Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα του 8ου φιλικού αγώνα, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων


Τη χαρά της νίκης, ως προπονητής, γεύθηκε έπειτα από ;;;; χρόνια ένδεκα μήνες και είκοσι εννέα ημέρες, ο Κώστιγκα, καθώς η ομάδα του Δικαιόπολις στον 8ο φιλικό αγώνα της περιόδου 2012-13, με αντίπαλο και πάλι τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23-1-2013, στο γήπεδο των Εσωβάλτων, κέρδισε με σκορ 2-4. Έπειτα από τη νίκη αυτή, αλλά και τη μαζική συμμετοχή, αποφασίσθηκε τελικά η ομάδα να συμμετέχει στο 29ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων (Π.Π.Π.Δ.Σ.) και όχι στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρασκευής Ομελέτας (Π.Π.Π.Ο.) που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο στην Ferreira do Zêzere της Πορτογαλίας.
Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η ομάδα του Δικαιόπολις, εμφανίσθηκε πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά φέτος και πραγματοποιώντας την πιο καλή της εμφάνιση, πήρε το αίμα της πίσω από την ομάδα που την κέρδισε τις προηγούμενες δύο φορές με το ίδιο βαρύ σκορ (6-2).
Από το 1ο λεπτό του παιχνιδιού η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, βγάζοντας πάθος και ενέργεια και κλείνοντας με εξαιρετική αλληλοκάλυψη όλους τους χώρους προς την εστία του Τανάλια κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, με γκολ του Μανουέλ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ν’ απειληθεί ιδιαίτερα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι που ξαφνιάστηκαν από την καλή παρουσία του Δικαιόπολις, θέλησαν να πιέσουν από την αρχή, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η ομάδα μας, έχοντας πέντε παίκτες στον πάγκο, που μπήκαν φρέσκοι στο παιχνίδι, κράτησε την ίδια απόδοση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, επικρατώντας τελικά άνετα με σκορ 2-4, με γκολ των Kill Bill, Παλτετσανάκη και Γκίλιτς. Πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της ομάδας, ακόμη και από τους απροπόνητους αλλά παθιασμένους Κούλιο, Χριστιάνο, Τανάλια, Παπαντάμ, αλλά και από τον γερο Πάλτε, που στα μέχρι τώρα φιλικά ήταν φανερά τα σημάδια του χρόνου πάνω του (χαρακτηριστική η εντυπωσιακή πτώση του, χωρίς κανένα λόγο, στο προηγούμενο φιλικό με το Δαμιανό)!!!

Παρόντες ήταν:

1. Ενωσίτης
2. Καρατζότι
3. Μαυρίνιο
4. Τανάλιας
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Μαυρίνιο)
7. Χριστιάνο (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Κούλιο)
8. Μανουέλ
9. Παπαντάμ
10. Κούλιο
11. Sailor
12. Πάλτετσανάκης (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Παπαντάμ)
13. Χάτζι
14. Στόγιαν
15. Στέλιτς (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Sailor)
16. Γκίλιτς (αγωνίσθηκε στο β΄ ημίχρονο στη θέση του Στόγιαν)

5 σχόλια:

  1. Όλοι μπορούν να καταλάβουν ποια ήταν η απουσία- κλειδί του προχθεσινού φιλικού που οδήγησε την ομάδα μας στην νίκη..για σήμερα τι έχουμε? Μεσιανό Σίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Παρασκευή, 25-1-2013 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση-χαλάρωμα και κοπή τούρτας για το χαρμόσυνο γεγονός που συνέβη στη ζωή του Στόγιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιττό να υπενθυμίσω ότι η πρώτη νίκη ήρθε επί τη απουσία του πιο φανατικού Τενκακόσκυλου; Τυχαίο; Να αναφέρω το όνομα; Ή δε χρειάζεται;
    Άστο μωρέ. Όλοι κατάλαβαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς γεροHatzi3goals.
    Τουλάχιστον αγαπητέ μου, ο γέρο Πάλτε τελειώνει και καμιά φάση.
    Όσο για την "εντυπωσιακή πτώση" όπως λες στο προηγούμενο φιλικό, μάθε ότι ήταν "σκηνοθετημένη" παραλλαγή χορευτικής Κρητικής φιγούρας, η οποία δυστυχώς δε μου βγήκε ελέω κακού αγωνιστικού χώρου. Θα την επαναλάβω όμως... και που θα πάει, θα πετύχει. Χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως η ομολουγουμένως καλή απόδοση του γερο Πάλτε οφείλεται στο γεγονός ότι μπήκε ως αλλαγή; Μήπως οι αντοχές είναι πλέον για ένα ημίχρονο;

    Μήπως κι εκείνη τη ρομπίτσα που κρυώνει πολύ και νοιάζεται πλέον μόνο για χορούς και ομελέτες να την γυρίσουμε πίσω στον Αριστοτέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή