Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δέντρο από γάλατα αντί προπόνησης

Λόγω της εκδήλωσης για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλατα που δεσπόζει την Παρασκευή, 6-12-2013, δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση της ομάδας, καθώς τα μέλη του Δικαιόπολις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα πρέπει να δώσουν το παρόν στην πλατεία Γκόνου Γιώτα περί τις 5:30μμ, για να συμμετέχουν στην προετοιμασία του «εδάφους».

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω η συμμετοχή του κόσμου να είναι ενθαρρυντική και να ξεπεράσουμε σε αριθμό τη περσινή προσπάθεια. Θεωρώ αυτονόητο ότι πρωτεργάτες όχι μόνο με τη συνδρομή σε είδος (γάλα εβαπορέ) αλλά και με τη φυσική τους παρουσία, θα πρέπει να είναι τα μέλη του Δικαιόπολις (σκληρός πυρήνας και φίλοι εθελοντές) καθώς επίσης και οι συνάδελφοι δικηγόροι. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να αποδείξουμε τις κοινωνικές μας ευαισθησίες, ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο.

    Να ξέρετε ότι κανείς δε περισσεύει και θα χρειαστούν χέρια μετά το πέρας της εκδήλωσης (όποιος κατάλαβε κατάλαβε), προκειμένου να μεταφέρουμε το "δέντρο" σε αποθήκη, αφού η διανομή σε οργανώσεις και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το γάλα δε μπορεί να γίνει την ίδια μέρα.

    Επειδή το κρύο προβλέπεται να είναι έντονο, υπάρχει πρόβλεψη για τσάι (menta nana, φρούτα του δάσους, green tea κλπ...). Η ιδέα για επιτόπιο στήσιμο ψησταριάς (ως μαγκάλι για να ζεσταθούμε) κρίθηκε κάπως τραβηγμένη... Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 και πιθανόν με τα διάφορα δρώμενα που προγραμμάτισε ο Δήμος Πέλλας να διαρκέσει μία ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή