Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της 14ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Πιο αποτρεπτικό απ’ ότι αναμενόταν αποδείχθηκε το πρώτο Κρύο του φετινού χειμώνα, όσον αφορά την προσέλευση παικτών στην 14η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη, 27-11-2013. Στη συνηθισμένη ώρα προσέλευσης (που είναι μισή ώρα μετά από την προγραμματισμένη!!) είχαν συγκεντρωθεί μόλις τέσσερις (4) … προς πέντε (5) παίκτες με τον τελικό απολογισμό να βγάζει τον αριθμό επτά (7) συν ένας (1) (Τανάλιας). Το πρόγραμμα που εκπονήθηκε επί τόπου περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις, κορόιδο, ασκήσεις ταχύτητας και αλτικότητας (!!!) και διατήρηση μπάλας.
Από Δήμαρχος … κλητήρας!! Από τα ψηλά στα χαμηλά για τον Κώστιγκα, που έπειτα από τρία χρόνια μνημόνια και καταστροφική λιτότητα, τον έπιασε κι αυτόν η κρίση και αναγκάστηκε να ξεπουλήσει το 3.000 κ. εκ. πολυτελές αυτοκίνητό του, αγοράζοντας ένα άλλο μόλις 1.400 κ. εκ.
Την μεγάλη του αγάπη προς την ομάδα και τα μέλη της έδειξε για μια ακόμη φορά ο Τανάλιας, αφού αν και δεν μπορεί να συμμετέχει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα και «κόβει» μόνο ….. γύρους, εντούτοις προσπαθεί να δίνει ανελλιπώς το παρόν και να βοηθά όπως μπορεί…
Αίνιγμα αποτελεί ο καθαρός χρόνος άσκησης του Παλτετσανάκη, καθώς προσήλθε με μία ώρα καθυστέρηση, ενώ και όσο ήταν παρών τον περισσότερο χρόνο διαπραγματευόταν την μεταγραφή του στον τοπικό Φίλιππο, παρά συμμετείχε στις ασκήσεις!!
Σκλαβωτική η φιλοξενία του υπευθύνου του Φίλιππου Πενταπλατάνου, αφού μετά την παραχώρηση του γηπέδου και των αποδυτηρίων του, προσέφερε σήμερα μετά την προπόνηση στους παίκτες του Δικαιόπολις ζεστό τσάι, με τον Giades να περιμένει την επόμενη φορά, παξιμάδια και ελίτσες!!!
Παρόντες ήταν:
1) Giades
2) Καμαρά
3) Κώστιγκα
4) Τανάλιας
5) Kill Bill
6) Παπαντάμ
7) Παλτετσανάκης
8) Χάτζι
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 29-11-2013.


3 σχόλια:

  1. Θα αυξηθεί η προσέλευση καθώς από βδομάδα ο υδράργυρος θα πάρει ελαφρώς την ανιούσα.
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπρόσωπος της Τρόικα28 Νοεμβρίου 2013 στις 8:02 μ.μ.

    Αφού τελείωσε το "λίπος" και από τον δάσκαλο, μπορούμε πλέον να ελαφρύνουμε το οικονομικό πρόγραμμα προσαρμογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η κρίση "χτύπησε" και τα ρετιρέ..να τα βλέπει αυτά ο κύριος Στουρνάρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή