Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τι έκαναν οι "δανεικοί"

Σημαντική ήταν η συμβολή των δύο παικτών του «Δικαιόπολις», που αγωνίζονται ως δανεικοί στην Α.Ε.Κ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ, στη νίκη της τελευταίας απέναντι στον ιστορικό ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στον αγώνα της πρεμιέρας της κατηγορίας της Β ΕΚΑΣΚΕΜ, που διεξήχθη το Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης. Σ’ ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση με σκορ 58-51(κανονική διάρκεια 45-45) οι παίκτες του «Δικαιόπολις», Στόγιαν και Μανουέλ, παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής τους (10:31 και 3:04 αντίστοιχα) έπεισαν ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι μόλις τους δοθεί περισσότερος χρόνος από τον «κολλητό» τους, Coach K (ο γνωστός προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολις), θα δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

3 σχόλια:

  1. Αγνός μπασκετικός φίλαθλος11 Νοεμβρίου 2013 στις 10:09 π.μ.

    Ο κόουτς Κ κοιμάται στον πάγκο..με Πάπαμαν μέσα θα το είχε καθαρίσει το ματσάκι από το τρίτο δεκάλεπτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνός ποδοσφαιρικός φίλαθλος11 Νοεμβρίου 2013 στις 11:55 π.μ.

    Ξύπνα κόουτς Κ...θα σου φύγει και μετά θα τον ψάχνεις....ήδη στο ποδόσφαιρο τρίβουμε τα χέρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ (ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ!!!!).ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΓΙΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 10:31 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ!!).ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ!!!
    ΥΓ:ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΓΙΑΝ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή