Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα από τον 2ο Φιλίππειο Δρόμο

Στον «2ο Φιλίππειο Δρόμο» Βεργίνας-Φράγματος Αλιάκμονα-Βέροιας, συμμετείχαν τα μέλη του Δικαιόπολις, Giades, Κάρατζικ και Χάτζι και το πρώην μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Σούπι, που αναδείχτηκε πρώτος στην κατηγορία του (άνδρες άνω των 56 ετών). Παρά το τσουχτερό κρύο, που επικρατούσε την Κυριακή, 8-12-2013, περίπου 600 αθλητές έδωσαν το παρόν και κάλυψαν τη διαδρομή των 14.600 μέτρων, με αφετηρία την Βεργίνα (όπου οι αθλητές μπορούσαν πριν από την έναρξη του αγώνα να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο-μουσείο) και δια μέσω του φράγματος του Αλιάκμονα τερμάτιζαν στο Δημαρχείο της Βέροιας.
Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Giades, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε ότι σ’ αυτούς που τερμάτιζαν δίνονταν από ένα (μόνο ένα) προφιτερολ, κατέστρωσε ένα πανούργο σχέδιο που περιλάμβανε διπλό ή και τριπλό τερματισμό!!! Πράγματι κατάφερε τερματίζοντας δύο φορές να πάρει δύο γλυκά, όχι όμως και τρίτο, καθώς οι άνθρωποι της Γραμματείας τον πήραν χαμπάρι…

4 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΧΑΤΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΑ 2. ΑΝ ΗΘΕΛΑ.... ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ!!! ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΝΙ-ΕΚΔΡΟΜΗ.
    ΥΓ: ΕΚΕΙΝΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΤΖΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑ ΕΓΩ!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΕΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟ;;;
    ΥΓ2: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήξερες από φωτογραφία θα καταλάβαινες ότι τα χρώματα αλλάζουν γιατί αλλάζει ο φωτισμός (στη δική σου ο ήλιος είναι πίσω από την κάμερα, ενώ στη δική σχεδόν κόντρα).

      ΥΓ Η τελευταία φώτο είναι μετά το βαρυστομάχιασμα από τα προφιτερολ

      Διαγραφή
  2. Διοργανωτές Φιλίππειου Δρόμου10 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:04 μ.μ.

    Αυτός ο giades είναι λοιπόν ο ποντικός των προφιτερόλ..κι εμείς αναρωτιόμασταν πώς γίνεται να μην έφτασαν οχτακόσια προφιτερόλ για εξακόσιους δρομείς..καλά, κάτω από το γραφείο του ζαχαροπλαστείο έχει, στην Βέροια ήρθε να φάει γλυκά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει οι διοργανωτές να γνωρίζουν ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δήλωσε (εκπρόθεσμα) συμμετοχή στον αγώνα ο giades ήταν το προφιτερολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή