Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τα νέα της 19ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2010-11

Με ικανοποιητική, λόγω των ημερών, συμμετοχή και σχετικά υψηλή για την εποχή θερμοκρασία (15ο C) πραγματοποιήθηκε η 19η προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ, για την περίοδο 2010-2011, στο νέο της αθλητικό κέντρο στις Αμπελειές. Επειδή η προπόνηση ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους δεν κατέστη δυνατό να γίνει γνωστό το πρόγραμμά της, σύμφωνα όμως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μυαλό των παικτών δεν ήταν στις ασκήσεις, αλλά στη διοργάνωση του χειμερινού μπάρμπεκιου ενόψει του εθίμου των «Κόλιντων».
Καθώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες από την προπόνηση είναι ευκαιρία να γίνει γνωστό το παρασκήνιο της ακύρωσης του φιλικού αγώνα, αρχικά με αντίπαλο την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης και στη συνέχεια με την ομάδα της Έδεσσας. Ενώ λοιπόν στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι πίσω από την ακύρωση των φιλικών αγώνων βρίσκονταν τα «ΤενΚακόσκυλα» της ομάδας, τελικά διαπιστώθηκε ότι αυτοί που έδρασαν υπογείως ήταν τα οκτώ «Κωστιγκόσκυλα», που ναι μεν πιστεύουν ακράδαντα στις ικανότητες του υπηρεσιακού προπονητή, πλην όμως δεν ήταν και σίγουροι ότι το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα θα ήταν θετικό για την ομάδα μας. Έτσι κινούμενοι στο παρασκήνιο και σε συνεννόηση με τον βλάχο προπονητή ανέβαλαν το φιλικό για την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων (27-12-2010), αποκλείοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το ενδεχόμενο, ο 47χρονος τεχνικός, να μην κάνει Χριστούγεννα στον πάγκο της ομάδας.
Παρόντες ήταν:
1)     Δεσποτό
2)     Μαυρίνιο
3)     Κώστιγκα
4)     Τανάλιας
5)     Kill Bill
6)     Μανουέλ
7)     Ανανταμ Παπανταμ
8)     Sailor
9)     Παλτετσανάκης
10)Γιώτης (ο γυροπώλης)
11) Σούπι ο Β΄

Η Διοίκηση της ομάδας σας εύχεται να περάσετε Καλά Χριστούγεννα με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους και την Δευτέρα (27-12-2010) σας περιμένει αγωνιστική δράση, καθώς έχουμε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης.

1 σχόλιο: