Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα της 16ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Την Gola Cuka περίμεναν να βρουν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου την Τετάρτη, 11-12-2013, οι παίκτες του Δικαιόπολις, την Αναγέννηση Γιαννιτσών τελικά είδαν. Ο έντονος προβληματισμός ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπά τους, καθώς η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη για τόσο δυνατά φιλικά παιχνίδια (!!!) κι έπειτα από μίνι σύσκεψη αποφασίσθηκε η ομάδα να μεταβεί στο κοντινό γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, όπου βρίσκονταν οι παίκτες της Gola Cuka και να πραγματοποιήσουν μαζί τους το οικογενειακό φιλικό διπλό.
Αγωνιστικά η ομάδα του Δικαιόπολις, πέτυχε μία φιλική νίκη, με σκορ 3-4, αφού ευτύχησε να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της σε καλή μέρα, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο, με συμπαγή άμυνα, ωραία κυκλοφορία της μπάλας και σχεδόν ισόρροπη ανάπτυξη και από τις δύο πλευρές, παρά το γεγονός ότι ο Κώστιγκα, ως δεξί χαφ δεν ήταν ποτέ στη θέση του!!!
Το σκορ άνοιξε ο Πάντελιτς έπειτα από κομπίνα σε φαουλ έξω από την περιοχή και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας, έπειτα από έξοχη ασιστ (πάρε βάλε) του Χάτζι!!! Το δείκτη του σκορ ανέβασε στο 3-0 ο Giades, έπειτα από κλέψιμο της μπάλας έξω από την περιοχή και κοντινό πλασέ, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο. Στην επανάληψη η Gola Cuka μείωσε σε 3-1 μ’ ένα σπάνιας τεχνικής (στο μπιλιάρδο) αυτογκόλ, αφού η μπάλα χτύπησε στα κεφάλια τριών παικτών του Δικαιόπολις πριν καταλήξει στα δίχτυα, την τάξη όμως αποκατάστησε ο Κώστιγκα με πολύ ωραίο σουτ από πλάγια, μετά από μία από τις γνωστές (κατεβάζω το κεφάλι και τρέχω μπροστά) επελάσεις του, κάνοντας το σκορ στο 4-1. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Gola Cuka ήταν να μειώσουν προς το τέλος του παιχνιδιού σε 4-3.

Αγωνιστικά και μη

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, έπειτα από δύο χρόνια (!!!!), ο Giades κι έβγαλε και γλώσσα κάνοντας παρατηρήσεις στους συμπαίκτες του και κυρίως στον Χάτζι, προφανώς γιατί στον 2ο Φιλίππειο Δρόμο δεν τον άφησε να φάει και τρίτο προφιτερόλ!!
Θεαματική ήταν και η βελτίωση του Πάντελιτς και μετά από το 1/18 στο φιλικό με τους δασκάλους της Ημαθίας, χθες είχε 2/5!!!
Άριστη η διαιτησία του Στόγιαν, που χάρη στην βοήθεια της νέας τεχνολογίας της «Τηλεπαρουσίας», ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις…

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Κώστιγκα
5) Kill Bill
6) Sailor
7) Παλτετσανάκης
8) Χάτζι
9) Χατζηπαράς
10) Πάντελιτς
11) Γκαγκάτσης
12) Στόγιαν (διαιτητής)

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 13-12-2013.

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό.
    Να πάρουμε τα πάνω μας οι φίλοι της ομάδας; Ή κατά τύχη έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται τελικά ότι ο Στόγιαν βρίσκει τη θέση του μέσα στο γήπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλος τσομπάνης παρατηρητής12 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:36 μ.μ.

    Συγκεκριμένα στο κέντρο του γηπέδου και σε ακτίνα 5 τ.μ. (το πολύ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή