Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΤΕΝ,
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΩΝ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΩΝ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΚΟ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΙΦΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ... "ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ".
Ο ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΑΠΙΕ... ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΑ... Ο SAILOR ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ Ο PALTETSANAKIS ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΓΕ:"ΓΥΡΙΖΩ ΑΥΡΙΟ-ΣΤΟΠ- ΑΠΟ 1-1-2011 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ-ΣΤΟΠ- ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ-ΣΤΟΠ"
Ο SAΙLOR ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ..
ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ....
Ο ΧΑΤΖΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ...
Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ... ΚΑΙ
Ο PALTETSANAKIS ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ....
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,
Ο ΓΙΩΤΗΣ ΕΤΑΖΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ .... 300 ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ... Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ)
Ο PALTETSANAKIS ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟ ΑΣΜΑ "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ" ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ, ΚΑΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ
Ο ΧΑΤΖΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
Ο SAILOR ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ) ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΖΗΤΗΣΕ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Ο SAILOR ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΓΛYKO ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!!
ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ!!!!!
ΡΩΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο SAILOR ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ; ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ!!!!
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!!!

15 σχόλια:

  1. ... Και η κατρακύλα των ΤενΚακόσκυλων δεν έχει γυρισμό. Με μπροστάρη τον giades - ποντικομαμή, βλέποντας ότι ο χρόνος θα μπει και ο τρισμέγιστος θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του, άρχισε να εφευρίσκει ιστορίες...
    Το μνμ που επικαλέστηκε για εκφοβισμό των "απλών στρατιωτών - παικτών" που ιδρώνουν τη φανέλα στις προπονήσεις, μάλλον δεν ήταν του Τεν Κάκε, αλλά γραμμένο από τον ίδιο... Παρουσιάστηκε σαν sms από τον προπονητή του παρελθόντος προκειμένου να φοβίσει τους παρευρισκόμενους για τυχόν "εξελίξεις" στο θέμα της προπονητολαγνίας που τον έχει πιάσει, αφού δεν λέει να χωνέψει πως η ψηφοφορία για τον Κώστιγκα τελείωσε πανηγυρικά με αποτέλεσμα πεντακάθαρο. Θέλοντας να πιέσει τις εξελίξεις αφού έχει καταλάβει ότι τη νέα σεζόν, θα αποκτήσει "στασίδι μόνιμο" στον πάγκο της ομάδας, έφτασε σε σημείο ανεκδιήγητο. Δε διστάζει μάλιστα να κάνει τις κρίσεις του ακόμη και μπροστά σε ιστορικά στελέχη της ομάδας (call me Κομαντάντε). Βρήκε ο άνθρωπος να σχολιάσει μέχρι και το μπράουνις, που κατά καιρούς σέρβιρε ο μαγαζάτορας στο γνωστό στέκι της ομάδας, που κατά καλή του τύχη σήμερα έτυχε να μην το έχει για να μας το σερβίρει.
    Δουλειά δεν είχε ο διάολος ... κλπ . . .
    Θα τον προέτρεπα να αρχίσει να δίνει το παρόν στις προπονήσεις, παρά να κάνει αναρτήσεις όπως η παρούσα. . . Τώρα που μπορεί, γιατί σε λίγο το ποτάμι δε θα γυρίσει πίσω και τα Κωστιγκόσκυλα θα τον φάνε...

    Ο Αντικειμενικός Κροάτης Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν θα ’θελα να επιβεβαιώσω την ύπαρξη του sms και του περιεχομένου του, που εστάλη από τον προπονητή των τίτλων, στο κινητό του «Μπόμπιρα» κατά κόσμον giades. Στη συνέχεια θα ήθελα να κάνω γνωστό στα μέλη της ομάδας και τους αναγνώστες του ιστολογίου το παρασκήνιο της αποστολής αυτού του sms, καθώς βρισκόμουν δίπλα στον Μπόμπιρα, όταν απεγνωσμένα καλούσε στο τηλέφωνο τον Μεγάλο Τεν Κάκε, πλην όμως αυτός δεν του απαντούσε. Τότε λοιπόν του έστειλε sms και τον παρακαλούσε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης γιατί είναι δήθεν ο μόνος που υποστηρίζει την επιστροφή του στην ομάδα. Μάλιστα του έστειλε και το περιεχόμενο του μηνύματος και τον παρακάλεσε να το στείλει όπως ακριβώς είναι και απλά να φαίνεται ότι έχει σταλεί από το κινητό του, με χρέωση μάλιστα του παραλήπτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΧΑΤΖΙ ΞΕΘΑΨΕΣ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΡΥΨΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΑΛΛΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 88 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΙ...
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΜΑΖΙ!
    giades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ "μπόμπιρα".
    Μέχρι εκεί έφτασες;
    Τι άλλο θα κάνεις;

    Ανώνυμος 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το παρασκήνιο που περιγράφει ο hatzi είναι αποκαλυπτικό του τρόπου που λειτουργεί το "σύστημα" ΤενΚακε στην ομάδα. Πρόκειται για απόστημα, που πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα!! Σας το είπα πως δεν είναι απλά ΤενΚακόσκυλα, είναι αγέλη λύκων. Το γράψαμε ότι θα χαλκεύσουν στοιχεία και επιβεβαιωθήκαμε. Μια και μόνο φορά το μαγαζί δεν σέρβιρε μπράουνις και ήταν η συγκεκριμένη. Δεν είναι τυχαίο που προτού έρθει το γλυκό ο κ. giades συνομίλησε στο μπιζ-μπιζέ με τον μαγαζάτορα και γύρισε ευδιάθετος. Ποιος ξέρει τι του έταξε για να φέρει το χαλβά. Τόλμησε, διότι περί θράσους μιλάμε, να μειώσει τη μεγάλη χορηγία που κατάφερε και εξασφάλισε το ΔΣ της Παράγκας με πρωτεργάτη το Γιώτη. Μίλησε ακόμα και για την ηλικία του έφηβου hatzi. Ο Μανουέλ ήταν κύριος, για άλλη μια φορά, αποχώρησε δε σε ένδειξη αποδοκιμασίας, όταν ο giades απεκάλυψε πως είχε έρθει για να συλλέξει πληροφορίες. Αποκορύφωμα όλων, η προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Παλτετσανάκη, ο οποίος, ορκιζόταν πίστη στον Τρισμέγιστο. Το γράψαμε ότι θα χτυπήσουν το θεσμό της "παράγκας" και επιβεβαιωθήκαμε, δυστυχώς θα πω εγώ. Κλείνοντας, τονίζω την σημειολογία των γεγονότων. Εποχή Τρισμέγιστου-μπράουνις, εποχή σφετεριστή-χαλβάς. Διαλέγετε και παίρνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΕ ΔΕΙΛΟΥΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,
    ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΣΑΣ:
    1. ΒΑΡΟΣ ΕΩΣ 90 ΚΙΛΑ (ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΑΡΙΝΑΠ-ΓΙΩΤΗΣ)
    2. ΗΛΙΚΙΑ ΕΩΣ 35 (ΠΑΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΧΑΤΖΙ)
    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ (ΠΑΕΙ Ο ΓΡΑΠΟ-SAILOR)
    4. ΧΑΜΗΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ (ΠΑΕΙ Ο ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΣ-PALTETSANAKIS)
    ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    giades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτός ο Μπόμπιρας μαζί με το καινούριο του δοντάκι έχει βγάλει και πολύ γλώσσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και βέβαια αν είσαι τόσο Μπόμπιρας που ακόμη βγάζεις καινούρια δόντια, είναι φυσιολογικό οι άλλοι να σου φαίνονται μεγάλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης μια που έχει ακόμη "φρέσκα" δοντάκια (συνεχίζει να βγάζει καινούρια), καλά θα είναι να τρώει μόνο "χαλβά" (όσο να πεις το μπράουνις είναι σκληρότερο...)

    Αντικειμενικός Μαλαισιανός Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΟΝΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ ΤΩΝ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ-ΧΑΤΖΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ!!
    giades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που δεν βρήκα ούτε κόκκο ζάχαρης όταν ήρθα;
    (Άσχετα όμως, είναι αλήθεια ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, έχουμε φάει μπράουνις και μάλιστα πολύ καλό).
    Τανάλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε κουφάλες ύπνο δεν είχατε χθες!! Μπόμπιρα μην ανησυχείς για τα δοντάκια σου, ούτως ή άλλως μικρός είσαι ακόμη, θα βγάλεις άλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "Σ Α Ρ Ι Σ Ε Σ"31 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:32 π.μ.

    Ας πατήσει σε καμιά προπόνηση ο μπόμπιρας γιατί μια κρυώνει, μια πονάει το δοντάκι του, μια έχει λάσπες το γήπεδο, (γενικά επικαλείται χαζές δικαιολογίες) και μετά να μιλήσει και να κάνει πολιτική....γιατί αν βάλουμε τις παρουσίες σε προπονήσεις φέτος όλοι θα δούμε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει λιγότερες ακόμα και απο τον Μπ.Δεμ. .... όπως επίσης θα δεί ότι τα άτομα που κατηγορεί(sailor, Γιώτης, Hatzi88, Παλτετσανάκης) ιδρώνουν και τιμάνε την φανέλα τους σε όλα τα τερέν...

    Επίσης θα παρακαλούσα τον "μπόμπιρα" να εκτιμάει της χορηγίες όποιες και να είναι γιατί με δικιά του εισήγηση θα κάνουμε τις φόρμες που τόσο επιθυμεί για να μην κρυώνει και να μπορεί να έρχεται από τον καινούργιο χρόνο σε καμία προπόνηση...

    Ας σταματήσει να κάθεται στο ζεστό καναπέ του και να πίνει το βιολογικό κρασάκι του και ας συμπεριφερθεί επιτέλους σαν επαγγελματίας και όχι σαν "ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ Ν'ΑΓΙΑΣΩ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ,
    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,
    ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ,
    ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ,
    ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!
    ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ "ΑΦΑΝΕΙΣ" "ΠΡΩΗΝ" ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ.
    13 ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...
    PS:
    -Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ-ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    -ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ, ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΤΑ GADJETS KAI TA GPS ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ!)
    -ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΕΡΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ.
    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,
    ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΚΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
    Ο διάλογος, ο αντίλογος, η διαβούλευση κλπ, είναι σωστό να λαμβάνουν χώρα στο blog εποικοδομητικά. Να μην υπάρχει εκτροχιασμός. Τώρα μάλιστα που είναι και γιορτινές μέρες.
    Ας υποδεχτούμε τον νέο χρόνο "ενωμένοι" (όσο γίνεται), κι ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει τι εξελίξεις θα ακολουθήσουν στο 2011.
    Θα σημειώσω μάλιστα προς αποφυγή εντυπώσεων, ότι δεν είμαι ο "αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος" του εν δυνάμει συλλόγου Σάρισες. Ο βολιδοσκοπίσεις που έγιναν στο τελευταίο γεύμα σύσφιξης δε σημαίνει ότι αποτελούν και τελική απόφαση. Άλλωστε το βήμα είναι ελεύθερο για οποιονδήποτε, απ' όποιο πόστο θέλει να βοηθήσει την (πολύπαθη) ομάδα των επιτυχιών.
    Κάθε πράγμα στον καιρό του, κι όλοι ευπρόσδεκτοι, στο νέο μας βήμα για την δημιουργία σωματείου. Ως εκ τούτου τα σχόλια περί "Λεβέντη" κλπ, θα παρακαλούσα να παρθούν πίσω. (Υποπτεύομαι ποιος έκανε το σχόλιο ως εμφανιζόμενος "πρόεδρος",,,... αλλά δίνω τόπο στην οργή μέρες που είναι, αλλά και γιατί θα πρέπει να φύγει η ρετσινιά του ορκισμένου Κωστικόσκυλου από πάνω μου, και να με εντάξετε στους μετριοπαθείς - ώστε να τσιμπίσουμε μεθαύριο κανένα ψηφαλάτσι....-)

    Χρόνια πολλά σε όλους.

    G. Paltetsanakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή