Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 9ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Φορτωμένοι με νεύρα ήρθαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου μερικοί παίκτες του Δικαιόπολις και πολλοί περισσότεροι της Gola Cuka, την Τετάρτη, 6-11-2013. Έτσι αυτό που κυριάρχησε ήταν η γκρίνια και οι αψιμαχίες (σε λογικά και αθλητικά πλαίσια πάντα) για το αν μία φάση είναι οφσάιντ ή όχι, αν είναι φάουλ ή όχι, αν πρέπει να λήξει το παιχνίδι ή όχι ….. κ.ο.κ.. Αγωνιστικά το οικογενειακό φιλικό διπλό ήταν σχεδόν εφιάλτης στο πρώτο μισάωρο για την ομάδα του Δικαιόπολις, που δεν μπορούσε ν’ αλλάξει δύο πάσες και να περάσει το κέντρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα ν’ αμύνεται συνεχώς και οι αντίπαλοι να μοιάζουν με τη Μπαρτσελόνα!!! Μάλιστα ο Κώστιγκα βλέποντας ότι η μπάλα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει, άρχισε την αγαπημένη του συνήθεια της βαθιάς μπαλιάς με στόχο τον Kill Bill. Όμως καμία βαθιά μπαλιά δεν βρήκε, όπως ήταν φυσικό, το στόχο της!!! Παρά την πίεση που άσκησαν βέβαια οι αντίπαλοι δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι και κατάφεραν να πετύχουν μόλις ένα γκολ, «σπάζοντας» το τεχνητό οφσάιντ. Στη συνέχεια μετά το μισάωρο η απόδοση της ομάδας ανέβηκε κατακόρυφα, πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ, που προήλθαν από ωραίους συνδυασμούς, αλλά τελικά δέχτηκε την ισοφάριση με δύο γκολ δώρο (το ένα για τα high lights της χρονιάς), με την ευγενική χορηγία του Ενωσίτιτς, ως υπηρεσιακού τερματοφύλακα.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε αφενός μεν η επιμονή του Παλτετσανάκη να ευθυγραμμίσει με ιδιαίτερη ακρίβεια, τους κώνους, της πλάγιας γραμμής του γηπέδου, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα δεχόταν ασφυκτική πίεση, αφετέρου δε τα πολλά νεύρα του, που μάλλον οφείλονταν στο γεγονός ότι κοιμόταν για μία εβδομάδα στρωματσάδα!!
Την αποχώρηση από το γήπεδο προτίμησε ο Μπαμπίνιο, προκειμένου να μην «παρεκτραπεί»!!
Με μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη καθυστέρηση προσήλθε στο γήπεδο ο Καμαρά, αφού μετά τις τελευταίες ωραίες και κυρίως συνεχείς εμφανίσεις του στο γήπεδο, φοβήθηκε το κακό μάτι κι έτσι μετά το γραφείο, πήγε να σπείρει δύο στρέμματα σκόρδα!!!

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Μαυρίνιο
4) Καμαρά
5) Κώστιγκα
6) Kill Bill
7) Μανουέλ
8) Sailor
9) Παλτετσανάκης
10) Χάτζι
11) Λευθερουά

Προπόνηση την Παρασκευή, 8-11-2013 δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί θα πρέπει να …… κεράσουμε!!!!

2 σχόλια:

  1. Επειδή δημιουργήθηκε παρεξήγηση ... αύριο προπόνηση θα γίνει κι όποιος έρθει θα φάει και πιτούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα Χρυσόστομε.
    Κι ανησυχήσαμε μήπως και μείνουμε νηστικοί τέτοια μέρα.
    Κι ο "Κώστιγκα" γιορτάζει αύριο; Ή .... γαργάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή