Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ,


ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ:


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "Σ Α Ρ Ι Σ Ε Σ"


ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΕΛΗ!!!)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

7 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ονομασία, καθώς ανταποκρίνεται και στον τόπο έδρας μας, αλλά και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "Μ. Αλέξανδρος", "Φίλιππος", "Αριστοτέλης" κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν μου αρέσει να συμφωνώ και τον giades εδώ πρέπει να του βγάλω το καπέλο. Το όνομα ειναι πρωτότυπο και αντιποσωπευτικό...

    Δικηγόρο για το καταστατικό που θα βρούμε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το όνομα είναι πρωτότυπο και αντιπροσωπευτικό της περιοχής όντως, όσο δε για το έμβλημα, φυσάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως ήταν να μην βρεθεί σε γεύμα σύσφιξης ο giadesp, αμέσως πήρε τα πάνω του και έκανε εντυπωσιακή πρόταση!!! Να του ευχηθώ περαστικά γιατί χθες του πονούσε το νέο δοντάκι που έβγαλε. Όσο για την άποψή μου επί του ονόματος, την εξέφρασα παραπάνω ως ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΣΑΡΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΙΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤEΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ "....ΕΣ"; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ - ΔΟΡΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΝ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΡΟΣΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ(Α)ΟΝΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ!
    ΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!
    ΠΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως διακρίνω κάποια ψήγματα «απειλών» για εξωγηπεδικά στελέχη της ομάδος; Αντί να μας «αγκαλιάσετε» καταφεύγετε σε υπαινικτικές και υπόγειες αιχμές απειλών (βλπ. «… προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες…»). Αν δεν κάνω λάθος μάλλον αναφέρεστε σε «τετριμμένα» του επαγγέλματός σας, για να φιμώσετε την ευλευθερογνωμία. Δεν θα πέσω στη λούμπα όμως, όχι βέβαια πως φοβάμαι να αποκαλύψω τη διεύθυνση του σπιτιού μου… Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    Μη προσπαθείς όμως φίλε giades να αποφύγεις το γεγονός του ότι ο σχολιασμός μου ήταν εύστοχος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή