Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα της 18ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Με πάρα πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε η 18η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14, την Τετάρτη, 18-12-2013 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, καθώς το παρόν έδωσαν μόλις επτά μέλη, αφού οι υπόλοιποι επικαλούμενοι υποψία γρίπης και ενόψει του φιλικού με την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας, προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού τους. Παρόλα αυτά η έλευση της ομάδας της Gola Cuka, με ένδεκα παίκτες, έδωσε τη δυνατότητα για οικογενειακό φιλικό διπλό εννέα εναντίον εννέα. Παρά τον λειψό αριθμό παικτών και στις δύο ομάδες το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, με την ομάδα του Δικαιόπολις να παίζει όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο, χωρίς φλυαρία και να κατακτά μία ακόμη φιλική νίκη.

Αγωνιστικά και μη

Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Δικαιόπολη θα μπορούσε ν’ αναδειχθεί ο Μαυρίνιο, χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες, ενώ ο Kill Bill με την εμφάνισή του και τα γκολ που πέτυχε, ικανοποίησε τους φανατικούς θαυμαστές του, που ήταν στην κερκίδα.

Ιδιαίτερα ορεξάτος ο Μανουέλ, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και πήρε και πολλές τελικές προσπάθειες (πιο πολλές από το μπάσκετ!!!)

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Giades στη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθαρίζοντας όλες τις φάσεις, ενώ πέτυχε και γκολ στη μοναδική τελική προσπάθεια που πραγματοποίησε στο παιχνίδι.

Εκτελέσεις «φαρμάκι» από τον Καμαρά σε όλες τις στημένες μπάλες, με τον Kill Bill να υποβάλει αίτημα για τροποποίηση του κανονισμού του πρωταθλήματος στη δυνατότητα πολλαπλών αλλαγών, ώστε ο Καμαρά να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, σε κάθε επικίνδυνη στημένη μπάλα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά (ανεξαρτήτως τερματοφύλακα) η ομάδα κατάφερε να δεχτεί γκολ από το κέντρο!!!

Σε πραγματικά φιλικό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι, απόρροια της απουσίας του γκρινιάρη και φωνακλά Κώστιγκα, ο οποίος έλειπε σε επαγγελματικό ραντεβού με γνωστό φωτομοντέλο...

Παρόντες ήταν:

1) Giades
2) Μαυρίνιο
3) Καμαρά
4) Kill Bill
5) Μανουέλ
6) Χάτζι
7) Πάντελιτς
8) Γκαγκατσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου