Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ρεκόρ Γκίνες: Ομελέτα με 145.000 αυγά!

Τη μεγαλύτερη ομελέτα στον κόσμο, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, παρασκεύασε μια ομάδα σεφ στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο του φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ferreira do Zêzere

Με τον πρωτοφανή αριθμό των 145.000 αβγών, αρκετά κιλά λάδι και βούτυρο, οι σεφ, με επικεφαλής τον Pedro Mendes, έψησαν την ομελέτα μέσα σε ένα τεράστιο μεταλλικό τηγάνι, το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για το λόγο αυτό.
Για 6 ολόκληρες ώρες, 150 συνολικά άνθρωποι, που εργάστηκαν σε βάρδιες, κινούσαν το μείγμα και το ξεκολλούσαν από τα τοιχώματα του τηγανιού με ειδικά εργαλεία ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα και πέτυχαν να φτιάξουν μία καλοψημένη ομελέτα διαμέτρου 10 μέτρων και βάρους 6 τόνων!

5 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον, φλουρί είχαν βάλει; Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής φωτογραφιών16 Ιανουαρίου 2013 στις 8:39 π.μ.

    Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η δικιά μας ήταν μεν μικρότερη, αλλά εμφανισιακά σίγουρα ήταν πιο ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....και πιο γευστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω την αποστολή κλιμακίου (με έξοδα του Δικηγορικού Συλλόγου εννοείται) στην πόλη Ferreira do Zêzere και την άμεση αδελφοποίηση με τον εκεί Δικηγορικό Σύλλογο..επίσης, την άμεση πρόσληψη του κ. Pedro Mendes ως βιβλιοθηκονόμου του Συλλόγου (αν ξέρει και μπάλα ακόμη καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να τον κάνεις τον Pedro Mendes, όταν έχεις Στόγιαν!! Μπορεί να μην ξέρει μπάλα, αλλά την ομελέτα την έκανε ωραία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή