Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα νέα του 12ου φιλικού αγώνα της περιόδου 2011-2012, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας


Με πολλές ελλείψεις και με ακριβώς ένδεκα παίκτες στην αποστολή, η ομάδα του «Δικαιόπολις» αντιμετώπισε την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, στο 12ο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2011-2012, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ραχιάς Βέροιας, την Παρασκευή, 9-3-2012. Παρά τις ελλείψεις και τον άσχημο καιρό (έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα) η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, την φετινή σαιζόν, πετυχαίνοντας μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη με το ευρύ σκορ 9-3, δείχνοντας απόλυτα έτοιμη (τουλάχιστον αγωνιστικά) για την πρεμιέρα του δικηγορικού πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει (αν θέλει ο Θεός) στις 31-3-2012. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στο βαρύ αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Βέροιας ν’ ανοίγει στην πρώτη κιόλας φάση του παιχνιδιού το σκορ, με ωραίο πλασέ. Γρήγορα η ομάδα του Δικαιόπολις ισοφάρισε, αλλά παρότι άρχισε πλέον να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, ισοφαρίζοντας όμως πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του «Δικαιόπολις» ήταν καταιγιστική, καθώς οι παίκτες της είχαν πολύ καλύτερη ομοιογένεια και σαφώς περισσότερα τρεξίματα από τους αντιπάλους τους, κυκλοφορούσαν εξαιρετικά την μπάλα στον πολύ κακό, λόγω της συνεχούς βροχής, αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν επτά πανέμορφα γκολ (έναντι ενός της Βέροιας), με ωραιότερο το σκαφτό ψιλοκρεμαστό πλασέ του Giades κι έχασαν ευκαιρίες και για άλλα, αφού μετά από κάποιο σημείο η ομάδα της Βέροιας είχε καταρρεύσει.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα του «Δικαιόπολις» έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς εκτός από το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, που έψαχνε τα πατήματά της στη συνέχεια, σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και σ’ ένα κακό στο δεύτερο, έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών, κυκλοφορία της μπάλας, με τους παίκτες ν’ αλλάζουν συνεχώς πάσες, χωρίς να προσπαθεί κανένας να κάνει το κάτι παραπάνω, που θα χαλούσε την συνολική προσπάθεια

1. Χριστιάνο Αν δεν είχε κρύο και δεν έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πέρασε ένα ξεκούραστο κι ευχάριστο απόγευμα στον βούρκο που υπήρχε μπροστά στην εστία του, καθώς δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γκολ, που δέχτηκε, τα οποία οφείλονται στην πολύ καλή εκτέλεση των αντίπαλων επιθετικών.
2. Λαζό Καλή κι ελπιδοφόρα εμφάνιση, αφού δείχνει να εγκλιματίζεται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δεν πιέστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι αντίπαλοι αναπτύσσονταν κυρίως από την αντίθετη πλευρά από τη δικιά του. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε αρκετούς χώρους και ανέβηκε πολλές φορές, βοηθώντας επιθετικά.
3. Sailor Ότι και να πει κανείς είναι λίγο! Εκεί που υπήρχε προβληματισμός στην τεχνική ηγεσία, αν θα μπορέσει, λόγω του τραυματισμού του και της αποχής από τις προπονήσεις, να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι, η διάθεση και το πάθος του για μπάλα, έστειλε στο καλάθι των αχρήστων όλα τα βιβλία προπονητικής. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, που ξεκίνησε κι αυτός, όπως όλη η ομάδα, μουδιασμένα, στη συνέχεια ήταν πραγματικός ογκόλιθος στο κέντρο της άμυνας, καθαρίζοντας όλες τις φάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να έχει και αντοχές για τις γνωστές μπούκες του και σε μία από αυτές λίγο έλειψε να σκοράρει.
4. Enwsitis Από τους καλύτερους παίκτες στην τακτική, περιόρισε τον προσωπικό του αντίπαλο, ακολουθώντας τον σε όλο τον χώρο ευθύνης του.
5. Μανουέλ Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά αμυντικά προβλήματα, καθώς οι αντίπαλοι, αντιλαμβανόμενοι ότι η αριστερή μας πλευρά ήταν η αδύναμη, την υπερφόρτωσαν, βγάζοντας πάντα παίκτη παραπάνω. Επιθετικά ήταν ο γνωστός φουλ μπακ Μανουέλ, με τεράστια συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας.
6. Στόγιαν Ηρωική μορφή του αγώνα, καθώς αν και τραυματίσθηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, βλέποντας ότι η ομάδα θα έμενε με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο παιχνίδι, με αυτοθυσία κι αφού πήγε στα αποδυτήρια κι έκανε τρεις ενέσεις ξυλοκαϊνης, μπήκε ξανά στο γήπεδο και έτρωγε σίδερα, καθώς παρά το ύψος και τον όγκο του δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε σωτήρια τάκλιν, κερδίζοντας δικαίως το τίτλο του MDP (Most Dirty Player)!! Βοήθησε επίσης και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, προσφέροντας τρία γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ δε παρέλειπε μετά από κάθε θετική ενέργειά του, να φτύνει τον εαυτό για την περίπτωση της βασκανίας, σιζοψυθιρίζοντας πάντα: «ομορφάντρα μου»
7. Χατζηπαράς Απέδειξε ότι ξέρει πολλά κιλά μπάλα και είναι λάτρης του απλού σύγχρονου ποδόσφαιρου. Όταν είναι σε καλή ημέρα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, ενώ σήμερα σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι, μετά από πολύ ωραία σέντρα του Κωστιγκα.
8. Χάτζι Ο γνωστός Χάτζι, με τα τρεξίματα και τις βοήθειες, όπου τον χρειάζεται η ομάδα, μόνο που αυτή τη φορά δεν σκόραρε!!!
9. Παλτετσανάκης Ο Παλτετσανάκης που δεν ξέραμε!! Ο Χάτζι δεν σκόραρε, γιατί ο Παλτετσανάκης πήρε φόρα και παρά το γεγονός ότι έπαιζε (θεωρητικά τουλάχιστον) δεξί χαφ, έβαλε πέντε (!!!!) γκολ, με όλους τους τρόπους (κεφαλιά, πλασέ, σουτ). Πέρα από τα γκολ, μοίραζε γρήγορα την μπάλα, χωρίς να κάνει υπερβολές και κατάχρηση της ντρίμπλας, βοηθώντας έτσι την ομάδα ν’ αναπτύσσεται γρήγορα, χωρίς να καθυστερεί χωρίς λόγο.
10. Giades Ο μόνος, απ’ όλη την ομάδα, που έκανε την παραπάνω ενέργεια, αλλά μάλλον είναι και ο μόνος που το δικαιούται! Πέτυχε τρία γκολ, με το ένα από αυτά να είναι δείγμα της εξαιρετικής τεχνικής του, θυμίζοντας αργεντίνο σούπερ σταρ. Είχε επίσης πάρα πολύ καλά εκτελεσμένες σέντρες, ενώ κατάφερε να βγει από το γήπεδο (βούρκο), χωρίς να λερωθεί καθόλου.
11. Κώστιγκα Μπορεί να μην πέτυχε γκολ, όπως πολύ θα το ήθελε, αλλά, καίτοι τραυματίας, ως φουνταριστός έδωσε μάχες μέσα στη λάσπη, δημιουργώντας με τις κινήσεις του πολλά κενά στην αντίπαλη άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Παλτετσανάκης.

15 σχόλια:

  1. Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα11 Μαρτίου 2012 στις 9:00 μ.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΑΡΥ ΤΕΡΕΝ (ΒΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ). ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΤΖΗ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙΗ ΌΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ"; sailor, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΟ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΟΥΝΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Υ.Γ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΠΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαυμαστής του giades12 Μαρτίου 2012 στις 10:38 π.μ.

    Hatzi ντροπή, είσαι εγκάθετος. Έχεις κάνει φωτομονταζ. Δεν είναι δυνατόν ο giades μετά από 90 λεπτά αγώνα μέσα στη λάσπη, να μην έχει ούτε μια πιτσιλιά στην φανέλα και οι άλλοι να έχουν γίνει γουρουνάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ PHOTOSHOP ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΗΚΑ!ΜΑ ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΡΥΑ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ), ΤΟΝ ΚΩΣΤΙΓΚΑ (ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ...) ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΣΦΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ (ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ!!!), ΤΟΝ ΛΑΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ (ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!)ΓΟΥΡΟΥΝΟ-ΓΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ (ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ) ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΑΡΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΙΣΤ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ (ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!!!)
    ΥΓ:ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ (ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΥ)Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ Η ΛΕΞΗ:RESPECT!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιβεβαιώνεται η γνησιότητα της φωτογραφίας.Δεν υπάρχει κανένα photoshop. Μάλιστα ο άνθρωπος πήγε και χώθηκε ανάμεσα στους δύο πιο λερωμένους παίκτες μπας και από αντανάκλαση φανεί ότι λερώθηκε λιγάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Η ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ "ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΣΠΡΕΣΣΑΚΙ" ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ...

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΠΑΛΑ. Ο ΣΑΙΛΟΡ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ).
    Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΓΑΛΑΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΧΤΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρα απ' τα μπράβο κλπ για την όντως καλή προχθεσινή εμφάνιση (μην ευλογούμε τα γένια μας), συμφωνώ κι εγώ με τον giades (δυστυχώς).
    Θα πρέπει να μας προβληματίσει το μεράκι και η συμπεριφορά των μη δικηγόρων παικτών του Δικαιόπολις ειδικά όταν γίνεται αντίστοιχα η σύγκριση με συναδέλφους παίκτες που το μεράκι τους το ψάχνουμε με το "μακαρόνι". Η επισήμανση αυτή στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει νομίζω ιδιαίτερη σημασία αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής σε λιγότερο από 20 ημέρες (κατά τα λεγόμενά τους τουλάχιστον) θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και αξιόμαχη συμμετοχή με 11 μόνο παίκτες νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει. Ήδη την τρέχουσα εβδομάδα θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή (παράβολο κλπ). Οπότε σηκώστε τα μανίκια και κοιτάξτε μπροστά. Αλλιώς ας μείνουμε μόνο στα γεύματα σύσφιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως αυτό το τελευταίο δεν νομίζω να σε χαλούσε και πολύ Πάλτε!!
    Όσον αφορά την διάθεση συμμετοχής των δικηγόρων στην ομάδα, είναι αλήθεια ότι αν ο κανονισμός δεν επέτρεπε την συμμετοχή μη δικηγόρων, με τη δυναμικότητα, που έχει ο Σύλλογος μας, μάλλον θα ήταν αδύνατον να συμμετέχουμε, τουλάχιστον αξιοπρεπώς, στο πρωτάθλημα. Βέβαια στο προχθεσινό παιχνίδι, δεν θα έλεγα ότι οι μη δικηγόροι μας ξεπέρασαν στη συμμετοχή, καθώς ενώ έχουμε δικαίωμα για έξι παίκτες μη δικηγόρους, στο φιλικό είχαμε μόλις τρεις. Είναι αλήθεια πάντως ότι η αγάπη που δείχνουν οι παίκτες μη δικηγόροι για την ποδοσφαιρική ομάδα ενός δικηγορικού συλλόγου είναι πραγματικά συγκινητική και δείχνει ότι πρώτα απ’ όλα αυτό που βγαίνει από την προσπάθεια που λέγεται δικηγορικό πρωτάθλημα είναι η δημιουργία μιας δεμένης παρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ Χάτζη, αφού καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. Τι κάθεσαι και αναλύεις αριθμούς; Ούτως ή άλλως συμφωνείς πιστεύω. Δείχνουν ενδιαφέρον οι δημ. υπάλληλοι ενώ οι παίκτες του συλλόγου βαριούνται να έρθουν στις προπονήσεις. Θα συμφωνήσω με τον Πάλτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτό το πρόβλημα υπήρχε και θα υπάρχει, θα είμαστε σε κάθε παιχνίδι οι γνωστοί 13-14, άντε και σε καμιά πανστρατιά να μαζευτούμε κάμποσοι. Μάθανε τα βουνά από τα χιόνια πλέον, άρα μη χαλιέστε, άλλωστε το θέμα είναι να βγάζουμε το γούστο μας. Όποιον δεν το συγκινεί η μπάλα και η παρέα που έχουμε φτιάξει, δεν χρειάζεται να τον πιέσουμε με το ζόρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο τρισμέγιστε σαιλορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παρατηρητής ιστολογίου13 Μαρτίου 2012 στις 10:08 π.μ.

    Συμφωνώ επίσης. Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πληθαίνουν οι φωνές ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει γίνει εκτεταμένη χρήση του προγράμματος "Photoshop". Έκαναν τον giades να φαίνεται του κουτιού και τους συμπαίκτες του σαν γουρουνάκια βγαλμένα απ' τη λάσπη.
    Hatzi2goals, το παράκανες αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η θέση μου κάτω από τα δοκάρια μου δίνει τη δυνατότητα να βλέπω καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους πάντες και τα πάντα. Επιβεβαιώνω ότι ο Γιαδές στα 90 λεπτά του αγώνα δεν έπεσε ούτε μία φορά κάτω στο έδαφος με ό,τι αυτό σημαίνει...
    Συνεπώς δεν έχει γίνει από τον Χάτζη σε καμία περίπτωση χρήση του ως άνω προγράμματος (photoshop). Η φωτογραφία είναι γνησιότατη.

    Υ.Γ. Φήμες θέλουν τον Γιαδές μετά το τέλος του αγώνα να κάνει πως γλιστράει για να πέσει στο λασπωμένο έδαφος και να λερωθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες ο Ενωσίτης που περπατούσε δίπλα του ήταν αυτός που τον κράτησε την τελευταία στιγμή και έτσι ο Γιαδές δεν κατάφερε να λερωθεί...

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο την μπάλα δεν βλέπεις όταν έχει ήλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή