Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ενημερωτικό σημείωμα της οργανωτικής επιτροπής του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων


Με ενημερωτικό σημείωμα που απέστειλε η οργανωτική επιτροπή του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, μας ενημερώνει για 1) την Κατάρτιση σχετικών Επιτροπών, 2) τις συμμετοχές των ομάδων, 3)την ημερομηνία κλήρωσης της πρώτης φάσης, 4) το πρόγραμμα των αγώνων, 5) τις καταστάσεις αγωνιζομένων και την διαδικασία έκδοσης νέων δελτίων

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αθήνα, 21.03.2012
Α.π 2/12
Προς:
Τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δικηγορικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων
Θέματα:
1) Κατάρτιση Επιτροπών, 2) συμμετοχές, 3)κλήρωση πρώτης φάσης, 4) πρόγραμμα αγώνων, 5) καταστάσεις αγωνιζομένων και νέα δελτία

…………………….

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
1. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Σας ενημερώνουμε πως καταρτίστηκαν οι Επιτροπές της διοργάνωσης του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, η σύνθεση των οποίων έχει ως ακολούθως:

Α. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (πενταμελής)
Θάνος Αδαμόπουλος, Πρόεδρος
Βασίλης Μπαλαφούτης, Γραμματέας
Δημήτρης Βερβεσός, μέλος
Τίτος Χριστόπουλος, μέλος
Ανδρέας Πέτσας, μέλος

Β. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ (τριμελής)
Τακτικά μέλη:
Λάμπρος Μπίρδας, Πρόεδρος
Βαγγέλης Χαλής, μέλος
Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος, μέλος
Αναπληρωματικά μέλη:
Δήμος Στάθης
Βασίλης Σαράκης

Όλα τα ως άνω μέλη των Επιτροπών είναι Δικηγόροι Αθηνών.

Η επιτροπή ενστάσεων θα εκτελεί και χρέη Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες της πρώτης φάσης. Για τους αγώνες της τελικής φάσης χρέη Πειθαρχικής Επιτροπής θα εκτελεί η πενταμελής Επιτροπή που έχει εκλεγεί ομόφωνα από τη συνδιάσκεψη της 14/01/2012 και αποτελείται από τους κκ: Πατετσίνη Αθανάσιο, Παπαγεωργίου Παναγιώτη, Σιβίλια Μιχαήλ, Μπαλασόπουλο Χαράλαμπο και Μπροκαλάκη Ιωάννη.

2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Μετά το πέρας της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής η Επιτροπή διαπίστωσε ότι οι ομάδες που δήλωσαν νόμιμα και εμπρόθεσμα συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση είναι συνολικά 32. Οι ομάδες αυτές, πλην των δύο ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που έχουν προκριθεί απευθείας στην τελική φάση (Σόλων και Δράκων), δηλαδή τριάντα, θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάσης. Οι ομάδες αυτές είναι αναλυτικά οι ακόλουθες (αλφαβητικά):

Αλεξανδρούπολη/Ορεστιάδα, Αγρίνιο, Αίγιο, Αναγέννηση Πειραιά, Αριστοτέλης, Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Δημοσθένης, Δικηγόροι Πειραιά, Δράκων, Έδεσσα, Ηλεία, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Κοζάνη, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Νόμος, Ξάνθη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Ρόδος, Σέρρες, Σόλων, Τρίπολη, Χανιά.

Παρακαλούνται οι ομάδες που έχουν κάποιες τυπικές εκκρεμότητες (καταβολή παραβόλου, αποστολή κατάστασης αγωνιζομένων) να τις τακτοποιήσουν το συντομότερο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

3. ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Επιτροπής οι ως άνω αναφερόμενες 30 ομάδες θα συμπεριληφθούν στη διαδικασία της κλήρωσης για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάσης. Η κλήρωση θα είναι δημόσια και θα διεξαχθεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών την Παρασκευή 23.03.2012 και ώρα 16.00. Οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί στη διαδικασία της κλήρωσης με αντιπρόσωπό της. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε μέχρι την ως άνω ορισθείσα ημέρα και ώρα να καταστεί τεχνικά εφικτό η διαδικασία της κλήρωσης να μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο ώστε να μπορούν να την παρακολουθούν ζωντανά σε πραγματικό χρόνο όλοι οι ενδιαφερόμενοι από οποιοδήποτε μέρος της χώρας. Σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί θα ενημερωθούν σχετικά άμεσα όλες οι ομάδες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Οι τριάντα (30) ομάδες θα κατανεμηθούν σε πέντε (5) ομίλους και κάθε όμιλος θα περιλαμβάνει έξι (6) ομάδες. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο βασικούς ομίλους (βορράς – νότος) με γεωγραφικά κριτήρια. Από το βασικό όμιλο του βορρά, που αποτελείται από δώδεκα (12) ομάδες, θα προέρθουν κατόπιν κλήρωσης δύο όμιλοι και από το βασικό όμιλο του νότου, που αποτελείται από δεκαοκτώ (18) ομάδες, θα προέρθουν κατόπιν κλήρωσης τρεις όμιλοι.
Οι δώδεκα ομάδες που έχουν τοποθετηθεί στο βασικό όμιλο του βορρά είναι οι ακόλουθες:
Αλεξανδρούπολη/Ορεστιάδα, Αριστοτέλης, Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κοζάνη, Ξάνθη, Ροδόπη, Σέρρες.
Οι δεκαοκτώ ομάδες που έχουν τοποθετηθεί στο βασικό όμιλο του νότου είναι οι ακόλουθες:
Αγρίνιο, Αίγιο, Αναγέννηση Πειραιά, Βόλος, Δημοσθένης, Δικηγόροι Πειραιά, Ηλεία, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Νόμος, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά.
Από το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα προκύψουν λοιπόν πέντε όμιλοι αποτελούμενοι από έξι ομάδες ο καθένας. Κάθε ομάδα καθενός από τους πέντε ομίλους θα δώσει πέντε αγώνες (μονούς) με τις υπόλοιπες πέντε ομάδες του ομίλου της. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις από τις έξι ομάδες κάθε ομίλου θα δώσουν τρεις αγώνες στην έδρα τους και δύο αγώνες εκτός έδρας και οι υπόλοιπες τρεις το αντίστροφο, δηλαδή δύο αγώνες στην έδρα τους και τρεις εκτός έδρας. Ο αριθμός των εντός – εκτός έδρας αγώνων θα προκύψει από την κλήρωση ως εξής: Οι τρεις πρώτες ομάδες που θα κληρωθούν σε κάθε όμιλο (δηλαδή θα καλύψουν τις θέσεις 1, 2 και 3 κάθε ομίλου) θα δώσουν τρεις αγώνες εντός έδρας και δύο εκτός έδρας και οι υπόλοιπες (δηλαδή αυτές που θα καλύψουν τις θέσεις 4,5 και 6 κάθε ομίλου) θα δώσουν δύο αγώνες εντός έδρας και τρεις εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι από κάθε όμιλο θα προκριθούν απευθείας για την τελική φάση οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Ειδικότερα σε σχέση με τους τρεις ομίλους του νότου η Επιτροπή αποφάσισε τα ακόλουθα:
Στους δύο από τους τρεις ομίλους του νότου θα υπάρχει μία ομάδα από νησί, η Ρόδος και ή το Ηράκλειο ή τα Χανιά. Στον τρίτο όμιλο του νότου θα υπάρχουν δύο ομάδες από την Κρήτη, το Ρέθυμνο και ή το Ηράκλειο ή τα Χανιά. Και οι τέσσερις ομάδες που προέρχονται από νησί (δηλ. Ρόδος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά) θα καταλάβουν χωρίς κλήρωση μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου τους, ώστε να δώσουν δύο αγώνες εκτός έδρας. Ειδικότερα στον όμιλο που θα μετέχουν οι δύο ομάδες της Κρήτης, η πρώτη ομάδα που θα κληρωθεί να παίξει εκτός έδρας στην Κρήτη θα παίξει εκτός έδρας και με τις δύο ομάδες της Κρήτης σε συνεχόμενες αγωνιστικές, ώστε να μπορεί να κάνει ένα μόνο ταξίδι. Η ομάδα αυτή θα τοποθετηθεί χωρίς κλήρωση σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου της μαζί με το Ρέθυμνο και την άλλη ομάδα από την Κρήτη και έτσι θα δώσει τρεις αγώνες εντός έδρας.

4.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι πέντε αγώνες κάθε ομάδας κάθε ομίλου θα γίνουν τις ακόλουθες ημερομηνίες:
1η αγωνιστική: (Σ/Κ) 7 – 8 / Απριλίου
2η αγωνιστική: (Σ/Κ) 21 – 22 / Απριλίου
3η αγωνιστική: (Σ/Κ) 28 – 29 / Απριλίου
4η αγωνιστική: (Σ/Κ) 12 – 13 / Μαίου
5η αγωνιστική: (Σ/Κ) 19 – 20 / Μαίου
Σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές σε κάποια από τις ως άνω ορισθείσες ημερομηνίες, η σχετική αγωνιστική αναβάλλεται αυτοδικαίως. Παράταση των αγωνιστικών, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας αναβληθούν κάποιοι αγώνες, μπορεί να δοθεί για το Σ/Κ 26-27 Μαίου. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγώνες, όλων των ομίλων της πρώτης φάσης θα έχουν ολοκληρωθεί υποχρεωτικά μέχρι το Σ/Κ 2-3 Ιουνίου.

Η σειρά και η έδρα των αγώνων και ο αντίπαλος κάθε ομάδας ανά αγωνιστική θα είναι γνωστά μετά την κλήρωση. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να τηρήσουν το πρόγραμμα, τόσο στις καθορισμένες ημερομηνίες όσο και στη σειρά των αγώνων. Για κάθε όμιλο που θα προκύψει από την κλήρωση θα οριστεί από την Επιτροπή ένας «Υπεύθυνος Ομίλου» που θα έχει την επικοινωνία με κάθε ομάδα του ομίλου και θα επιμελείται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του.

5. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ – ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ
Πριν την έναρξη των αγώνων θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στην Επιτροπή οι καταστάσεις αγωνιζομένων όλων των ομάδων, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει ο κανονισμός. Σε κάθε ομάδα θα γνωστοποιηθούν οι καταστάσεις των υπολοίπων ομάδων του ομίλου της πριν την έναρξη των αγώνων.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν μόνο όσοι έχουν νομίμως εκδοθέν δελτίο, που έχει εκδοθεί από τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης και μετά. Παλαιότερα δελτία δεν ισχύουν και αθλητής χωρίς δελτίο δεν έχει νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής. Σχετικά με την έκδοση νέων δελτίων, οι ενδιαφερόμενες ομάδες πρέπει να στείλουν τα απαιτούμενα από τον κανονισμό έγγραφα για την έκδοση δελτίου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ακαδημίας 60, ΤΚ 10679 Αθήνα, με την ένδειξη «για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα – έκδοση δελτίων». Αν κάποια ομάδα έχει στείλει ή πρόκειται να στείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση νέων δελτίων, η Επιτροπή θα προβεί άμεσα στον έλεγχο αυτών και θα εκδώσει τα εν λόγω δελτία αν τα σχετικά έγγραφα είναι πλήρη και συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την έκδοσή τους. Σε περίπτωση που αυτό δεν προλάβει να γίνει πριν την έναρξη των αγώνων η Επιτροπή θα ενημερώνει τις αντίπαλες ομάδες για τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίς να έχουν ακόμα στην κατοχή τους δελτίο, οι οποίοι θα μπορούν νομίμως να συμμετέχουν μέχρι την παραλαβή του δελτίου τους με την αστυνομική και δικηγορική τους ταυτότητα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση – απορία καθώς και για οποιαδήποτε ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη διοργάνωση θα βρίσκονται στη διάθεση των εκπροσώπων των ομάδων για επικοινωνία οι:

Βασίλειος Μπαλαφούτης, τηλ. 2103630344, κιν. 6974550550, mail mpalafou@otenet.gr

Νικόλαος Ζερβός, τηλ. 2103647348, κιν. 6936790053, mail zervos79@hotmail.com

Ελευθέριος Κεραμίδας, κιν. 6946575786, mail keramidas.law@gmail.com

Τίτος Χριστόπουλος, τηλ. 2103819927, κιν. 6945295733, mail titosxr@yahoo.com

Επίσης η επικοινωνία της Επιτροπής με τους εκπροσώπους των ομάδων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης protathlima2012@gmail.com. Το φαξ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι 2103610537. Προσοχή ! Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων στην επικοινωνία που θα έχουν με την Επιτροπή μέσω ταχυδρομείου ή φαξ να έχουν στην αποστολή τους την ένδειξη «για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα», διότι λόγω της πληθώρας των εισερχομένων υπάρχει ο κίνδυνος το εισερχόμενο να παραπέσει.

Σε νεότερη επικοινωνία μας, πριν την έναρξη των αγώνων, θα σας γνωστοποιηθεί ο πλήρης κατάλογος των εκπροσώπων όλων των ομάδων και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους, αντίγραφο του ισχύοντος κανονισμού με τις τελευταίες τροποποιήσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων όλων των ομίλων καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της τελικής φάσης.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία, μακριά από τραυματισμούς και καλούμε όλους να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων στην ουσιαστική αναβάθμιση του Πρωταθλήματός μας

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η οργανωτική επιτροπή

7 σχόλια:

  1. Μου άρεσε ρε συ Hatzi η φωτό που διάλεξες. Πάντως μια χαρά τη βρίσκω τη διοργάνωση (αν γίνει φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικός Αναλυτής22 Μαρτίου 2012 στις 1:51 μ.μ.

    Ο Βόρειος Όμιλος έχει πιο πολλές δυνατές ομάδες, αναμένεται (ανάλογα και με το αποτέλεσμα της κλήρωσης) "σφαγή" για την διεκδίκηση των τεσσάρων εισιτηρίων που οδηγούν στα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

    Αθήνα, 22.03.2012
    Α.π 3/12
    Προς:
    Τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δικηγορικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων
    Θέμα:
    Κλήρωση ομίλων πρώτης φάσης
    …………………….

    Όπως γνωρίζετε η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23.03.2012 και ώρα 16.00 στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η διαδικασία θα είναι δημόσια και κάθε ομάδα μπορεί να στείλει εκπρόσωπο. Μετά από ενέργειες της Επιτροπής κατέστη εφικτή η απευθείας μετάδοση μέσω live streaming της κλήρωσης, η οποία θα γίνει από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dsanet.gr, με κλικάρισμα στο banner «κλήρωση δικηγορικού πρωταθλήματος». Προσοχή, η σύνδεση δεν θα είναι εφικτή πριν τις 16.00.
    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΜΑΔΑΣ
    Στο βασικό όμιλο του νότου στη θέση της ομάδας του Αιγίου που δεν επιβεβαίωσε τελικά τη συμμετοχή της τοποθετήθηκε η ομάδα του Κλεισθένη. Τούτο δεν έχει επιρροή ούτε στη διαμόρφωση των βασικών ομίλων βορρά – νότου, ούτε στον τελικό αριθμό των ομάδων, τόσο τον συνολικό όσο και των ομάδων ανά όμιλο. Έτσι ο συνολικός αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση θα είναι 30 και θα σχηματιστούν 5 όμιλοι αποτελούμενοι από 6 ομάδες έκαστος.
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
    Η διαδικασία θα ξεκινήσει με την τοποθέτηση χωρίς κλήρωση των ομάδων από τα νησιά στους τρεις ομίλους του νότου. Στον έναν όμιλο θα τοποθετηθεί η ομάδα της Ρόδου στη θέση 1, στον άλλο όμιλο του νότου θα τοποθετηθεί η ομάδα του Ηρακλείου στη θέση 1 και στον τρίτο όμιλο του νότου η ομάδα των Χανίων στη θέση 1. Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί η ομάδα του Ρεθύμνου κατόπιν κλήρωσης είτε στον όμιλο του Ηρακλείου είτε στον όμιλο των Χανίων και θα καταλάβει χωρίς κλήρωση την θέση 6. Εν συνεχεία θα κληρώνεται μία ομάδα ανά όμιλο η οποία θα καταλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στον όμιλο κατά τη σειρά εξαγωγής από την κληρωτίδα, μέχρι να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις κάθε ομίλου.
    Η σειρά των αγώνων και η έδρα είναι προδιαγεγραμμένες σύμφωνα με τον κλειδάριθμο της κλήρωσης που ακολουθεί και που θα σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε και να κατανοήσετε την κλήρωση στην εξέλιξή της και στο αποτέλεσμά της. Πρακτικά, όπως προκύπτει από τον κλειδάριθμο, οι ομάδες που θα κληρωθούν στις θέσεις 1, 2 και 3 σε κάθε όμιλο θα δώσουν τρεις αγώνες στην έδρα τους και δύο εκτός έδρας και οι ομάδες που θα κληρωθούν στις θέσεις 4, 5 και 6 σε κάθε όμιλο θα δώσουν δύο αγώνες στην έδρα τους και τρεις εκτός έδρας.

    1η Αγωνιστική
    7 – 8 Απριλίου 2η Αγωνιστική
    21 – 22 Απριλίου 3η αγωνιστική
    28 – 29 Απριλίου 4η Αγωνιστική
    12 – 13 Μαΐου 5η αγωνιστική
    19 – 20 Μαΐου
    1-4 3-1 1-6 5-1 1-2
    2-5 6-2 2-4 2-3 3-4
    3-6 4-5 5-3 4-6 6-5

    Οι δώδεκα ομάδες που έχουν τοποθετηθεί στο βασικό όμιλο του βορρά είναι οι ακόλουθες:
    Αλεξανδρούπολη/Ορεστιάδα, Αριστοτέλης, Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Ιωάννινα, Κατερίνη, Κοζάνη, Ξάνθη, Ροδόπη, Σέρρες και
    Οι δεκαοκτώ ομάδες που έχουν τοποθετηθεί στο βασικό όμιλο του νότου είναι οι ακόλουθες:
    Αγρίνιο, Αναγέννηση Πειραιά, Βόλος, Δημοσθένης, Δικηγόροι Πειραιά, Ηλεία, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κλεισθένης, Κόρινθος, Λαμία, Λάρισα, Νόμος, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΟΜΙΛΟΣ
    1. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    2. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    4. AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    5. ΕΔΕΣΣΑ
    6. ΒΕΡΟΙΑ


    1η Αγωνιστική ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΕΔΕΣΣΑ
    2η Αγωνιστική ΒΕΡΟΙΑ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    3η αγωνιστική ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
    4η Αγωνιστική ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    5η αγωνιστική ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστοτέλης: 3 + 1 + 3 + 3 + 3 = 13 πόντοι (το μεγάλο φαβορί, αν και παίζει μέσα στα Ιωάννινα)
    Γιαννιτσά: 3 + 3 + 3 + ?? + 0 = 9-12 πόντοι (φοβάμαι την αγωνιστική μας απραξία και τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Σε κάθε περίπτωση, περάσουμε δεν περάσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα αθληθούμε και θα αποδείξουμε σε όλους τους συναδέλφους που θα μας "αντιμετωπίσουν" πόσο άδικα μας κατηγόρησαν κάποιοι πέρσι)
    Ιωάννινα: 3 + 1 + 1 ή 3 + ?? + 3 = 8-13 πόντοι (θετικό για τα Ιωάννινα που παίζουν εντός με τον Αριστοτέλη)
    Αλεξανδρούπολη/Ορεστιάδα: 0 + 1 ή 3 + 0 + 3 + 0 = 4-6 πόντοι (Ο άγνωστος Χ, καθώς πάνω-κάτω οι υπόλοιποι γνωριζόμαστε. Το αρνητικό είναι ότι έχουν όλα τα δύσκολα εκτός έδρας)
    Έδεσσα: 0 + 0 ή 1 + 1 ή 0 + 0 + 1 ή 3 = 1-5 πόντοι (με τάσεις για παραπάνω)
    Βέροια: 0 + 0 + 0 + 0 + 0 ή 1 = 0-1 πόντοι (αν και μπορεί να κάνω λάθος, διότι η εικόνα που έχω είναι από ένα και μόνο φιλικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Και του ομίλου μας φυσικά, αλλά και των υπολοίπων. Προσωπικά δεν προδικάζω τίποτε, αφού από την κλήρωση μέχρι τον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μεγάλη απόσταση. Είναι καλό κατά τη γνώμη μου που έχουμε τρία εντός κι ένα εκτός παιχνίδι. (Γεωγραφικά ας ξεχάσουμε κάθε μακρινή μετακίνηση αφού θα πάμε μέχρι τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη, αυτή κι αν είναι κλήρωση με γεωγραφικό προσδιορισμό...)
    Ας κοιτάξουμε να χαρούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά καθώς φέτος θα είναι λιγοστά τα παιχνίδια και μάλιστα σε μικρό κατά τη γνώμη μου χρονικό διάστημα. Πάνω απ' όλα βέβαια μακριά από τραυματισμούς. Κι ας περάσουν στο τέλος οι καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με Πάλτε σε όλα!! Εκτός από το ότι έκανε λάθος (μάλλον λόγω ηλικίας) αναφέροντας ότι θα δώσουμε ένα παιχνίδι εκτός!.
    ΥΓ Θεωρητικά πάντως φαβορί είναι ο Αριστοτέλης και τα Ιωάννινα, ενώ εμείς ακόμη και με τέσσερις νίκες μπορεί να μείνουμε εκτός!!
    Καλό πρωτάθλημα σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να .... περάσουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή