Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΈΧΟΥΝ ΓΝΏΣΗ ΟΙ ΦΎΛΑΚΕΣ




Ενώ οι φιλότιμοι παίκτες της ομάδας, που κατά σύμπτωση, είναι όλοι τους υπέρμαχοι της παραμονής Κωστίκα, ίδρωναν τη φανέλα προετοιμαζόμενοι για τη δύσκολη αγωνιστική χρονιά που έρχεται, τα ΤενΚακόσκυλα απουσίαζαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 3 από δαύτους (βλ. φωτο) και επεξεργάστηκαν σχέδια πραξικοπήματος. Θα μας κάνουν λέει "μεγάλο χουνέρι" και πρέπει να φυλαγόμαστε. θα βγάλουν λέει "τα άπλυτά μας στη φόρα", για αυτό να προσέχουμε πολύ τι λέμε. Είναι βέβαιο πως θα χαλκεύσουν στοιχεία για να μας συκοφαντήσουν, ενώ θα επικεντρώσουν την επίθεσή τους στον πυρήνα της λειτουργίας της "παράγκας", γνωρίζοντας ότι αποτελεί τον κρίκο που κρατά ενωμένη την τεράστια αυτή ομάδα. Εμείς όμως μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και θα τους ξεμπροστιάζουμε συνεχώς. Ας έχετε λοιπόν το νου σας κ.κ. giades, christiano και enwsith (αυτοί βρέθηκαν στη συνάντηση του μίσους, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες).

2 σχόλια:

  1. Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα εξής:
    1) Ότι δεν είμαι υπέρμαχος του ποτού και δη του ουίσκι, το αυτό δε μάλλον ισχύει και για τον giades, ενώ ο ενωσίτης πιθανότατα το "τσούζει".
    2) Ότι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση (2-3 ώρες την εβδομάδα)
    3) Ότι μου αρέσει πάρα πολύ το κολύμπι και γενικά το ραχάτι μέσα στη θάλασσα και γενικότερα στο νερό.
    4) Ότι δε θα φορούσα ποτέ κόκκινο καπελάκι, ακόμα και αν περιλαμβανόταν στην εμφάνιση της αποστολής της ομάδος.
    5) Ότι ο giades, καθότι παντρεμένος, προτιμά τις ήρεμες και γεμάτες θαλπωρή οικογενειακές στιγμές στον καναπέ του σπιτιού του.
    6) Ότι ο giades, από τότε που παντρεύτηκε και κυρίως από τότε που σταμάτησε να έρχεται στις προπονήσεις, έχει πάρει αρκετά κιλά και αποκλείεται επομένως να είναι το τενκακόσκυλο που αρμενίζει στα νερά της πισίνας,
    συμπεραίνουμε ότι:
    ο giades είναι το τενκακόσκυλο πάνω αριστερά (καναπές), ο ενωσίτης είναι το τενκακόσκυλο κάτω δεξιά (ουισκάκι), ο γράφων είναι το τενκακόσκυλο πάνω δεξιά (πισίνα).

    Υ.Γ. Ενωσίτη τενκακόσκυλο, το παπουτσάκι σου τα σπάει. Από που το πήρες να πάρω και εγώ. Ταιριάζει και με το σκουρόχρωμο του δέρματός μου...γιατί κάνει αντίθεση...

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με διαφορά το καλύτερο σχόλιο ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή