Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τα νέα 1ου χειμερινου μπάρμπεκιου-Κόλντι Μπάμπο 2010

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη, 23-12-2010 το πρώτο χειμερινό μπάρμπεκιου της ομάδας, ακολουθώντας το έθιμο «Κόλντι Μπάμπο». Η συμμετοχή από μέλη και φίλους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ η διοργάνωση, καίτοι έγινε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, παρουσιάσθηκε αψεγάδιαστη, αφού δεν έμεινε κανένας νηστικός και διψασμένος, ενώ ο «μαλακός» καιρός βοήθησε ώστε η μικρή φωτιά να μας κρατήσει όλους ζεστούς. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει σε όσους συνεισέφεραν οικονομικά, αλλά και με άλλα μέσα, όπως ο Γιώτης, που προσέφερε τον τόπο τέλεσης, ο Undersound για την ηχητική κάλυψη και την μουσική, ο Ενωσίτης επίσης για την μουσική, ο Χριστιάνο για το «εκτελούνται μεταφοραί – μετακομίσεις», ο Ιβάν, πρώην Τανάλιας για την ψησταριά τοποθέτησης των ξύλων και προετοιμασίας της καρβουνιάς, τις καρέκλες και τα ξύλα, τον Παλτετσανάκη για την ψησταριά, τον Μανουέλ για τα ξύλα, τον Χάτζι για τα τραπέζια και τις καρέκλες και κυρίως όλους όσους παραβρέθηκαν και συντρόφεψαν την ωραία εκδήλωση.
Η βραδιά ξεκίνησε περίπου στις 6:30μμ με τις αρχικές ετοιμασίες και τα ψώνια και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες περίπου στις 3:00π.μ. με πολύ κέφι και χορό. Για το φαγητό και το ποτό δεν το συζητάω, έπεσαν και πάλι κορμιά (200 σουβλάκια, 6-7 κιλά λουκάνικα, 2-3 κιλά παντσέτες κλπ).
Τις επόμενες ημέρες θ' ακολουθήσουν νέα σχόλια βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου πιο δυνατά.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

    Μετακομίζεις εγγυημένη λύση
    Θεσσαλονίκη

    Aναλαμβάνουμε τη διαδικασία της μεταφοράς-μετακόμισης Της οικοσκευής, της εταιρίας, του γραφείου και λοιπών Επαγγελματικών χώρων, γρήγορα και αξιόπιστα.
    Τηλ: 2310 721172 & 6944844287
    http://www.abatrans.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή