Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..."


"Πάρτε το χαμπάρι, με κόουτς τον Κωστίκα η ομάδα φέτος θα τη βγάλει". Το σύνθημα αυτό ακούστηκε από τα, μπουκωμένα λόγω της κρεατοφαγίας, στόματα των 8 Κωστικόσκυλων, όταν ο Τρισμέγιστος έκανε την εμφάνισή του στη γιορτή του "Κόλιντα Μπάμπο", που διοργανώθηκε στην οικία του moderator Γιώτη. Αφού κεράστηκε τις μπουκίτσες του, συνομίλησε με τον δήμαρχο και έλαβε, για 2η φορά την ίδια ημέρα, τη διαβεβαίωση ότι όσο είναι αυτός, δεν θα πρέπει να φοβάται για τη θέση του. Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση πλέον, πήρε παρουσίες (μάλλον απουσίες), ιδιαίτερα στάθηκε στο γεγονός της απουσίας του giades, ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε, την ίδια ώρα διασκέδαζε με τον ΤενΚάκε, σνομπάροντας την παρουσία του τρισμέγιστου στην εορτή. Η κραυγή στο τηλέφωνο "αν έρθεις εδώ θα σε σουβλίσω", ακούστηκε μέχρι το σημείο που έκαιγε η φωτιά της παρέας του ΤενΚάκε, παγώνοντας τα χαμόγελα όλων των παριστάμενων και τη φωτιά, που τρεμοπαίζοντας, τελικά, όπως έγινε γνωστό αργότερα, έσβησε. Η εμφάνιση του giades μετά την αποχώρηση του τρισμέγιστου, προδίδει το χάσμα που χωρίζει πλέον τις δυο πλευρές, Κωστικόσκυλων (βλ. φώτο)-ΤενΚακόσκυλων, που δυστυχώς, φαίνεται πλέον να επηρεάζει και το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, καθώς οδηγούμαστε σε συνεχείς αναβολές αγώνων προετοιμασίας και εκατέρωθεν κατηγορίες σε σχέση με την ευθύνη για τις αναβολές αυτές. Πρόσφατο, χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τελευταία ανάρτηση του xatzi88, ο οποίος επέρριψε την ευθύνη της αναβολής του αγώνα προετοιμασίας εναντίον της Έδεσσας στα Κωστικόσκυλα, ενώ είναι γνωστό ότι η αναβολή έγινε κατόπιν εντολής του ΤενΚάκε, με εκτελεστικά όργανα του δούρειους ίππους του στην ομάδα, προκειμένου να μην αποδειχθεί η εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται η ομάδα υπό τις οδηγίες του τρισμέγιστου. Αιδώς Αργείοι...

3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΑ.
    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
    ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΡΑΙΠΑΛΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ". Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ...
    ΠΕΡΙ ΤΙΣ 1.30 Π.Μ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ "ΜΠΕΚΡΟΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΩΝ" ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ! Ο ΕΝΑΣ ΤΡΕΚΛΙΖΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΥΛΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕ ΣΤΟ ΙΣΙΟ ΕΔΑΦΟΣ!!ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΦΥΓΑ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Ο ....ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ "ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΩ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ (ΕΩΣ 31-12-2010), ΑΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ "ΜΕΓΑ ΚΑΚΟ".
    ΤΕΛΟΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ) ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ-ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!
    PS:
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ: Ο "ΓΙΩΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΤΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο "SAILOR" ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ,ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ " ΧΤΥΠΑ ...ΧΙΚ ΕΧΕΙ ΦΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ..."
    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν επειδή βλέπω ότι τα Κωστιγκόσκυλα και τα ΤενΚακόσκυλα ξέθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου, θα παρακαλούσα, λόγω των γιορτινών ημερών, τα δύο στρατόπεδα της ομάδας να κάνουν ανακωχή!! Στη συνέχεια θα ήθελα να επισημάνω ότι στη σχετική ψηφοφορία για την παραμονή ή όχι του Κωστίκα στον πάγκο της ομάδας, ο ίδιος, όπως μου εκμηστηρεύθηκε, ψήφισε την επιλογή "ΝΑΙ (σαν ball-boy του ΤΕΝ ΚΑΚΕ)διότι κάποιος (όνομα δεν λέω)του μετέφρασε το "ball-boy" ως "πολύ καλύτερος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω απόλυτα (όχι βέβαια για το αν είναι σωστή ή όχι η μετάφραση...). Μέρες γιορτινές είναι. Θα πρέπει οι τόνοι να πέσουν. Να "πέσουν" στο γιορτινό τραπέζι, τόνοι, καθώς και άλλα μεζεδάκια για ορεκτικά, στην αρχή του σημερινού τραπεζιού...
    Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή