Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 13ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Παρασκευή, 22-11-2013 δεν είχαν ως αποτέλεσμα μόνο την επιστροφή στις προπονήσεις του Giades (ο οποίος προ μηνός είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα την Άνοιξη), αλλά προκάλεσε ραστώνη και χαλαρότητα στους παίκτες του Δικαιόπολις που παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου για την 13η προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2013-14. Με τον Giades να μην φέρνει τελικά τον προπονητή που υποσχέθηκε, καθώς τα χιλιόμετρα είναι πολλά και η ….. παντόφλα βαριά, ο κάθε αθλητής εκπόνησε το δικό πρόγραμμα προπόνησης. Έτσι άλλοι έτρεχαν, άλλοι έκαναν σουτ, άλλοι έκαναν κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις κλπ και όλα έδειχναν ότι το μεσημέρι της Παρασκευής θα ήταν η ώρα του Παιδιού!!! Αυτά μέχρι την έλευση του Χατζηπαρά, ο οποίος μ’ ένα πρόγραμμα που περιείχε μόνο παιχνίδια με την μπάλα (αρχικά διατήρηση με τα χέρια, στη συνέχεια με τα πόδια κι έπειτα διπλό σε μικρό χώρο (εντός της μεγάλης περιοχής) και μικρές εστίες, όπου μία ομάδα μπορούσε να πετύχει γκολ μόνο εφόσον οι παίκτες της περνούσαν όλοι το κέντρο, ενώ στην περίπτωση που κάποιος από την αμυνόμενη ομάδα δεν επέστρεφε εγκαίρως περνώντας το κέντρο, το γκολ μετρούσε διπλό. Ο κανονισμός αυτός εκτός από το γεγονός ότι δημιούργησε κέφι και ενδιαφέρον, ανάγκασε και όλους τους συμμετέχοντες σ’ ένα διαρκές τρέξιμο. Το παιχνίδι τελείωσε με ένα σκληρό φάουλ που έγινε πάνω στον Παλτετσανάκη, το οποίο οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να το δουν μόνο στο ριπλέι και στην αργή κίνηση!!!

Με καθυστέρηση και γεμάτος προβληματισμό εμφανίσθηκε ο Κώστιγκα στη μέση περίπου της προπόνησης. Όπως έγινε γνωστό αργότερα είχε έρθει από την αρχή, αλλά περίμενε πρώτα μήπως εμφανισθεί ο νέος προπονητής. Μόλις είδε ότι «ο νέος προπονητής» ήταν ένα ακόμη παραμύθι του Giades, έκανε την εμφάνισή του μ’ ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα’ αυτιά του…

Στη λίστα με τους αγνοούμενους έχει μπει ο Μπαμπίνιο, καθώς μετά τις συνεχόμενες παρουσίες του στις προπονήσεις έχει εξαφανισθεί και δεν βγαίνει ούτε στο μπαλκόνι για να τον δούμε….

Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Κώστιγκα
5) Kill Bill
6) Παλτετσανάκης
7) Χάτζι
8) Χατζηπαράς
9) Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου