Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Φιλικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού


Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Χατζηδιοίκησης και αφού εξασφαλίσθηκε η παρουσία «δικού μας ανθρώπου» στην αυριανή κλήρωση του Πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο, η ομάδα του Δικαιόπολις θα δώσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Δαμιανού. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Παρασκευή, 18-1-2013, στο γήπεδο του Δαμιανού και θα ξεκινήσει στις 3:30μμ.

3 σχόλια:

  1. Σοβαρός παρατηρητής18 Ιανουαρίου 2013 στις 10:48 π.μ.

    Να υποθέσω ότι ο "δικός μας άνθρωπος" στη σημερινή κλήρωση θα είναι κανένας φίλος - γνωστός του Παλτετσανάκη, χορευτής από κανέναν παραδοσιακό σύλλογο. Ή μήπως κανένας λαουτιέρης; Υπενθημίζω οτι δε μιλάμε για κανένα φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών, ούτε για καμιά γιορτή καστανου... Το τσεκάρατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι κανονισμένα. Μάλιστα η κλήρωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα μας σταλεί, προκειμένου, μετά το φιλικό παιχνίδι να την παρακολουθήσουμε συνοδεία ομελέτας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρέ παρατηρητή.
    Το περνάω στο ντούκου.
    Αλλά και "λαουτιέρης" να είναι ο φίλος μας, θα σε πειράξει; Μήπως σε ενδιαφέρει το που θα παίζει. Χαχα. Εσύ τους αντιπάλους μας θέλεις να μάθεις και θα το μάθεις πάραυτα.
    Όσο για τις γιορτές "κάστανου" "φεστιβάλ" κλπ. Σε προσκαλώ από τώρα. Ρίξ' το έξω ρε αδερφέ, γιατί μόνο ο χορός θα μας μείνει. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μαζευόμαστε 11 για ποδόσφαιρο, γιατί δε το βλέπω. Στο χορό τουλάχιστον, γίνεται δουλειά και με έναν παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή