Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο αποχαιρετισμός του 2012


Νέα παράδοση φαίνεται ότι θα ξεκινήσει η δημιουργική ομάδα του «Δικαιόπολις», με σκοπό να τηρήσει το έθιμο που θέλει να στήνονται ψησταριές στο δρόμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έτσι με πολύ ταχείς ενέργειες (εντός μισαώρου) έστησε ψησταριά για τον αποχαιρετισμό της απερχόμενης χρονιάς. Αφορμή για να πραγματοποιηθεί, ήταν η σως μουστάρδας που περίσσεψε από το γεύμα με την ομελέτα γίγας και κάτι «παλιολουκάνικα» που δεν έλεγαν να «στεγνώσουν», ενώ η αιτία ήταν η εμφανής απογοήτευση που ένοιωθε ο Τανάλιας, λόγω της απουσίας του από το γεύμα αυτό!! Το μέρος

που επιλέχθηκε ήταν αυτό έμπροσθεν του καταστήματος του The Big One hot dog της πόλης, συμφερόντων οικογενείας Τανάλια, μέρος που αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τη διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων, αφού είναι έναντι γνωστού super market και πλησίον κρεοπωλείων, τραπεζών και … ταβερνών στην απίθανη περίπτωση της αποτυχίας!!

Παρά το γεγονός ότι το όλο σκηνικό στήθηκε εντελώς την τελευταία στιγμή και δίχως τη σχετική ενημέρωση, το παρόν έδωσαν πολλά μέλη και η όλη εκδήλωση κρίνεται επιτυχημένη. Μάλιστα υπήρξε πρόταση από πολλά μέλη για την καθιέρωση τέτοιων εκδηλώσεων τουλάχιστον επτά φορές κάθε χρόνο, ήτοι στην αρχή και στο τέλος κάθε ημερολογιακού, δικαστικού και ποδοσφαιρικού έτους, καθώς και την προπαραμονή των Χριστουγέννων, στο έθιμο «Κόλντι Μπάμπο».



3 σχόλια:

  1. Βλέπω ότι φέτος η ομάδα έχει άλλες προτεραιότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Βλέπω επίσης ότι η ομάδα τηρεί μόνο τα έθιμα που έχουν σχέση με το φαγητό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες την έναρξη και τη λήξη του κινέζικου έτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή