Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ . . .


Διαβούλευση ανοιχτή. Προτάσεις ευπρόσδεκτες. Γνώμες ελεύθερες.

Για το «χάπενιγκ» της προπαραμονής 23-12-2010 ημέρα Πέμπτη. Που μάλλον θα είναι δύσκολο να γίνει ως αυτόνομο άναμμα «φωτιάς» σε κάποιο σημείο της πόλης, λόγω της μεγάλης προετοιμασίας που απαιτεί. Οι συνεχείς όμως διαβουλεύσεις με στελέχη της ομάδας, κατέδειξαν πως το πιθανότερο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μπάρμπεκιου υπαίθριο (πράγμα που συνηθίζεται λόγω της ημέρας) μετά το μεσημέρι της Πέμπτης σε μέρος πόλης, που θα ανακοινωθεί μάλλον αύριο. Υπαίθριο μεν, εντός της πόλεως δε…

Σε περίπτωση που αποφασιστεί τελικά αύριο και γίνει την Πέμπτη, η συμμετοχή όσο περισσοτέρων μελών της ομάδας μας (συν γυναιξί για όποιον το επιθυμεί) θα κάνει το εγχείρημα να έχει επιτυχία. Δεν θα ’ταν πρέπον να δώσουν το παρόν μόνο τα «βαριά» χαρτιά των γευμάτων σύσφιξης. Άλλωστε η μέρα θα είναι εορταστική, οπότε και η απλή επίσκεψη μελών ή φίλων της ομάδας στο στέκι που θα στηθεί, θα δώσει ομορφότερο χρώμα.

G. Paltetsanakis

4 σχόλια:

  1. από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε ξύλα για τη φωτιά, το βλέπω σαν την καλύτερη λύση. Ανακοινώστε λοιπόν άμεσα το σημείο και την ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ευκολότερη αυτή η λύση.
    Νομίζω ότι στην αυριανή προπόνηση καλό θα είναι να παρθεί "δημοκρατικά" η απόφαση για το που και το πότε, όπως και τις προμήθειες που θα απαιτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέρος βρέθηκε....
    Καλό θα ήταν να μαζευτούμε στην προπόνηση για να πάρουμε μια δημοκρατική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι το μεσημέρι στην προπόνηση θα λυθούν και τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα, οπότε το απόγευμα θα γίνει ενημέρωση για τις λεπτομέρειες.

    G. Paltetsanakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή