Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα από τη δράση Αλληλεγγύης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων – ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ, το διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου 2013, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε τις ημέρες εκείνες και παρά το γεγονός ότι το «σπιτάκι» που δόθηκε από τον Δήμο Πέλλας στην «Παραμυθούπολη» βρισκόταν σε τελείως ακατάλληλο (και απρόσιτο) σημείο.
Τις δύο αυτές ημέρες τα μέλη και οι φίλοι του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ, που με την παρουσία τους στο χώρο στήριξαν την προσπάθεια αυτή, έγιναν αποδέκτες της διάθεσης για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ πολλών συμπολιτών μας, που προσέφεραν ο καθένας ό,τι μπορούσε σε φάρμακα, τρόφιμα, ακόμη και σε παιχνίδια ή ρούχα, για συνανθρώπους μας, που η οικονομική κρίση τους έχει πληγώσει περισσότερο. Συγκινητική ήταν η προσφορά τροφίμων ακόμη και από ανθρώπους που η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι καλή και παρόλα αυτά από το υστέρημά τους, συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για τα «κορίτσια» μας, που με μεράκι έφτιαξαν διάφορα εδέσματα (πίτες και διάφορες γλυκές λιχουδιές) για να προσφερθούν ως κέρασμα, σε όλους όσους επισκέπτονταν το «σπιτάκι» της Αλληλεγγύης.

Από την πλευρά του Συλλόγου, δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για να μην μείνει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά. Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι να πιάσει τόπο η προσπάθειά σας και να βρει μιμητές. Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή