Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα του 9ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας


Κι όμως γυρίζει!!! Όχι η γη φυσικά, αλλά το 9ο φιλικό ματσάκι της ομάδας του Δικαιόπολις, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας, που διεξήχθη την Τετάρτη, 30-1-2013 στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία Σκύδρας. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχει λήξει τουλάχιστον 5-0 υπέρ της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, τελικά έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Η εικόνα της ομάδας μέχρι και το 70΄ περίπου (σημειωτέον τα ημίχρονα ήταν 40΄) ήταν πάρα πολύ καλή, με κυριαρχικό ποδόσφαιρο, εξαιρετική κατά περιόδους κυκλοφορία της μπάλας και σφιχτή άμυνα, αλλά και με επιπόλαια τελειώματα στην επίθεση και λίγα

αμυντικά λάθη, που έδωσαν στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία για κάποιες τελικές προσπάθειες, που ωστόσο δεν ανησύχησαν τον Τανάλια, που φαινόταν να περνάει ένα ξεκούραστο απόγευμα. Έτσι με δύο όμορφα γκολ των Καρατζότι και Kill Bill στο β΄ημίχρονο, το 0-2 ήρθε πολύ φυσιολογικά, ενώ χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ, με τον Kill Bill, κορυφαίο κεφαλοσφαιριστή, να αποτυγχάνει σε κεφαλιές βούτηρο στο ψωμί του και τον giades παρά τις κλωτσιές και τη λάσπη που έφαγε να μην καταφέρνει να σκοράρει. Κι ενώ το παιχνίδι πήγαινε πάρα πολύ καλά και ο Κώστιγκα σκεφτόταν ότι πάει για τη δεύτερη σερί νίκη του και ήρθε η ώρα να ζητήσει νέο συμβόλαιο, ξαφνικά 10-12 λεπτά περίπου πριν από το τέλος και μετά την έξοδο του Καρατζότι από το παιχνίδι, οι παίκτες του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, επέδειξαν υπερβολική χαλάρωση, διαλύθηκε η συνοχή των γραμμών και δόθηκε τελικά η ευκαιρία στους παίκτες της ομάδας της Έδεσσας να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν μια

ανέλπιστη ισοπαλία. Μάλιστα για να ευχαριστήσουν τους παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών για το δώρο, τους κέρασαν μετά το παιχνίδι από ένα κομμάτι βασιλόπιτα (από αυτά που δεν είχαν το φλουρί!!), ανταλλάσοντας ευχές για κοινή κάθοδο το καλοκαίρι στο Ρέθυμνο.

Την πάτησε ο giades, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα λάσπωσε τα παπούτσια του για να δείξει ότι δεν φοβάται να λερωθεί, η ατυχία όμως τον περίμενε στο μοναδικό σημείο του γηπέδου που είχε λάσπη και σε μια φάση που δεν κέρδισε ούτε φάουλ, επέδειξε το ταλέντο του στις καταδύσεις….


Εντυπωσιακή και η παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας, ο οποίος έφερνε πάραυτα τις μπάλες που έφευγαν εκτός γηπέδου και παρά το γεγονός ότι έχασε τα κιλά που του ζήτησε ο προπονητής του, αυτός δεν τον εμπιστεύτηκε ούτε για λίγα λεπτά, αφήνοντάς τον στο πάγκο.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Καρατζότι
4. Μαυρίνιο
5. Τανάλιας
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill
8. Χριστιάνο
9. Παπανταμ (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Μαυρίνιο)
10. Μανουέλ
11. Sailor (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Μανουέλ)
12. Παλτετσανάκης
13. Χάτζι
14. Στόγιαν (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Enwsiti)
15. Χατζηπαράς (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Χριστιάνο)
16. Κοτλέμπα (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Καρατζότι)

Την Παρασκευή, 1-2-2013 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και την Τετάρτη, 6-2-2013 θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος, σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
ΥΓ Κάντε τις προτάσεις σας για το μέρος, όπου θέλετε να γίνει η κοπή της πίτας.








11 σχόλια:

  1. Ζαλισμένε Χάτζι στο δεύτερο ημίχρονο το έβαλε και ο Καρατζότι το γκολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Όσοι βιαστήκαμε να πάμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, "πίτα" δεν είδαμε...

    2) Μετά από καιρό (πέρα απ' το τελικό σκορ) νομίζω ότι η ομάδα έδειξε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα το γήπεδο, με συνοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές τελικές προσπάθειες. Προσωπικά λάθη μας, στέρησαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην ομάδα και στον Κώστιγκα που την περίμενε σαν τρελός, αλλά ας είναι. Χθες φάνηκε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο και μια εικόνα από παλιές περιόδους.

    3) Καμιά νύξη για την επίσκεψη σε παρακείμενη ταβέρνα μετά το παιχνίδι. Αν και δεν πήγαμε εκεί που υπολογίζαμε, εν τούτοις (με προτροπή του Χατζηπαράς), περάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον απόγευμα (λίγα βαριά χαρτιά, αλλά καλά).

    4) Επειδή δεν έχει "κλειδώσει" το μέρος όπου θα κοπεί η φετινή βασιλόπιτα, θα παρακαλούσα (παράγκα τέλος!!!) να γίνουν απ' όποιον το επιθυμεί προτάσεις για την άλλη Τετάρτη. Το σίγουρο είναι πως η πίτα θα κοπεί σε εστιατόριο-ταβέρνα-τσιπουράδικο κλπ, κι όχι στα "όρθια" όπως βλέπω ότι συνηθίζουν οι συνάδελφοι της Έδεσσας. Μπορεί τη νίκη να μη τη πήραμε χθες, αλλά σε κάποια θέματα είμαστε κάθετοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρητής φωτογραφιών31 Ιανουαρίου 2013 στις 6:14 μ.μ.

    O Sailor ήρθε στο γήπεδο με τσάντα PAOK FC!!!!! Το ματσάκι δεν θα γύριζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής φωτογραφιών31 Ιανουαρίου 2013 στις 6:16 μ.μ.

    Πόση ώρα δένει τα κορδόνια του ο Kill Bill;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει τον προσεκτικό παρατηρητή. Ο Σέιλορ όντως είχε τσάντα παοκ. Επίσης, στην φώτο του γιαντες υποτίθεται ότι πρέπει να εντυπωσιαστούμε από την λάσπη, αλλά αυτό που ξεχωρίζει πραγματικά είναι η κοιλιά του (που να μην "έκοβε" και το μαύρο χρώμα της μπλούζας)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγνός φίλος Ομάδας31 Ιανουαρίου 2013 στις 7:59 μ.μ.

    Και να φανταστείς manuel, ότι ο Giades έκανε και τον δύσκολο στην επιλογή του χρώματος της φανέλας... Ζητούσε λέει παραγγελία σε θαλασσί χρώμα... μμρρρ... (Διπλός θα φαινότανε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
    1) ΜΕ ΚΩΣΤΙΓΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;!!!!!
    2) ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΑΟΥΛ (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΕΙΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΝΟΥΕΛΟΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΛΑΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΤΟΥ!!! ΟΛΟ ΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕ!!!
    3) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ!!ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΚΑ;
    4) ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ, Δ Ι Ω Χ Ν Ο Υ Μ Ε ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!! ΑΚΟΥΣ ΓΕΡΟ-ΧΑΤΖΙ-ΓΙΩΡΓΗ;;;;
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΑ, Δ Ι Ν Ο Υ Μ Ε Π Α Σ Α!! ΑΚΟΥΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣΒΟΥΡΑ;;;;
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ Τ Ε Χ Ν Η Τ Ο Ο Φ Σ Α Ι Ν Τ!!!ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΕΡΟ-ΚΩΣΤΙΓΚΑ;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!!!!

    ΥΓ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΤΟΓΙΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ; ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ!!!
    ΥΓ2: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΣΕΚΟΥΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Photoshop δεν υπάρχει! Στάνταρ. Κομένη η προπαγάνδα. Τα κιλά των γιορτών δε φύγανε και γι' αυτό δε φταίει η μπλούζα και το χρώμα της.

    Η εντελώς κατά λάθος πτώση σου, στο μοναδικό σημείο του γηπέδου που είχε λάσπη, είναι συμπτωματική 1000%. Μα εντελώς συμπτωματική. Απ' τις φάσεις που απλά δε γινόταν να τραβηχτείς πίσω κι έπεσες στη λάσπη. Το είδαμε όλοι.

    Όχι λοιπόν επειδή "λερώθηκες" για πρώτη φορά σε παιχνίδι τα τελευταία 5 χρόνια να βγεις και λάδι!!!(Και καλά μπαίνεις στις φάσεις κλπ. κλπ. κλπ. ..).
    Ξέχασες παιχνίδια "λασπομαχίες" (βλέπε περσινό φιλικό στη Βέροια), που ενώ όλοι γίνανε μαυράκια, εσύ βγήκες απ' το παιχνίδι σαν γαμπρός... Θα βρω τη φωτό την αντίστοιχη και θα εκτεθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή