Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προπόνηση ομάδας


Λόγω των προβλημάτων, που παρουσιάζονται με την ταυτόχρονη προπόνηση της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, στις ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, την Τετάρτη, 7-3-2012, η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις» θα γίνει στο γήπεδο του Δαμιανού (όχι του Παπανταμ) στις 3:10μμ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα επιστρέψουν πολλοί από τους τραυματίες.
Στο μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το φιλικό της Παρασκευής, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Βέροιας, καθώς σύμφωνα με τον προπονητή, για τον σχηματισμό της ενδεκάδας και για την πραγματοποίηση των αλλαγών, θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος δήλωσης της συμμετοχής, καθώς και η παρουσία στην προπόνηση της Τετάρτης.

8 σχόλια:

  1. Πατατοπαραγωγός6 Μαρτίου 2012 στις 8:05 μ.μ.

    Δηλώνω παρόν, στην αυριανή προπόνηση αλλά και στο φιλικό της Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλώνω απών στην αυριανή προπόνηση, μάλλον όμως θα έρθω στο φιλικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ) ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρνητικός είμαι. Υπήρχαν σκέψεις για από κοινού προπόνηση με ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπόμπιρα, μπορεί να κλωτσάς καλά το τόπι, αλλά η απειρία σου φαίνεται! Μπορεί το γήπεδο του Πενταπλατάνου, θεωρητικά να είναι καλύτερο με αυτές τις συνθήκες, αλλά αν θα πας μετά την Αναγέννηση να κάνεις προπόνηση, θα το βρεις οργωμένο από 25 άτομα, που κάνουν πολύ πιο έντονη προπόνηση απ’ ότι εσύ. Αντίθετα στο γήπεδο του Δαμιανού, η τοπική ομάδα έχει κόψει τις προπονήσεις και πηγαίνουν για να παίξουν εκεί κάθε 15 ημέρες, οπότε θα είναι πολύ λιγότερο επιβαρυμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλος του σοφού γέροντα7 Μαρτίου 2012 στις 1:12 μ.μ.

    Θα μάθει σοφέ γέροντα. Σιγά σιγά. Μη του τη μπαίνεις και τον απογοητεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αύριο το απόγευμα θα πάω στο δερματολόγο για ένα μικροπροβληματάκι που προέκυψε. Αν με αφήσει να έρθω στον αγώνα της Παρασκευής θα έρθω, αλλιώς θα σας απολαμβάνω από τον πάγκο...Μη με υπολογίζετε, λοιπόν, μέχρι νεωτέρας.
    Μπόμπιρα, δε θέλω προς το παρόν συμβόλαιο. Από του χρόνου θα δούμε...

    Christiano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειδικός δερματολόγος7 Μαρτίου 2012 στις 8:26 μ.μ.

    Έπειτα από ενδελεχή εξέταση του Christiano, διαπίστωσα ότι παρουσιάζει ένα πολύ σπάνιο (ε)ξάνθημα, που προκαλείται από αλλεργική αντίδραση στην ποδοσφαιρική μπάλα. Συνιστάται αποχή μέχρι την αποευεσθητοποίησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή