνα αυτή, με τους τραυματισμούς και την αδιαφορία να έχουν προκαλέσει λειψανδρία, που θυμίζει «πέτρινα χρόνια». Αγωνιστικά αυτό που μπορεί να επισημάνει κανείς είναι α) η πολύ καλή απόδοση του Κώστιγκα, αν και δεν απέφυγε πάλι κάποιες εξεζητημένες ατομικές προσπάθειες, β) το απαράμιλλο πάθος του Μαυρίνιο, που αποτελεί οδηγό για τους νεότερους, γ) η επάνοδος του Κούλιο, που αν και ήρθε προετοιμασμένος για να κινηθεί λίγα τετραγωνικά μέτρα, ως τερματοφύλακας, εντούτοις έπαιξε δεξί μπακ κυνηγώντας τους πολύ γρήγορους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας και τα κατάφερε πολύ καλά, ιδίως μόλις «ξεμπούκωσε» μετά το πρώτο τέταρτο, δ) η ωριμότητα και σταθερότητα του christiano, ο οποίος φοβούμενος μην χάσει τη θέση του από τον Κούλιο, ξέχασε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και έραψε τη πράσινη φανέλα του τερματοφύλακα στο σώμα του, για να μην μπορεί να του την πάρει κανείς και τέλος ε) η καλή απόδοση του νεαρού, που έπαιξε αριστερό φουλ μπακ και κατάπιε ατελείωτα χιλιόμετρα, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας στον Μανουέλ, που λίγη ώρα πριν από τον αγώνα τραγουδούσε «ΠΑΟΚ (Αραβησσού) εκδρομές και φαγητά, έτσι μάθαμε από παιδιά», αλλά στη συνέχεια λάκισε, ότι ουδείς αναντικατάστατος! Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 4-3 υπέρ του ΠΑΟΚ και τα γκολ για τον «Δικαιόπολις» πέτυχαν οι Παντελιτς, Κώστιγκα και giades.

Παρόντες ήταν:
1. Giades
2. Καρατζόρτζεβιτς
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Χριστιάνο
7. Κούλιο
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Χατζηπαράς
12. Παντελιτς

Την Τετάρτη, 4-4-2012 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για όσους ενδιαφέρονται.

9 σχόλια:

  1. Αγνός φίλος της ομάδας2 Απριλίου 2012 στις 11:57 π.μ.

    Έτσι όπως πάει η ομάδα, δε βλέπω να συμπληρώνει ενδεκάδα. Κι αν συμπληρώσει θα είναι για τον πρώτο δεύτερο αγώνα. Μετά με κανένα τραυματισμό ή καμιά υποχρέωση.... άστα. Αφυπνιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανστρατιά στην προπόνηση την τετάρτη.
    Σημείωση προς Γιαντες και Χατζιγκόλ: το ταξί εκέινη την μέρα έχει κλείσει δρομολόγιο για Θεσ/νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναπληρωματικός ταξιτζής2 Απριλίου 2012 στις 1:33 μ.μ.

      Μην στενοχωριέσαι αδέλφι θα περάσω να τους πάρω εγώ..με τέτοια απραξία στο τιμόνι το πιο πιθανό είναι να τρακάρουν αν έρθουν μόνοι τους..

      Διαγραφή
    2. Αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής2 Απριλίου 2012 στις 1:41 μ.μ.

      Αυτό τους λέω κι εγώ για σένα αναπληρωματικέ ταξιτζή. Με τέτοια απραξία στην μπάλα το πιο πιθανό είναι να μπλέξεις τα μπούτια σου, αν ...παίξεις το Σάββατο με την Έδεσσα..

      Διαγραφή
  3. Προς αναπληρωματικό ταξιτζή: Μην έρθεις από μένα, πάρε μόνο τον giades. Έχω κατι δουλειές Θεσσαλονίκη και θα πάω την Τετάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστγκα, Stojian, και Ηατζι θα είναι εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης. Πόσοι θα εμφανιστούν στην προπόνηση;(να ένα καλό κουίζ).
    και για τους δυνατούς λύτες: Θα κοιμηθεί ο Μάνουελ το μεσημερί της Τετάρτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάει ο Στόγιαν Θεσσαλονίκη την Τρίτη και με πάρει μαζί του, εγώ θα μπορώ την Τετάρτη, οπότε μπορείτε να με βάλετε στους παρόντες!

      ΥΓ Σοβαρά τώρα, αύριο θα πάω Θεσσαλονίκη, αν θέλει κάποιος κάτι (και δεν είναι χοντρό χώσιμο) ας πάρει τηλέφωνο.

      Διαγραφή
  5. Μπορεί κάποιος να πάει στη προπόνηση της Τετάρτης (θα του δώσω εξουσιοδότηση) για μένα;
    Κι αν ναι, να συνεννοηθούμε (θα του δώσω επίσης εξουσιοδότηση) να κάνει παρουσία για μένα και στον αγώνα του Σαββάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλτετσανάκη, θα σου δώσω εξουσιοδότηση να εξουσιοδοτήσεις τον ίδιο να παραστεί και για μένα στην προπόνηση της Τετάρτης. Για τον αγώνα του Σαββάτου δώσε μου εξουσιοδότηση να παραστώ εγώ για σένα. Στη συνέχεια, εγώ θα εξουσιοδοτήσω εσένα για να παραστείς στη μεθεπόμενη προπόνηση για μένα....κτλ κτλ....

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή