Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας

Με φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας θα κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Δικαιόπολις για το 2013. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 20-12-2013, στο γήπεδο του Σταυρού Ημαθίας, με ώρα έναρξης στις 3:30μμ.
Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει από το Πολύκεντρο στις 2:45μμ και η αγωνιστική στολή θα είναι η ολόμαυρη.

7 σχόλια:

  1. Ιδιοκτήτης ουζερί στο Βρυσάκι19 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:45 μ.μ.

    Επειδή ο Σταυρός είναι κοντά στο Βρυσάκι, καλό θα είναι οι λάτρεις του καλού μεζέ, να φροντίσουν να εφοδιασθούν με την απαραίτητη δίωρη παράταση της δίωρης άδειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αυτό το τελευταίο περί "καλού μεζέ" ψήθηκα να έρθω αύριο, έστω κι αν δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος.

    Άσχετο, παράκληση σε όλα τα μέλη του Δικαιόπολι, να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια του Σωματείου στην Παραμυθούπολη στις 23/24-12-2013 στον Πεζόδρομο, με δηλώσεις συμμετοχής και με συγκεκριμένο "ωράριο" που θα βολεύει στον καθένα. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσουμε καθώς ειναι υποχρεωτικό το περίπτερο να παραμένει ανοιχτό από τις 10π.μ. ως τις 10μ.μ..
    Θα ναι καλό αυτή τη φορά να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από κάθε άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Χάτζι, που μας υπενθυμίζει με αυτήν την ιστορική φωτογραφία τον ζήλο και την αυταπάρνηση του giades για την ομάδα του Δ.Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούτε μπάνιο φαντάζομαι δεν χρειάστηκε να κάνει μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΝΟΥΕΛ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΕΝ ΛΑΣΠΗΣ. ΕΣΕΝΑ ΠΏΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ 69 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ;;;;ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΧΑ ΛΕΡΩΘΕΙ!!!!
    ΥΓ: ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΝΟΥΕΛ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδιά, αυτός με το 69 στην πλάτη ποιος είναι; Δεν φαίνεται από τη λάσπη, πρέπει να τα έδωσε όλα στον αγώνα!!

      Διαγραφή
  6. Γατάκι giades,

    γνωρίζεις ότι έχω ιδιαίτερο αθλητικό φόρτο, καθώς ως πολύπλευρο ταλέντο και έχοντας ως πρότυπό μου γνωστό δάσκαλο από τα Εσώβαλτα συμμετέχω σε τρεις ομάδες για την σεζόν αυτή..δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα λερωθείς σήμερα και δεν κατανοώ γιατί λες ότι ο Στόγιαν δεν έχει καλή ισορροπία..εύχομαι καλή επιτυχία στο φιλικό και κρατάω δυνάμεις για τους επίσημους αγώνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή