Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Οι ποδηλατοδρομίες συνεχίζονται...

Πάλι θύμα των απατηλών υποσχέσεων του Παλτετσανάκη έπεσε ο Giades!! Αυτή τη φορά δεν τον πλάνεψε με τα υψόμετρα και τα χιλιόμετρα, αλλά εκμεταλλευόμενος και πάλι την αγάπη του για το φαγητό, του υποσχέθηκε να πάνε με τα ποδήλατα να συλλέξουν σπανάκια και άλλα λαχανικά από έναν αγρό, έκτασης 4.000 τ.μ., που βρίσκεται στο Αγρόκτημα Γιαννιτσών, που το κατέχει και το νέμεται με καλή πίστη και διάνοια κυρίου, χρησιμοποιώντας το ως κήπο. Πράγματι, το Σάββατο, 16-11-2013 ο Giades, εξοπλίστηκε κατάλληλα με έναν μεγάλο σάκο και ξεκίνησαν για την συγκομιδή της «σοδειάς». Τελικά έπειτα από περιπλάνηση αρκετών χιλιομέτρων στο Αγρόκτημα και στο ΣΑΑΚ Γιαννιτσών το προπεριγραφόμενο αγροτεμάχιο δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί και αντ’ αυτού συνάντησαν ένα έτερο αγροτεμάχιο, έκτασης επίσης 4.000 τ.μ., το οποίο ήταν σπαρμένο με άνηθο.
Μόλις αντίκρισαν τη θέα του άνηθου οι δυο τους ξεχύθηκαν στο χωράφι και εξασφάλισαν τις απαραίτητες ποσότητες, για τις μαγειριές του αρακά και των πάσης φύσεως γεμιστών (πιπεριών, ντολμαδακίων κλπ) για τα επόμενα τρία χρόνια!!!

11 σχόλια:

  1. Υπάλληλος Εισαγγελίας Γιαννιτσών19 Νοεμβρίου 2013 στις 10:54 π.μ.

    Η κ. Εισαγγελέας έχει λάβει γνώση των σχετικών φωτογραφιών και ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για τους κατσικοκλέφτες..θα πέσουν κεφάλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιοκτήτης αγρού στο ΣΑΑΚ19 Νοεμβρίου 2013 στις 10:55 π.μ.

    Δηλαδή εγώ που έχω χωράφι πέντε στρέμματα να μην ανησυχώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάλληλος Ειρηνοδικείου Γιαννιτσών20 Νοεμβρίου 2013 στις 9:19 π.μ.

      Εξαρτάται ποιος τοπογράφος το μέτρησε και το έβγαλε πέντε στρέμματα. Κάποιος άλλος μπορεί να το βγάλει τέσσερα

      Διαγραφή
    2. Υπάλληλος Πρωτοδικείου Γιαννιτσών20 Νοεμβρίου 2013 στις 9:33 π.μ.

      Το μέτρησε γνωστός τοπογράφος της πόλης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα 135 κιλά (άντε βία 140)..άρα η μέτρηση είναι εγγύηση..

      Διαγραφή
    3. Διόρθωση: γνωστός μηχανικός και όχι τοπογράφος..

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Μηχανικός ή τοπογράφος; Βλέπω να μας πουλάς παπάδες.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΙΘΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ
    ΚΑΙ ΡΑΔΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη χαίρεστε. Θα εκτεθείτε. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για χωράφι ενός θείου του Πάλτε, από τον οποίο λέει ότι έχει το ελεύθερο να κόψει όσο άνηθο θέλει. Η ποσότητες μάλιστα (βλέπε παραμυθατζή hatzi), ήταν λέει ελάχιστες και κάποιοι ήδη τις κατανάλωσαν στο τζατζίκι και τα σαρμαδάκια της Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρατηρητής ποδηλατοδρομιών19 Νοεμβρίου 2013 στις 8:32 μ.μ.

    Πολύ γρήγορα τρέχει στην πρώτη φωτογραφία ο giades, μήπως τον κυνηγάει ο θείος του Πάλτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ. ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΤΕΨΩ. Ο ΠΑΛΤΕ ΗΡΘΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΧΑΤΖΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ!!!
    ΥΓ:ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΡΟΥΛΟΧΩΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΧΑΤΖΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΩ.ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια λέει ο καλός μου...μου το έφερε του λουλουδάκι το μεσημέρι και μου είπε να το βάλω στην κατσαρόλα με το νερό για να μην μαραθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή