Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το "Δέντρο της Αγάπης" ψήλωσε...

Ψήλωσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλατα εβαπορέ, που με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και του Δικαιόπολις στήθηκε την Παρασκευή, 6-12-2013 στην πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά και ξεπέρασε το ύψος του περσινού, που είχε στηθεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων κατά το έθιμο Κόλντι Μπάμπο. Από τις 6:30 μμ αρκετός κόσμος, κυρίως μικρά παιδιά συνέρρεε στην πλατεία και συνέβαλε στο ψήλωμα του «Δέντρου της Αγάπης», με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν στο τέλος της βραδιάς 1233 κουτιά από γάλα, τα οποία μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου θα δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Βέβαια το φετινό «Δέντρο της Αγάπης», μπορεί να ξεπέρασε το ύψος του περσινού, αλλά όχι και τις προσδοκίες των διοργανωτών, καθώς αν και βρέθηκε πολύς κόσμος στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, ήταν πάρα πολλοί αυτοί που δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη δράση (το στήσιμο δέντρου από γάλατα εβαπορέ) αποτελούσε παράλληλη εκδήλωση εκείνη την ημέρα, ως κίνηση αλληλεγγύης για τις ημέρες των εορτών.
Με την ευχή να μην χρειαστεί να στήσουμε ξανά ένα παρόμοιο δέντρο και όλοι οι άνθρωποι να έχουν τα βασικά για την διατροφή τους, ολόκληρο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης.




6 σχόλια:

  1. Μπράβο σαν κίνηση. Του χρόνου ακόμη περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ελπίζω του χρόνου να μη χρειαστεί να στήσουμε δέντρο, αν και δεν το βλέπω. Πάντως, εάν το κάνουμε, θα χειριστούμε εμείς το θέμα της προώθησης της δράσης και πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αριθμούς πέρα από κάθε προσδοκία. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, στον κόσμο που συνεισέφερε ο καθένας ότι είχε δυνατότητα, στους φορείς και επιχειρήσεις που βοήθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες στην ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΝΥΧΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΖΕΚΛΙΚΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
    ΥΓ1: ΚΟΥΙΖ:
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    Α) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;
    Β) ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ; (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!)
    Γ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;
    Δ) ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ;
    Ε) ΝΤΕΚΟΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ;
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤ) Όλα τα παραπάνω

    ΥΓ Το κασκόλ είναι μια χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι τον ξέρουμε τον κύριο με το αποτυχημένο κασκόλ.
    Μ' αρέσεις όμως γιατί είσαι πολύ ωμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή