Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Επειδή η ανάρτηση της ανακοίνωσης της κλήρωσης των δύο ελληνικών ομάδων που συνεχίζουν στους 32 του Europa League, από τον sailor06 δεν ήταν αντικειμενική
 από την άποψη της παρουσίασης της αντιπάλου του Άρη σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ παρακάτω θα βρείτε πολλές (μάλλον πάρα πολλές) πληροφορίες για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Arena Khimki
Χωριτικότητα: 20.000
Το νεόδμητο στάδιο της Κίμκι, που άνοιξε το 2008, μετά τον υποβιβασμό της το χρησιμοποιούν η ΤΣΣΚΑ και η Ντιναμό Μόσχας. Ένα μικρό γήπεδο, το οποίο όμως είναι πιο ζεστό από το παγωμένο Λουζνίκι. Ερωτηματικό αποτελεί, αν τα παιχνίδια αυτής της φάσης θα τα δώσει στο μεγάλο γήπεδο η ΤΣΣΚΑ, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί και πάλι αυτό.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Λέονιντ Σλούτσκι
Προπονητής της ομάδας του στρατού, είναι ο 40χρονος Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι την ΤΣΣΚΑ από την Κρίλια Σοφέτοφ και την οδήγησε στη δεύτερη θέση του Ρώσικου πρωταθλήματος, πίσω από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και του χρόνου θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.
ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Κεϊσούκε Χόντα
Ο ταχύτατος και ικανότατος διεθνής Ιάπωνας, έκανε το όνομα του πέρυσι όταν η ΤΣΣΚΑ απέκλεισε με δικά του γκολ την Σεβίλλη στους 16 του Champions League, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, αλλά μεταγραφή δεν πήρε ακόμα. Φημολογείται ότι μπορεί και να φύγει το Γενάρη, κάτι που θα συνέφερε πολύ τον ΠΑΟΚ, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό μεσοεπιθετικό.
Τόμας Νέτσιντ
Και τον 21χρονο Τσέχο σέντερ φορ έχει βάλει στο μάτι η μισή Ευρώπη! Πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ στη φάση των ομίλων με 5 γκολ σε 6 αγώνες, o ύψους 1.90 Νέτσιτν, αποκτήθηκε το 2009 από την Σλάβια Πράγας και βγάζει μάτια με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ.
Βάγκνερ Λοβ
Ο 26χρονος διεθνής Βραζιλιάνος με τις μπλε κοτσίδες, τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, απλά δεν το ξέρει ακόμα. Κάθε καλοκαίρι βλέπουμε πρωτοσέλιδα με το όνομα του ότι είναι "μια ανάσα","δυο ανάσες", αλλά τίποτα....Αγωνίζεται στη Ρωσία από το 2004 και όταν δεν έχει πρωτάθλημα εκεί, πηγαίνει στη Βραζιλία δανεικός. Πέτυχε 2 γκολ στη φάση των ομίλων.
Άλαν Τζαγκόεφ
Είναι 20 χρονών και μετράει 108 εμφανίσεις και 27 γκολ στην Ρωσία ήδη!! Ο κινητήριος μοχλός της ΤΣΣΚΑ, μαζί με τον Χόντα κάνουν εκπληκτικό δίδυμο στο κέντρο. Είναι ήδη 11 φορές διεθνής και έχει 1 γκολ. Στη Ελλάδα θα ήταν ακόμα "ταλέντο", "άπειρος", "να τον δώσουμε να πάρει παιχνίδια"....
Ιγκόρ Ακινφέεφ
Ο 24χρονος βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ρωσίας, βρίσκεται στη λίστα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για αντικαταστάτης του Φαν ντερ Σαρ. Είναι διεθνής από το 2004 στην Εθνική, ενώ στην ΤΣΣΚΑ αγωνίζεται από το 2003 και τα 17 του, μετρώντας 190 συμμετοχές.
Ζόραν Τόσιτς
Ταχύτατος εξτρέμ ο 23χρονος Παρτιζάνος και ανακάλυψη του Φέργκιουσον, που τον πήρε στη Γιουνάιτεντ, όπου έπαιξε μόλις σε 2 ματς. Στη συνέχεια, μετά από μια χρονιά δανεικός στην Κολωνία, φέτος πήγε στην ΤΣΣΚΑ και στη φάση των ομίλων είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι  27 φορές διεθνής και έπαιξε στο πρόσφατο Μουντιάλ με τη Σερβία,.
Μαρκ Γκονζάλεζ
Ο έτερος παίκτης του Ολυμπιακού, κάθε χρόνο "φοράει" τα κόκκινα και κάθε χρόνο είναι αλλού. Συμπαίκτης του Κοντρέρας στο Μουντιάλ και πρώην συμπαίκτης του Ελ Ζαρ στη Λίβερπουλ, φημίζεται για την ταχύτητα του, αλλά και την λίγη ουσία στο παιχνίδι του. Καλύπτει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Είναι 26 χρονών και 46 φορές έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Χιλής, ενώ αγωνίζεται από το 2009 στην ΤΣΣΚΑ, μετά τον υποβιβασμό της Μπέτις.
Σέκου Ολίσε
Ο 20χρονος και ύψους 1.90 Λιβεριανός χαφ, είναι αυτός που "μαζεύει" το κέντρο της ΤΣΣΚΑ και δένει την άμυνα με την επίθεση. Πολύ δυνατός και αρκετά γρήγορος για το ύψος του, σκόραρε ένα γκολ στη φάση των ομίλων.
Σεϊντού Ντούμπια
Ο τρίτος φονιάς της ΤΣΣΚΑ, είναι ο 23χρονος  μικρόσωμος Ιβοριανός. Τον απέκτησε η ΤΣΣΚΑ φέτος, αφού σε 2 χρόνια στην Ελβετία και την Γιουνγκ Μπόις, είχε 50 γκολ σε 64 συμμετοχές!!! Στη δε φάση των ομίλων, πέτυχε 4 γκολ σε 2 μόλις αναμετρήσεις.
Σεργκέι Ιγνκάσεβιτς
Ο 31χρονος αρχηγός της ΤΣΣΚΑ, είναι ένας από τους καλύτερους Ρώσους κεντρικούς αμυντικούς και βασικός στην Εθνική Ρωσίας. Αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2004, ενώ είναι και 62 φορές διεθνής.
Επίσης, πολλοί γνωστοί παίκτες της ΤΣΣΚΑ, είναι ο παρτενέρ του Ιγκνάσεβιτς, Βασίλι Μπερεζούτσκι, αλλά και ο δίδυμος αδερφός του, Αλεξέι, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Στο δεξί άκρο της άμυνας, αγωνίζεται ο 32χρονος Λιθουανός Ντειβίντας Σεμπέρας. Επίσης, υπάρχει και ένα νέο φιντάνι, ο 19χρονος αμυντικός Γκεόργκι Σενίκοφ, που έκανε 5 συμμετοχές στους ομίλους.
Όπως καταλαβαίνετε, η ΤΣΣΚΑ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι και πιθανώς να ήταν και μια από τις 2-3 χειρότερες που θα μπορούσε να κληρωθεί ο ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα των ομάδων.
Ο Φεβρουάριος, βέβαια, είναι μακριά ακόμα και κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστεί τότε η ΤΣΣΚΑ, η οποία θα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα, κάτι αρκετά θετικό για τον ΠΑΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. αυτός ο βαψομαλλιάς ο στρατιώτης του έρωτα (Vagner Love) φοβάμαι ότι θα την κάνει τη δουλειά και ο ΠΑΟΚ τελικά δεν θα τα καταφέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή