Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα του γάμου του Στόγιαν και της βάπτισης του γιου του

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι δεν θα το κάνει, τελικά ένα ακόμη μέλος του «Δικαιόπολις» κάτω από την πίεση και του γιου του, διάβηκε, την Κυριακή, 3-11-2013, το κατώφλι της εκκλησίας για να ευλογηθεί ο γάμος του, με την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά και να βαφτίσει τον παίδαρο, που ήθελε να «βουτήξει» … Όπως αποδείχτηκε η όλη καθυστέρηση οφείλονταν στο γεγονός ότι το ζευγάρι έψαχνε να βρει τον κατάλληλο κουμπάρο και μόλις τον βρήκε (με τη βοήθεια και του Παλτετσανάκη!!) μέσα σε λίγες μέρες οργανώθηκαν όλα. Αρκετά μέλη του Δικαιόπολις παραβρέθηκαν στα δύο Μυστήρια, που πραγματοποιηθήκαν μαζί, ενώ συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις γλεντιού της ίδιας ημέρας σε γνωστό καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης, αλλά και της προηγούμενης ημέρας στο Καζανομπάτσελορ και στην επίσκεψη στο γλέντι της νύφης, όπου ο γαμπρός υπέστη και το πρώτο του αλεύρωμα!!
Η στήλη εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και το υπόλοιπο του έγγαμου βίου τους να το διασκεδάσουν (μαζί και με τους φίλους τους), όπως έκαναν στο γλέντι μετά το μυστήριο.

2 σχόλια:

  1. Παρατηρητής φωτογραφιών6 Νοεμβρίου 2013 στις 10:22 π.μ.

    Συγχαρητήρια στους νεόνυμφους και στον επιπλοποιό κατασκευαστή του μπαρ για τις αντοχές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2ος Παρατηρητής φωτογραφιών6 Νοεμβρίου 2013 στις 11:32 π.μ.

    Είπαμε "αλεύρωμα, αλεύρωμα" αλλά εσείς τον κάνατε τον άνθρωπο να μοιάζει με μπετατζή. Όχι ότι είναι κακό βέβαια, (διαθέτει άλλωστε και το ειδικό βάρος). Πάντως φαίνεται να το διασκέδασε ο γαμπρός.
    Βίον ανθόσπαρτο και να χαίρονται το αγγελούδι τους.

    Υ.Γ. Ο επιπλοποιός όντως έκανε εξαιρετική δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή