Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 12ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Ένα ακόμη παιχνίδι για …. «γερά νεύρα» ήταν το «οικογενειακό» φιλικό διπλό, μεταξύ του Δικαιόπολις και της Gola Cuka, που έγινε την Τετάρτη, 20-11-2013, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, κάτω από πολύ καλές (ανέλπιστα) καιρικές συνθήκες. Αγωνιστικά η ομάδα του Δικαιόπολις παρουσίασε το καλό της πρόσωπο, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορθολογική ανάπτυξη. Εμφάνισε όμως μεγάλη δυστοκία στην τελική προσπάθεια, σπαταλώντας πολλά εύκολα τετ α τετ, με τον Kill Bill, να γίνεται σκέτος Bill και να προσπαθεί μέχρι και αυτή την ώρα να σκοράρει!!! Πολύ καλή και η εμφάνιση του Sailor κάτω από τα γκολποστ, ο οποίος με τις σωστές τοποθετήσεις του και τις γρήγορες επεμβάσεις του έδειχνε ανίκητος!!

Μετά από δύο συνεχόμενες απουσίες ο Καμαρά επέστρεψε στις προπονήσεις για να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν «αγνοούμενο».

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης γκρίνιας και λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ορισμένων παικτών των δύο ομάδων αποφασίσθηκε η αναστολή της διεξαγωγής των «οικογενειακών» φιλικών με την Gola Cuka, μέχρι νεωτέρας (τουλάχιστον για δύο εβδομάδες).

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Καμαρά
3) Κώστιγκα
4) Kill Bill
5) Sailor
6) Παλτετσανάκης
7) Χάτζι
8) Πάντελιτς
9) Γκαγκάτσης
10) Μπίλιτς
11) Γιανγιανιν

Και ο Τανάλιας με το μικρό Ταναλιάκι, που αγωνίσθηκε για μικρό χρονικό διάστημα με τους αντιπάλους κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 22-11-2013 και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο giades στις προπονήσεις φέρνοντας μαζί του και το νέο προπονητή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου