Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα της 15ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Την συμβουλή του υπευθύνου του γηπέδου του Πενταπλατάνου – ειδικού σε θέματα ηλιακής τεχνολογίας, για έγκαιρη προσέλευση (3:15μμ), προκειμένου να μην κρυώσουν, δεν την ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας την Παρασκευή, 29-11-2013 κι έτσι αναγκάστηκε ο Κώστιγκα να αναλάβει να ζεστάνει την ομάδα, μ’ ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης, που περιλάμβανε 12΄ τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις ταχύτητας και μυικής ενδυνάμωσης, διατήρηση μπάλας και οικογενειακό διπλό σε μικρό γήπεδο. Στις δύο τελευταίες ασκήσεις οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, ανάλογα με τις οπαδικές προτιμήσεις τους κι έτσι την μία ομάδα συγκρότησαν οι φίλαθλοι (πέντε στον αριθμό) της λαοφιλέστερου κλαμπ στην βόρεια Ελλάδα, ενώ την άλλη τη συγκρότησαν οι φίλαθλοι (τέσσερις στον αριθμό) ομάδων, επιπέδου footballleugue, που έχουν ως βασικό τους χρώμα το κίτρινο!! Όπως ήταν φυσικό η ομάδα των «κιτρίνων» δεν κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει και στην μεν διατήρηση της μπάλας δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα για περισσότερες από δύο πάσες και αμυνόταν συνεχώς, ενώ στο οικογενειακό διπλό, παρά την αποχώρηση του Μανουελ από την ομάδα των ασπρόμαυρων, έχασε με το εμφατικό 7-1, προκαλώντας τον οίκτο του Μαυρίνιο, που αποχώρησε επιδεικτικά, αναγκάζοντας του «κίτρινους» να πάνε για ….. τσάι!!

Αγωνιστικά και μη

Την αιτία για την οποία δεν τον χρησιμοποιεί πολύ στους αγώνες μπάσκετ ο Coach Κ, φανέρωσε ο Μανουέλ, καθώς ενώ στις ασκήσεις που χρησιμοποιούνταν τα πόδια για τον έλεγχο της μπάλας τα πήγαινε περίφημα, αντίθετα σ’ αυτές που χρησιμοποιούνταν τα χέρια, εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες…

Μεγάλη επανεμφάνιση από τον Μπαμπίνιο, ο οποίος αφού διαγράφηκε από την λίστα των αγνοουμένων, έκανε σπουδαία εμφάνιση στο οικογενειακό διπλό, έχοντας ως έξτρα κίνητρο τον καταποντισμό της «κίτρινης τρικυμίας».

MVP της ομάδας των «κιτρίνων», έπειτα από ψηφοφορία των συμπαικτών του, αναδείχτηκε ο Παλτετσανάκης, αφού κατά την εκτίμησή τους έφερε ευθύνη μόνο για το ένα από τα επτά γκολ που δέχτηκαν!!!!!!!

Τραγική είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» αφού ούτε στο οικογενειακό διπλό των δικηγόρων δεν μπορούν να κερδίσουν.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Μπαμπίνιο
3) Giades
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Μανουέλ
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι

2 σχόλια:

  1. Την Τετάρτη, 4-11-2013 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας με τους δασκάλους της Ημαθίας στον Σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογοητευμένος παίκτης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:25 μ.μ.

    Τί φανέλα θα φορέσουμε;
    (Ευνόητη η απορία μου ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή