Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010


αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου, υπάρχει πρόταση, δεν χρειάζεται να αναφέρω από ποιον, νομίζω όλοι καταλαβαίνετε, να διοργανώσουμε φέτος το δικό μας εορτασμό του εθίμου "Κόλιντα Μπάμπο", ανάβοντας τη δική μας φωτιά, την Πέμπτη, 23-12-2010, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα και αποχαιρετώντας, με τον τρόπο αυτό, μια επιτυχημένη αγωνιστικά, περίοδο. Για το λόγο αυτό άλλωστε η φωτιά μας σίγουρα θα είναι η μεγαλύτερη. Νομίζω ότι θα περάσουμε καλά, όπως πάντα άλλωστε... παρακαλώ εκδηλώστε ενδιαφέρον..

17 σχόλια:

  1. ποιο μέσα δεν γίνεται... θέτω τον εαυτό μου στην οργανωτική επιτροπή για οποιαδήποτε βοήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βοηθήσουμε την οργανωτική επιτροπή

    Επικεφαλής της εκδήλωσης και ο έχων το γενικό πρόσταγμα είναι................?

    Εμπρηστής φωτιάς ο ............?

    Προμηθευτής καυσόξυλων ο ......?

    Υπέυθυνος Μουσικής ο ..........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι έχω ήδη εκφρασθεί και είμαι υπέρμαχος της ιδέας. Θεωρώ ότι ο Υπεύθυνος Αγωνιστικών Χώρων θα πρέπει να εντοπίσει το μέρος και να φροντίσει για την καύσιμη ύλη, αν και ο Χριστιάνο έδειξε πρόθυμος να συμβάλει σ' αυτό με κορμούς διαμέτρου περίπου ενός μέτρου!!! Δεν πρέπει όμως να το αφήσουμε τελευταία στιγμή και καλό θα είναι μέχρι αύριο να το έχουμε αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μήπως να πάμε για ενα τσιπουρακι για να το συζητήσουμε? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ξένους και ανώνυμους δεν βγαίνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος = Γιώτης

    έχουμε κανενα κατάλληλο μέρος στο μυαλό σας....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυσκολεύομαι πάρα πολύ με αυτό το blog και βλέπω να τα παρατάω...

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Θέτω εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης της ομάδος, αναφορικά με το Κόλιντα Μπάμπο. Ειδικότερα θέτω στη διάθεση της ομάδος Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ HILUX, με αριθμό πλαισίου ..... και αριθμό κυκλοφορίας ......, φορτωμένο με καυσόξυλα κατευθείαν από τη Σουηδία. Θα σας χρεώσω 9 σουβλάκια και 4 μπριζόλες/τόνο καυσόξυλων. Τζάμπα θα σας βγει. Δε νομίζω να υπάρξει χαμηλότερη τιμή και να μου πάρουν τη δουλειά. Αν και απ΄ ό,τι φαίνεται και από το σχόλιο του αρχηγού της ομάδος έχω πάρει ήδη το έργο με απευθείας ανάθεση.
    2. Ποιος παίκτης της ομάδος σε φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στο blog φοράει (ευτυχώς μόνο το πάνω μέρος) φόρμα, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του φορούν μόνο σορτς και φανέλα της ομάδος?? Για να βοηθήσω, οι παίκτες στη φωτογραφία επιδίδονται στο γνωστό "κορόιδο" και επικρατεί ηλιοφάνεια. Ουδέν σχόλιο περαιτέρω...
    3. Στο σχόλιο που έγραψα, προσπάθησα να στείλω προηγουμένως και τελικά το "έχασα", γιατί δε θυμόμουν τον κωδικό μου είχα αφενός γράψει πολύ περισσότερα, αφετέρου είχα γράψει διάφορα για τον Κούλιο. Επιφυλάσσομαι σε επόμενο σχόλιο, γιατί τώρα έχω βαρεθεί να παλεύω με αυτό το ρημαδιασμένο το blog.

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαίρομαι για τη συμμετοχή, καλό θα ήταν να οργανωθούμε λοιπόν, κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε υπέροχα. Πάρτε και το λινκ για τον ύμνο της ομάδας....http://www.youtube.com/watch?v=n5566nPMpD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατόπιν επικοινωνίας με τον προμηθευτή καυσόξυλων, ο τελευταίος μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να διαθέσει ποσότητες ξύλου για την ομάδα του ΔΣΓ, καθώς οι ποσότητες που διαθέτει δεν επαρκούν ούτε για τη δική του σόμπα...Για αυτό καλό θα ήταν ο Υπεύθυνων Αγωνιστικών Χώρων να αναζητήσει και προμηθευτή καυσίμων..

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας πάρουν οι υπεύθυνοι της διοίκησης κάποιες πρωτοβουλίες για να δούμε πως θα κινηθούμε και ας μην ζεσταίνουν μόνο τις καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πιο σοβαρό πρόβλημα για την διοργάνωση της φωτιάς είναι η καύσιμη ύλη, καθώς αν και ανέβηκε αισθητά η θερμοκρασία δεν μπορείς να κάτσεις βράδυ έξω για πολλές ώρες.
    Αν κάποιος μπορεί να εξασφαλίσει ξύλα, μπορούμε να το κάνουμε, αλλιώς θα πρέπει να πάμε να κολλήσουμε σε κάποιους που ήδη έχουν προνοήσει...Μην τα παρατάτε και ύστερα θα φάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΥΛΑ ΕΥΚΟΛΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρα από καύσιμη ύλη, καλό θα είναι να βρείτε πρώτα τον χώρο. Τι να τα κάνεις τα ξύλα, αν δεν έχεις χώρο για να ανάψεις τη φωτιά. Διαπιστώνω ότι δεν έχετε βρει χώρο, οπότε επικεντρωθείτε πρώτα σ’ αυτό ενώ παράλληλα ας μεριμνήσει καθένας να βρει όσο το δυνατόν περισσότερη καύσιμη ύλη (ξύλα μόνο κάθε σκέψη για λάστιχα αυτοκινήτων ή φορτηγών είναι ανεπίκαιρη…).
    Καλού κακού βέβαια, μην ξεχνάτε και την άλλη ιδέα που ειπώθηκε περί «μπάρμπεκιου», την προπαραμονή των Χριστουγέννων (ίδια ημέρα με το έθιμο της Κόλιντα Μπάμπο), σε κάποιον χώρο που θα επιλέξουμε μέσα στην πόλη χωρίς φωτιά, αλλά με πολύ κέφι και κρασί. Προσωπικά το βλέπω περισσότερο εφικτό, από οτιδήποτε άλλο (δεν έχει τα μειονεκτήματα της αναζήτησης κατάλληλου και μεγάλου χώρου για να ανάψει φωτιά αφού μπορεί να στηθεί το χάπενινγκ ακόμη και στην είσοδο της οικοδομής των γραφείων του Δικηγορικού συλλόγου…, δεν απαιτεί πολύ καύσιμη ύλη πέρα από προσανάματα και κάρβουνα, μπορεί να βρεθεί ψησταριά «εκστρατείας» και να μετακινηθεί όπου θέλουμε, δεν απαιτεί πολλά καθίσματα για την ακρίβεια «καθόλου» καθίσματα, ενώ με ένα τραπεζάκι εκστρατείας, μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου, θα γίνει ενόσω τα κρεοπωλεία της πόλης είναι ανοιχτά, οπότε η τροφοδοσία σε «πρώτη ύλη» δεν θα έχει τελειωμό, το ίδιο ισχύει και για το κρασί… και και και). Μπορώ να αναφέρω κι άλλα «αβαντάζ» ενός τέτοιου εγχειρήματος.
    Απλά το θέτω στα υπ’ όψιν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο χώρος μπορεί να είναι ο τόπος ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου, πρώην γήπεδο "Γεωργιος Παπαδόπουλος". Η μόνη επιφύλαξή μου είναι μήπως το ΤΑΧΔΙΚ που έχει στην κυριότητά του το συγκεκριμένο χώρο, μας δημιουργήσει πρόβλημα βάζοντας μέσα τις μπουλντόζες ξεκινώντας τις εργασίες ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή