Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα του 7ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Δαμιανού


Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε για μια ακόμη φορά η ομάδα του Δικαιόπολις στον 7ο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Δαμιανού, που διεξήχθη την Παρασκευή 18-1-2013 στο γήπεδο του Δαμιανού. Μετά και τη νέα ήττα τα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν πάνω από το κεφάλι του Κώστιγκα, καθώς η ομάδα ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων δεν έχει γευθεί ακόμη φέτος τη χαρά της νίκης. Προς το παρόν η Διοίκηση φαίνεται να στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό και το μόνο, που του καταλογίζεται, ανεπίσημα, είναι η αδυναμία του να πείσει γνωστά Κωστιγκόσκυλα (sailor, κομαντάντε κλπ) να έρθουν στο γήπεδο, για να μπορέσει επιτέλους μια φορά να συγκροτήσει ενδεκάδα, μόνο από παίκτες της ομάδας, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, χωρίς την συνδρομή των φίλων.
Αγωνιστικά η ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού, ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και δίκαια πήρε τη νίκη, σ’ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετικό αν δεν αναγκαζόταν ο Kill Bill να αγωνισθεί ως τερματοφύλακας, δίνοντας τη θέση του σέντερ φορ στον Κοτλέμπα, ο οποίος παρά το τρέξιμο που έριξε και την αγωνιστική του διάθεση, ήταν φανερό ότι δεν γνώριζε τη θέση και ως εκ τούτου είχε αρκετές άστοχες επιλογές συγκεντρώνοντας άδικα την γκρίνια ορισμένων συμπαικτών του.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Δαμιανού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας όμως την άμυνά του αρκετά ψηλά, άφηνε πολλά κενά πίσω, τα οποία όμως δεν μπόρεσε η ομάδα του Δικαιόπολις να εκμεταλλευτεί, καθώς αν και υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες δεν δόθηκαν στο σωστό χρόνο κάθετες πάσες, που θα έβγαζαν τετ α τετ τους παίκτες, που βρίσκονταν στην επίθεση. Προβλήματα όμως παρουσιάσθηκαν και στην άμυνα, καθώς λόγω της ασυνεννοησίας των αμυντικών, αλλά και της λάσπης, υπήρξαν αρκετές αδράνειες, δύο από τις οποίες στοίχησαν ισάριθμα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική, ανεβάζοντας τον Κώστιγκα σε θέση φορ και καθώς το παιχνίδι, λόγω της κούρασης των παικτών και του λασπωμένου αγωνιστικού χώρου, άνοιξε, κατάφερε τελικά να μειώσει σε 2-1, αλλά και να γλιτώσει τη διεύρυνση του σε βάρος της σκορ, χάρη σε δύο πολύ καλές επεμβάσεις του Kill Bill.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Λαζό
7. Μανουέλ
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Χατζηπαράς
12. Κοτλέμπα
13. Στέλιτς

Την Τετάρτη, μάλλον θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στα Εσώβαλτα.

3 σχόλια:

  1. Ζητείται νίκη προς τόνωση του ηθικού..πάντως η στήριξη προς τον Κώστιγκα θεωρείται δεδομένη..ή Κώστιγκα ή τανκς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό έκλεισε φιλικό με το χωρίο του, το παιχνίδι έχει φραγή στους μπούκ της Νέας Ζηλανδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή κάποιοι είναι "παρεξηγησιάρηδες" το σχόλιο " ...για να μπορέσει επιτέλους μια φορά να συγκροτήσει ενδεκάδα, μόνο από παίκτες της ομάδας, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, χωρίς την συνδρομή των φίλων..." δεν αποτελεί προτροπή αποκλεισμού των φιλών, οι οποίοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, αλλά κάλεσμα για τους παίκτες-δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή