Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα του 3ου φιλικού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βεροίας

Δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη το 2013 η ομάδα του «Δικαιόπολις» και υποχρεώθηκε σε άσφαιρη ισοπαλία, στον φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας, που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού Ημαθίας, την Παρασκευή, 20-12-2013. Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σ’ ένα κακό και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, που αρκετά σημεία του θύμιζαν «μερέντα» και γλιστρούσαν υπερβολικά, η ομάδα των Γιαννιτσών, ξεδίπλωσε για μια ακόμη φορά τις αρετές της, αλλά και τις αδυναμίες της. Έτσι ενώ είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ορθολογική ανάπτυξη, υστέρησε για μια ακόμη φορά στην εκτελεστική ικανότητα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Sailor.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι παίζοντας αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, προσέχοντας κυρίως τα νώτα τους. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος και ιδίως στο β΄ ημίχρονο με την είσοδο των Χατζηπαρά και Καρατζότι, την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η ομάδα των Γιαννιτσών, ενώ η ομάδα της Βέροιας, προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνη μόνο σε κάποια αντεπίθεση ή βαθιά μπαλιά, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα και την ποιότητα του μοναδικού επιθετικού της.

Αγωνιστικά και μη

Καλή εμφάνιση απ’ όλους τους παίκτες (δεν υπήρξε κάποιος, που να υστέρησε) και ιδιαίτερα θετικό το ντεμπούτο του Τσόμπιτς, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος είτε ως αμυντικός χαφ, είτε ως επιθετικός.

Πιο ώριμος από ποτέ ο Χριστιάνο (ναι αυτός ήταν για όσους δεν τον γνώρισαν) έδειξε ετοιμότητα σε όσες φάσεις χρειάστηκε και δεν τον λύγισε το βάρος της ευθύνης της θέσης του 1ου τερματοφύλακα.

Μεγάλη αυτοθυσία και αυταπάρνηση από τον Giades, που τσαλαβουτούσε στις λάσπες για το καλό της ομάδας.

Ανεβασμένη η ομάδα της Βέροιας, έδειξε ότι φέτος θα είναι σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο.

Η έλλειψη νερού στ’ αποδυτήρια και κατ’ επέκταση η μη δυνατότητα μπάνιου μετά το παιχνίδι οδήγησε τα βαριά χαρτιά της ομάδας κατ’ ευθείαν στην Ψαροπούλα και στο καταπληκτικό της γριβάδι.









Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Giades
4) Καρατζότι
5) Μαυρίνιο
6) Χριστιάνο
7) Παπαντάμ
8) Κώστιγκα
9) Τσόμπιτς
10) Sailor
11) Παλτετσανάκης
12) Χάτζι
13) Χατζηπαράς

Η επόμενη προπόνηση, εκτός απροόπτου, θα γίνει με τη νέα χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητής πάγκου26 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:57 μ.μ.

    Αυτοί πάλι πιστεύουν ότι "αδικήθηκαν" κι όλας απ' το αποτέλεσμα.... Τραλα λά τραλαλό αν δε ξέρεις που βρίσκεσαι και που τραβάς. Δε βλέπουν ότι δε πάτησαν καν περιοχή εκτός από μετρημένες φορές με κάτι αντεπιθέσεις. Μας "είχαν" κι όλας.

    Δε πειράζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή