Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα από τη Γιορτή Μανιταριού 2013

Για μια ακόμη φορά ισχυρή αντιπροσωπεία του «Δικαιόπολις» συμμετείχε στην γιορτή του βουνού και του μανιταριού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10-11-2013, στο Πάικο, στο νέο δασικό σπίτι στη θέση «Βάρνιτσα» (υψόμετρο 1.170 μ.), με οικοδεσπότη τον ΕΟΣ Γιαννιτσών. Πλήθος κόσμου, φίλοι του βουνού και όχι μόνο, είχαν την την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον καθαρό αέρα και τα χρώματα της Φύσης, που την περίοδο αυτή είναι πολύ
έντονα, αλλά και να περιηγηθούν στα τριγύρω δασικά μονοπάτια, που ήταν στρωμένα από ένα παχύ στρώμα από πεσμένα φύλλα.
Φέτος τα μέλη και οι φίλοι του Δικαιόπολις δεν ανέβηκαν πεζοπορώντας, αλλά αφού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, οι μεν πιο νέοι πήραν τα ποδήλατά τους και ξεκινώντας από τα Λιβάδια Κιλκίς, μέσω του «Βάλε Όρβο» και του καταφυγίου του «ΒΑΟ» (μιας διαδρομής 22 χλμ. περίπου), έφτασαν στη «Βάρνιτσα», ο δε άμαχος πληθυσμός (άντρες βάρους άνω των 120 κιλών και γυναίκες), ήρθαν με τα αυτοκίνητα.
Φυσικά γιορτή, χωρίς φαγητό, ποτό και χορό δεν γίνεται και συνέβαλαν σ’ αυτό όλοι, και οι διοργανωτές (με μανιταρόσουπα, φασολάδα, γίδα βραστή, τσίπουρο και κρασί), αλλά και οι επισκέπτες (ψητά, πίτες κλπ). Από την πλευρά του Δικαιόπολις, η συμμετοχή φέτος της Ταναλιομάνας, διεύρυνε το μενού με πολλά σπιτικά χειροποίητα εδέσματα, ενώ
ο Παλτετσανάκης πέρα από τις νέες αφίξεις στο χώρο της κονσέρβας (πολύ καλή η φάβα), έφερε και τα περίφημα φρέσκα πιτάκια, γνωστής αλυσίδας super market, που έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα απουσίας τους, επανήλθαν στην αγορά.

7 σχόλια:

  1. Φαίνεται μεγαλύτερη η συμμετοχή των μελών του ΔΙκαιόπολις απ' ότι τη περσινή χρονιά. Άντε και του χρόνου.
    Υ.Γ. Τυχεροί με τον χθεσινό καλό καιρό, γιατί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής φωτογραφίας11 Νοεμβρίου 2013 στις 7:19 μ.μ.

    Τι κοιτάζει ο Παλτετσανάκης στην τρίτη φωτογραφία από το τέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2ος Παρατηρητής φωτογραφίας11 Νοεμβρίου 2013 στις 8:14 μ.μ.

    Από τη τοπογραφία του χώρου δύο τινά. Προς τα εκεί βρίσκεται το τραπέζι μήπως; Ή η πρόχειρη πίστα χορού;

    Υ.γ. Λίγο πιο απίθανο το να προσέχει τα ποδήλατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τραπέζι κοιτάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΝΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΩ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!!).
    ΥΓ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ (ΔΙΑΦΑΝΑ) ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ:ΣΑΣ ΤΣΑΚΩΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία εξόρμηση, λίγο κουραστική αλλα στο τέλος της διαδρομής μας ανταμείψε η μανιταρογιορτή! Έυχομαι να είμαστε γεροί ωστε να κανονίσουμε ξανά κατι ανάλογο! Βασίλη ευχαριστούμε για την οργάνωση και Γιάννη για την πολύτιμη ομάδα υποστήριξης, απο την μεταφορά μας στον σημείο εκκίνησης μέχρι και την εκπληκτική πίτα μόλις φτάσαμε στο καταφύγιο!! :-)

    Καλή συνέχεια σε όλους, καλή δύναμη.

    Φιλικά,

    Δανιήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή