Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα της 21ης προπόνησης για την περίοδο 2012-13


Οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 16-1-2013 ήταν η αιτία για την εμφάνιση ξεχασμένων – χαμένων παικτών, στην 21η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, για την περίοδο 2012-13, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μεσιανού. Μάλιστα οι δύο παίκτες που είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους στις καιρικές συνθήκες, περίμεναν υπομονετικά στο σπίτι τους μέχρι ο υδράργυρος να φτάσει τους 15ο C και όταν τους έφτασε κι άρχισε να πλησιάζει τους 16ο C ξεκίνησαν για το γήπεδο. Βέβαια οι καλές καιρικές συνθήκες είχαν και αρνητικές επιπτώσεις, καθώς προκάλεσαν ραστώνη στους περισσότερους παίκτες, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα προπόνησης που εκπόνησε ο Κώστιγκα, να

εκτελείται με ραθυμία, γεγονός που στεναχώρησε τον 50χρονο προπονητή. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 4΄ τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 10΄ τρέξιμο-ράθυμο, δύο 8΄ κορόιδο, πλάγιες ταχύτητες με σχηματισμό τρίλιζας (σύμφωνα με τον Κούλιο είναι κλεμμένη άσκηση από τον Καπαμαρού!!) και 35΄ οικογενειακό διπλό, με αντιπάλους αυτή τη φορά, καθώς έλειπαν γνωστές «Ρόμπες», τα «Ζουζούνια» απέναντι στα «Μαμούνια». Στο οικογενειακό διπλό τα «Ζουζούνια» που ήταν εμφανώς καλύτερα από τα «Μαμούνια», αν και προηγήθηκαν με 1-0, βρέθηκαν να χάνουν από το πουθενά με 3-1, γρήγορα όμως συνήλθαν και ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση, προηγούμενοι με 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς τα «Μαμούνια», πριν το σφύριγμα της λήξης εγκατέλειψαν μαζικά τον αγωνιστικό χώρο. Μεστή εμφάνιση από τον Κούλιο, που έδειξε ότι σε θερμοκρασιακές συνθήκες φιλικές προς αυτόν, αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα.



Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μαυρίνιο
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Ανανταμ Παπανταμ
6. Μανουέλ
7. Κούλιο
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Γκαγκάτσης
12. Gabric

Την Παρασκευή, 18-1-2013 αν βρεθεί αντίπαλος θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας, διαφορετικά θα γίνει πρόπόνηση.

2 σχόλια:

  1. Ο Κούλιο ήρθε για να παίξει ή για να φωτογραφηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θέλω χαζές ερωτήσεις. Φυσικά και ήρθε για φωτογράφηση. Άλλωστε γι' αυτό και έφυγε νωρίς νωρίς, όταν πλέον ο φωτισμός δεν ευνοούσε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή