Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τι έκαναν οι "δανεικοί"

Αρχίζουν να ρολάρουν οι δύο παίκτες του Δικαιόπολις, που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ΑΕΚ Καρυώτισσας και συνέβαλαν σημαντικά στην ευρεία νίκη που πέτυχε η ομάδα τους στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού Νέας Εφέσου Πιερίας, με σκορ 72-52. Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης, ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τον Στόγιαν να πετυχαίνει στο πρώτο 10λεπτο έξι μαζεμένους πόντους και να δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του να ξεφύγει από την αρχή στο σκορ, ενώ ο Μανουέλ που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το πρώτο καλάθι εντός παιδιάς στην καριέρα του στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, βοήθησε καθοριστικά στο να διατηρηθεί αυτή η διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Σημαντική ήταν και η συμβολή των δύο ηρωικών φιλάθλων – μελών του Δικαιόπολις, που αψήφησαν το κρύο που επικρατούσε στο παγωμένο κλειστό γυμναστήριο και με τις επευφημίες τους εμψύχωναν τους παίκτες της ΑΕΚ Καρυώτισσας.

4 σχόλια:

  1. Ή η κάμερά σου είναι παλιάς τεχνολογίας ή ο Στόγιαν έχει γίνει πολύ γρήγορος. Σε ορισμένες φωτογραφίες ο φακός αδυνατεί να τον συλλάβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός Φωτογράφος της πόλης4 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:10 μ.μ.

    Η κάμερα του Χάτζι είναι τελευταίας τεχνολογίας, ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί. Φήμες θέλουν το Μπόλτ να σκέφτεται να κατέβει στο Ριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνομικός Δ/ντης κοντινής κωμόπολης4 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:11 μ.μ.

    Ούτε με το ραντάρ δεν μπορούμε να μετρήσουμε την ταχύτητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κάμερα είναι όντως τελευταίας τεχνολογίας (smartcam) η οποία ως έξυπνη κάμερα έχει καταλάβει ότι ο Στόγιαν δεν πρόκειται να κινηθεί και το κλείστρο της μπαίνει αυτόματα σε αργή ταχύτητα, οπότε η παραμικρή του κίνηση δημιουργεί θολούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή