Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 11ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Το ψιλόβροχο που επικρατούσε την Παρασκευή, 15-11-2013 δεν απέτρεψε επτά παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις να παραβρεθούν στην 11η προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2013-14, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 10΄τρέξιμο, δύο 10΄ κορόιδο 5-2, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο μεγαλοεπενδυτές του Real Estate από τα Esovalta, «αγόρασαν δύο οικόπεδα» και δικαίως ανακηρύχθηκαν κορυφαίο δίδυμο, 10 ταχύτητες, 3΄ ποδοβόλεϋ και 30΄ οικογενειακό διπλό, στην αρχή του οποίου οι «κόκκινοι» χόρευαν στο βρεγμένο τερέν και έκρυβαν τη μπαλα και στη συνέχεια έκαναν fair play, αφού οι αντίπαλοί τους είχαν στη σύνθεσή τους το Κωστιγκάκι. Μετά τη φυγή όμως του Μανουέλ, ο οποίος έπιασε και πέναλντι τα πράγματα άλλαξαν άρδην και οι κομπάρσοι έγιναν πρωταγωνιστές και με κορυφαίους την οικογένεια Κώστιγκα πέτυχαν μία μεγάλη νίκη…

- Πρώτη εμφάνιση φέτος του «Ιταλού» Καρατζότι, ο οποίος άφησε για λίγο τις πασαρέλες του Μιλάνου κι έδειξε ότι διατηρείται σε καλή φόρμα! Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε ότι ήρθε γιατί ακυρώθηκε το γεύμα που ετοίμαζε ο Σύλλογος Διδασκόντων προς τιμήν του Συλλόγου Γονέων αφού οι γονείς δεν προνόησαν να φέρουν μαζί τους λεφτά!!!
- Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις ο Μανουέλ, γεγονός που οφείλεται μάλλον και στην ξεκούραση που του προσφέρει ο άνετος πάγκος της ΑΕΚ Καρυώτισσας!!
- Εφιστάται προσοχή σε όλους τους παίκτες να έρχονται στις προπονήσεις με κομμένα τα νύχια των ποδιών τους, καθώς ο Χάτζι (γνωστός και ως Solingen), πραγματοποιεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους και τα αποκόβει στο προβλεπόμενο μέγεθος.
Παρόντες ήταν;
1) Ενωσίτιτς
2) Καρατζότι
3) Κώστιγκα
4) Μανουέλ
5) Παλτετσανάκης
6) Χάτζι
7) Γκαγκάτσης
8) Κωστιγκάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου