Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα μιας προπόνησης που δεν έγινε ποτέ


Η βροχή που ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, 25-1-2013 ήταν η αιτία να «κουλουριασθούν» στο κρεβάτι τους οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Δικαιόπολις. Οι μόνοι που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο του Μεσιανού, όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η προπόνηση, ήταν οι Ενωσίτης, που ήλπιζε σε κάποιο γεύμα σύσφιξης στη συνέχεια, ο Κώστιγκα, που τιμάει το ψωμί που τρώει από την ομάδα, ως προπονητής και οι Μανουέλ και Χάτζι στα τρεξίματα των οποίων θα στηριχθεί η ομάδα φέτος, αφού ήταν και οι μόνοι που παρέμειναν στο γήπεδο και έβγαλαν κανονικό πρόγραμμα. Στο τσακ να έρθουν ήταν και οι Πάλτε και Στόγιαν, αλλά ο μεν πρώτος είχε προβλήματα με πόνους στις αρθρώσεις, λόγω της αυξημένης υγρασίας (σημάδι μάλλον του προχωρημένου της ηλικίας του), ο δε Στόγιαν, ντράπηκε να έρθει, καθώς την τούρτα που θα κερνούσε, την είχε στην κατάψυξη από τα 5α του γενέθλια και εμφάνιζε σημάδια αλλοίωσης!!!
Την Τετάρτη, μάλλον θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με ομάδα της Ημαθίας (Δικηγόρους ή δασκάλους).

6 σχόλια:

  1. Αναφορά πρέπει να γίνει και στον διαγωνισμό σουτακίων και πέναλτι, στον οποίο επιδοθήκαμε εγώ και ο Χάτζι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν αναφέρω για λόγους σεβασμού προς τον συνάδελφό μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να συγχαρώ τον Μανουέλ για την απόδοσή του ως τερματοφύλακας, αφού έπιασε τα πέναλντι μου που βρήκαν όλα το στόχο (την εστία του δηλαδή), σε αντίθεση με τα δικά του, που μόλις ένα βρήκε εστία (κι αυτό οριακά και γι' αυτό και μπήκε γκολ). Για τα σουτ να μην μιλήσω (για λόγους σεβασμού προς τον συνάδελφό μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφος Αγρινίου28 Ιανουαρίου 2013 στις 10:29 π.μ.

    Προτείνω να βάλετε τον Χάτζι να βαράει τα πέναλτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είπε ότι θα κερδίσουν πεναλτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν γιόρτασε ο Στόγιαν τα 5α του γενέθλια και του έμεινε η τούρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την τούρτα την είχαν παραγγείλει από μένα και την ξέχασαν στο μαγαζί μου. Ήρθαν και την πήραν την άλλη μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή