Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 8ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Μία από τις καλύτερες φετινές, ήταν η 8η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή, 1-11-2013.
Το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Χάτζι (!!!), ήταν πολύ πλούσιο σε ασκήσεις, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών (πληροφορίες λένε ότι έριξε πολύ μελέτη σε προπονητική βιβλιογραφία) και οι τομείς που δουλεύτηκαν ήταν η φυσική κατάσταση (τρέξιμο), η μυική ενδυνάμωση (κοιλιακοί, ραχιαίοι, κάμψεις), η τεχνική (κοντρολ, πάσα, σουτ) και η έκρηξη (σπριντ). Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει το οικογενειακό διπλό, όπου αναβίωσε η μεγάλη κόντρα μεταξύ «Ρομπών» (νεαροί) και Παλτών (ηλικιωμένοι), με τον αειθαλή Καμαρά, ν’ αγωνίζεται ως γκεστ σταρ με τις Ρόμπες. Το παιχνίδι είχε πολύ ενδιαφέρον και θεαματική εξέλιξη, καθώς τα Παλτά ξεκίνησαν πολύ εντυπωσιακά, προηγήθηκαν εύκολα 1-0 με ωραίες συνεργασίες στην επίθεσή τους, ενώ ήταν και πολύ σφιχτοί αμυντικά αφού δεν επέτρεπαν στις Ρόμπες να βγουν ούτε έξω από την περιοχή τους. Στη συνέχεια όμως οι Ρόμπες, με παιχνίδι αντεπιθέσεων εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα και την αντοχή του αέρινου Μανουέλ (βγαίνουν οι προπονήσεις που έκανε στο μπάσκετ), αλλά και …… τις αργές επιστροφές του Sailor στην άμυνα τους, που τον έφερναν όμως πρώτο στις (αντ)επιθέσεις τους, πέτυχαν την ανατροπή και με πέντε συνεχόμενα γκολ, έκαναν το σκορ 1-5. Η σφαλιάρα αυτή ξύπνησε τα Παλτά και με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 4-5 κι εκεί κάπου με αφορμή ένα καθαρό πέναλντι που κέρδισε ο Κώστιγκα από τον πιο «βρώμικο» παίκτη των Ρομπών, «χάλασε» το παιχνίδι, με τις Ρόμπες να κάνουν σαν μικρά παιδιά και να λένε ότι «εμείς είπαμε ότι δεν ήταν, αλλά εσείς λέγατε ότι ήταν και εμείς είπαμε να μην εκτελεστεί το πέναλντι, αλλά μετά εσείς λέγατε όχι να εκτελεστεί κι εμείς είπαμε δεν θέλαμε, αλλά εσείς είπατε ότι θέλατε κι εμείς στείλαμε τερματοφύλακα να καθίσει στην εστία κι εκτελέστηκε το πέναλντι, αλλά μετά είπαμε ότι δεν θα μετρήσει το γκολ….». Τελικά οι Ρόμπες με την «φασαρία» αυτή πέτυχαν το σκοπό τους, ανέκοψαν το ρυθμό των Παλτών και αναδείχτηκαν νικητές.
Εντύπωση προκάλεσε η βραδύτητα στις κινήσεις του Παλτετσανάκη και το «γλέντι» που του έστησαν οι Ρόμπες, προεξάρχοντος του Καμαρά, όπως όμως έγινε τελικά γνωστό, οφείλονταν στο γεγονός ότι πριν από την προπόνηση τσίμπησε «λίγο» από το αρνάκι της εορτάζουσας, χθες, πεθερούλας του.
Το καλό κλίμα, που υπήρχε στην προπόνηση, συνεχίστηκε και στο 1ο γεύμα σύσφιξης για τη φετινή περίοδο, που ακολούθησε σε γνωστό τσιπουράδικο του κέντρου, με τη συμμετοχή του Στόγιαν και του Τανάλια, που ως γνωστόν αυτά δεν τα χάνει, έστω κι αν την έβγαλε με κοτόπουλο και σαλάτα…
Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Μαυρίνιο (δεν συμμετείχε στο διπλό)
4) Καμαρά (συμμετείχε μόνο στο διπλό)
5) Κώστιγκα
6) Μανουέλ
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 6-11-2013.

3 σχόλια:

  1. Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, οι "Ρόμπες" επικράτησαν εύκολα 7-4 των "Παλτών". Όσο για το πέναλτι που ζήτησε ο Κώστιγκα, τον αναζητούν από τον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών να του απονείμουν τιμητική πλακέτα (αλήθεια εμείς πότε θα του απονείμουμε για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΤΟΥΛΗΣ5 Νοεμβρίου 2013 στις 11:26 π.μ.

    Αλήθεια πότε θα την απονείμετε;;; Την έχω έτοιμη εδώ και πέντε χρόνια και ακόμη δεν την πήρατε!!
    Να πείτε σ’ αυτόν τον Γιάννη που την παρήγγειλε να έρθει να την πάρει και να φέρει και τα λεφτά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κώστιγκα θα μάθει σιγά σιγά να πέφτει για πέναλτυ και να γίνεται πιστευτός.
    Άλλωστε μικρός ειναι ακόμη, έχει χρόνο να μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή